Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Диди, не мога да ти смогна на тоалетите. Все си новичка.   bouquet

Peace Heart Eyes

# 271
Диди, не мога да ти смогна на тоалетите. Все си новичка.   bouquet

Релакс, наздраве и от мен. Добра компания си си подбрала.  Wink

Диди, не мога да ти смогна на тоалетите. Все си новичка.   bouquet

Peace Heart Eyes
Ох не питай сега така ми се изправи очото от тая снимка че не се сдържах  Embarassed Embarassed Embarassed много ги харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 272
А това течно Чоколадче, ще го хапнете ли

в компанията на този момък? Joy

https://www.facebook.com/photo.php?v=135692466595850

# 273
 Наде  bouquetШоколада със сигурност Laughing 

# 274
И на мен ми беше гадно да гледам как Ханде надруса Фери...ама не само заради сцената,ами и някаква асоциация с последните събития...Знаете ли...за пръв път преживявам такова нещо...като фанатик да ровя из нета,да чакам информация,да се моля и т.н.за артист...Шапки долу на ФЕмир,а и на Аксой и компания за невероятния сериал/без 1 мин. на финала и 3 сезон/.Днес по-едно време си мислех,че полудявам/докато чакахме официалното  изявление/...странно усещане,ама нейсе...Всичко свърши добре! Two Hearts txtloves
Лека нощ и сладки сънища!

# 275
Осовобождаването и на Гизем и онзи, който играеше Кямил ( и той спомена, че Чаатай е невинен) оная змия е и на този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=FrK6Ci-aI1s

# 276
Осовобождаването и на Гизем и онзи, който играеше Кямил ( и той спомена, че Чаатай е невинен) оная змия е и на този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=FrK6Ci-aI1s

Че такова семе губи ли се? Ти го изкореняваш, то никне отново. Cry

# 277
Гизем е много зле  Rolling Eyes

# 278
# 279
Ако питаш мен, всички изглеждаха много зле. Жените подпухнали и страховити на вид, а мъжете със зачервени очи и брадясали като попове То е и нормално де, след безсънните нощи и в добавка притесненията им, ще се отърват ли от затвора или не и кой от тях, ще опере пешкира заради другите.

# 280
Да наистина без грим е ужасна ама и събитията и са се отразили  ooooh! не само на нея а и на всички  Peace

# 281
Ако питаш мен, всички изглеждаха много зле. Жените подпухнали и страховити на вид, а мъжете със зачервени очи и брадясали като попове То е и нормално де, след безсънните нощи и в добавка притесненията им, ще се отърват ли от затвора или не и кой от тях, ще опере пешкира заради другите.
Аааа Чатай беше усмихнат LaughingА за Гизем нещо не ми е жал Rolling Eyesот както чух че употребява наркотици  Shocked

# 282
Изгледах видеото на Киара...тая Аблата е от стара коза,яре...дежурната усмивка.заучената поза,абе...кучка от класа...бррр...
Клоди,зле ще е вътре няма магистралки.

# 283
Аааа Чатай беше усмихнат LaughingА за Гизем нещо не ми е жал Rolling Eyesот както чух че употребява наркотици  Shocked
Да, наизлизане мязаше на човек, но отивайки към съда беше вампирясал в очите. И той е от вашата партия, на вампирките. Joy

# 284
Изгледах видеото на Киара...тая Аблата е от стара коза,яре...дежурната усмивка.заучената поза,абе...кучка от класа...бррр...
Клоди,зле ще е вътре няма магистралки.
smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт