Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Наде, никого не оправдавам. Кой за каквото е виновен трябва да си понесе наказанието. Фактът обаче е, че кръвните проби на Чаатай са чисти, а аз доколкото знам (не съм особено осведомена) наркотиците се чистят месеци наред, а не за ден. Надявам се, заради него и заради себе си, като човек, който цени играта му и съм си изградила някакво мнение (колкото и да наивно, защото не го познавам) да се поправи и да върви напред. Има талант за това и дано си заслужи славата и обичта на феновете, и гордостта на родителите си . За другите не се интересувам, особено, защото не ги харесвам толкова, но се надявам всеки да си направи изводите и да намери сили да се измъкне от тази каша.  Peace

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 23:33 от k_kiara3

# 301
Вижте това видео...може и да тръгнаха заедно/Аблата и Чаги/  #Crazy newsm78 #Crazy

Не са бе джанъм различни коли са Peace

# 302
Наде,успокои ме!Благодаря ти! smile3525

# 303
Мога да кажа само едно. Ако Гизем и Юсуф се друсат, жалко за тях, но е по-жалко  за Чаатай, че е допуснал да е в компанията на такива хора.
За Селин съм без коментар, защото въобще не ме интерсува.

# 304
Наде, никого не оправдавам. Кой за каквото е виновен трябва да си понесе наказанието. Фактът обаче е, че кръвните проби на Чаатай са чисти, а аз доколкото знам (не съм особено усведомена) наркотиците се чистят месеци наред, а не за ден. Надявам се заради него и заради себе си, като човек, който цени играта му и съм си изградила някакво мнение (колкото и да наивно, защото не го познавам) да се поправи и да върви напред. Има талант за това и дано си заслужи обичта и славата на феновете и гордостта на родителите си . За другите не се интересувам особено, защото не ги харесвам толкова, но се надявам всеки да си направи изводите и да намери сили да се измъкне от тази каша.  Peace

Hug Hug Hug

# 305
За нищо, Hugкато го написа и косата ми щръкна все едно бръкнах в контакта и изгледах видеото под лупа като се казва-открий разликите  Joyи ги открих.

# 306

Да, наизлизане мязаше на човек, но отивайки към съда беше вампирясал в очите. И той е от вашата партия, на вампирките. Joy
LaughingПич та дрънка Laughing
Беше вампирясал, ама поне не беше ушмулен като Гизем и Юсуф, например, или арогантен като Селин. Гледаше си напред и вървеше с вдигната глава.   Peace

Точно така, излезна усмихнат и с високо вдигната глева.
Аз не говоря когато излизаше, а напротив, когато отиваха към съда всички бяха съсипани.

О там направо си беше съсипан  Peace

Вижте това видео...може и да тръгнаха заедно/Аблата и Чаги/  #Crazy newsm78 #Crazy

Не са заедно, на нея е бял кожен салон, а в колата на Чаги е черен.

# 307

Да, наизлизане мязаше на човек, но отивайки към съда беше вампирясал в очите. И той е от вашата партия, на вампирките. Joy
Беше вампирясал, ама поне не беше ушмулен като Гизем и Юсуф, например, или арогантен като Селин. Гледаше си напред и вървеше с вдигната глава.   Peace

Аз не говоря когато излизаше, а напротив, когато отиваха към съда всички бяха съсипани.
На влизане  в съда да Peace
Цитат
Мога да кажа само едно. Ако Гизем и Юсуф се друсат, жалко за тях, но е по-жалко  за Чаатай, че е допуснал да е в компанията на такива хора.

Peace

# 308

О там направо си беше съсипан  Peace

Не са заедно, на нея е бял кожен салон, а в колата на Чаги е черен.

# 309
За нищо, Hugкато го написа и косата ми щръкна все едно бръкнах в контакта и изгледах видеото под лупа като се казва-открий разликите  Joyи ги открих.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 310

Ааа...не...Юсуф си му е стара дружка...Похвално е,че се е съхранил!В артистичните среди дрогата е нещо обичайно по цял свят,а и за богатите хора,ама чистата...Марихуаната е по-безвредна от никотина...

# 311

Ааа...не...Юсуф си му е стара дружка...Похвално е,че се е съхранил!В артистичните среди дрогата е нещо обичайно по цял свят,а и за богатите хора,ама чистата...Марихуаната е по-безвредна от никотина...
Стара или нова дружка, го вкараха във филм на ужасите, аз така разбрах цялата тази ситуация и съм много, ама много разочарована от тях, защото както написа Киара, може и наивно да звучи, но имах едно мнение за тях и те ми го промениха.
За мен и според моите разбирания няма чиста и безвредна дрога, наркотика си е наркотик, измамния убиец предлагащ неземно щастие докато не погребе този, който го използва, или в най-добрия случай да го превърне в жив мъртвец.
За първи път чувам/виждам, че марихуаната е по-безвредна от никотина, наистина ли!?
Значи всички пушачи са наркомани, защото в цигарите има никотин, а тези, които се друсат са по-малко наркомани от пушачите ли!?

# 312
Лека и спокойна на лягащите.  Hug
И до утре от мен, че нещо ми прави номера,
сега видях че ме е постнало 2-ва пъти. Беше един хубав ден, откъм новини и 2-ва броя серий.

# 313
Мога да кажа само едно. Ако Гизем и Юсуф се друсат, жалко за тях, но е по-жалко  за Чаатай, че е допуснал да е в компанията на такива хора.

Стара или нова дружка, го вкараха във филм на ужасите, аз така разбрах цялата тази ситуация и съм много, ама много разочарована от тях, защото както написа Киара, може и наивно да звучи, но имах едно мнение за тях и те ми го промениха.
За мен и според моите разбирания няма чиста и безвредна дрога, наркотика си е наркотик, измамния убиец предлагащ неземно щастие докато не погребе този, който го използва, или в най-добрия случай да го превърне в жив мъртвец.
За първи път чувам/виждам, че марихуаната е по-безвредна от никотина, наистина ли!?
Значи всички пушачи са наркомани, защото в цигарите има никотин, а тези, които се друсат са по-малко наркомани от пушачите ли!?

newsm10

Няма значение от разновидностите които има, дрогата си е дрога и крайният резилтат от нея е винаги един, за съжажеление.

# 314

#Crazy #CrazyАз съм върла пушачка :peace:3 кутии праскам на ден Peaceама съм си наред със всичко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт