Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Мога да кажа само едно. Ако Гизем и Юсуф се друсат, жалко за тях, но е по-жалко  за Чаатай, че е допуснал да е в компанията на такива хора.
За Селин съм без коментар, защото въобще не ме интерсува.

Ааа...не...Юсуф си му е стара дружка...Похвално е,че се е съхранил!В артистичните среди дрогата е нещо обичайно по цял свят,а и за богатите хора,ама чистата...Марихуаната е по-безвредна от никотина...
Стара или нова дружка, го вкараха във филм на ужасите, аз така разбрах цялата тази ситуация и съм много, ама много разочарована от тях, защото както написа Киара, може и наивно да звучи, но имах едно мнение за тях и те ми го промениха.
За мен и според моите разбирания няма чиста и безвредна дрога, наркотика си е наркотик, измамния убиец предлагащ неземно щастие докато не погребе този, който го използва, или в най-добрия случай да го превърне в жив мъртвец.
За първи път чувам/виждам, че марихуаната е по-безвредна от никотина, наистина ли!?
Значи всички пушачи са наркомани, защото в цигарите има никотин, а тези, които се друсат са по-малко наркомани от пушачите ли!?

newsm10

Няма значение от разновидностите които има, дрогата си е дрога и крайният резилтат от нея е винаги един, за съжажеление.
newsm10 Никотина не е дрога Naughty

# 316
Мога да кажа само едно. Ако Гизем и Юсуф се друсат, жалко за тях, но е по-жалко  за Чаатай, че е допуснал да е в компанията на такива хора.
За Селин съм без коментар, защото въобще не ме интерсува.

Ааа...не...Юсуф си му е стара дружка...Похвално е,че се е съхранил!В артистичните среди дрогата е нещо обичайно по цял свят,а и за богатите хора,ама чистата...Марихуаната е по-безвредна от никотина...
#Crazy #CrazyАз съм върла пушачка Peace3 кутии праскам на ден Peaceама съм си наред със всичко Laughing
Ренка, ти сериозно ли? Rolling Eyes То и аз пуша с кафенце, но ти разби представите ми за пушене бе жена.

# 317
Клоди,къз много пушиш  Shocked

# 318
  • в подножието на планината

Малеее, не мога да ви изчета... ooooh! какво е това писане тази вечер... Shocked

Ох, успокоих се като прочетох, че Чаги не се е качил в колата на Аблата...много ме дразни това женче... #2gunfire

Клодиии, Hug плашиш ме с тези цигари... Rolling Eyes

# 319
 JoyТо е по наследство LaughingМама и тати и те по 3 кутии Rolling Eyesсъвсем сериозна съм PeaceЗа това за мен никотина не е дрога Peace

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 23:53 от Рении

# 320
JoyТо е по наследство LaughingМама и тати и те по 3 кутии Rolling Eyesсъвсем сериозна съм PeaceЗа това за мен никотина не е дрога Peace

То и аз пушех, ама толкова, докато един ден просто от самосебеси спрях. Сега от време на верме,
пафкам по- една, две цигарки.
Ма ти кат мойто тати, димите кат комин.  Grinning

# 321

То и аз пушех, ама толкова, докато един ден просто от самосебеси спрях. Сега от време на верме,
Ма ти кат мойто тати, димите кат комин.  Grinning
JoyОпитвала съм ама се пред хладилника висех и се отказах Mr. GreenНямам воля Rolling Eyes

Чао ви Hug

# 322

от наще никой не пуши ....аз ги бях захванала пуших около 10 г и от 3 г не пуша  Mr. Green никой не ми вярваше,че ще ги откажа

# 323

от наще никой не пуши ....аз ги бях захванала пуших около 10 г и от 3 г не пуша  Mr. Green никой не ми вярваше,че ще ги откажа
Ох аз ги пуша 25г вече #Crazy

Я един симпатяга Laughing

# 324
Много ми беше приятна компанията Ви, едва Ви изчетох, но пък го направих с удоволствие и от утре с пълна пара, ще се насладим на сериала.
Еееее, нееее, Рени, кошмари ли искаш да сънувам, баш накрая с този Халилудко!?
Тази вечер бях до по-късно с Вас, но то новини, емоций, адреналин, но е време вече да се оттегля, че, ще ми е трудно ставането, лека Ви нощ. Hug

# 325
Клоди,искаш да ни стресираш преди лягане  Joy

# 326
  • в подножието на планината
Наде, Hug за Лара - много е отвратителна пък и дублажа е един никакъв и става еднааа... Sick

Джансу и Санем пак ме изнервиха - как се кикотят сякаш са неземни красавици, а пък Фериха някакво нищожество и какво толкова ако е пила кафе с Емир...голямата работа...

Гюлфидан е голяма терца... Joy

Ей, само аз ли съм непушачка в темата... Rolling Eyes

# 327
Наде, Hug за Лара - много е отвратителна пък и дублажа е един никакъв и става еднааа... Sick

Джансу и Санем пак ме изнервиха - как се кикотят сякаш са неземни красавици, а пък Фериха някакво нищожество и какво толкова ако е пила кафе с Емир...голямата работа...

newsm10 И Релаксчето не пуши Peaceсамо главата и Laughing

Ето за спокойно заспиване Heart Eyes

# 328
илда и аз вече съм непушач  Mr. Green едно поздравче

# 329

Ма то 2 цигари на 6 месеца пушене ли е?!
Отивам да вампирясвам  Mr. Green
До утре мили Фемирки  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт