Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
илда и аз вече съм непушач  Mr. Green едно поздравче

Релаксче мерси за поздрава   newsm51

# 331
  • в подножието на планината

Релакс,  bouquet

Зверче,  Hug вампирясвай си на спокойствие.. Laughing

Клоди, Hug първо Халилудко сега Ханденцето...дай малко ФЕмир, та да заспа спокойно... Mr. Green

# 332
Зверче, и аз вампирясвам  Peace Илда, заповядай да спиш спокойно

# 333
Говоря сериозно за марихуаната...утре ще се поровя и ще ви постна...
Статия за Х.и Ч.
http://www.pabucumunstari.com/haber/1852/hazal-kaya-cagatay-ulusoyun-durumuna-cok-uzuldu.aspx#.UQbju6xVsCI.facebook[/video]

В един от фейсовете на ФЕмир,предлагат да отстраним,който не ни харесва и да класираме... hahaha

# 334
  • в подножието на планината

Релакс,  love001 благодаря!  bouquet Вече мога да заспа спокойно, че утре съм първа смяна... ooooh!

Лека нощ! Hug

# 335
ох малее преди малко получих сърцетуп,който гледа вампите знае за какво става въпрос  Mr. Green

# 336
Момичета! hug

Май днес съм най-ранобудна, затова заповядайте,  Hug  да започнем деня с кафе и пожелание за един прекрасен вторник!  newsm10

Да поздравя и за поредната тема, Рени за ангажимента който така усърдно спазва към нас, след това и всички останали които пишат, четат темата и харесват сериала.
Прибавям и своето благодаря! Hug newsm51

Радвам се, че всичко около Чаатай и не само приключи при това благополучно.
Каква е истината едва ли ще се разбере в пространството, важното е те, всички които бяха част от тази история да я намерят за себе си.
Предполагам ще си направят своите изводи и поуки, ще ми се да вярвам и, че изводи и поуки ще намерят и проследилите тази история.

Събрали се художник, математик, градинар, философ и дете около една кръгла маса.
В средата на масата имало една хубава, узряла червена ябълка. Всички трябвало
да я огледат и да напишат на листовете пред себе си какво виждат.
Художникът: "Ябълка с великолепен червен цвят."
Математикът: "Ябълка с хубава кръгла форма."
Градинарят: "Много добре узряла ябълка."
философът: "Плодът на първородния грях."
Детето изяло ябълката и казало:"Колко беше вкусна!"

Извод: Светът е единствен, но ние гледаме на него с различни очи!

Четейки тези дни страничките за пореден път разбирам как наистина различните очи виждат различно и няма как да не е, ние самите сме различни и това е повече от логично и нормално.

Понякога нещата или хората се виждат лесно, друг път са нужни повече усилия, повече и по-детайлно вглеждане. Понякога хубавото в тях сякаш го няма, не съществува, защото не го виждаме, но едва ли е така.
Затова и ние хората сме надарени освен със сетивността на очите и с ума и сърцето си.
Понякога с тях виждаме по-ясно, добре и точно това което е до нас, докато очите не успяват и пропускат... Thinking

Признавам малко и леко се подразних на тези епитети и квалификации за тази дама Селин, за Гизем, и не, в никакъв случай не искам да се явявам като техен адвокат или още по-малко съдник за мненията ви, просто ми е тъжно, че така лесно се дават оценки и преценки за хора които все пак никой не познава лично. Знае за тях само от това което е видял, чул, прочел в едно пространство при това медийно, но дали това е всичко и дали е достатъчно за достоверност и категоричност, убеденост?
В такива случаи просто се страхувам как не просто няма втори шанс, няма шанс изобщо и не визирам тях двете конкретно, а по принцип... Rolling Eyes

Но да се върна на моята страст и причина да съм сред вас-сериала Огледален свят! Peace Heart Eyes

Хубави новини има и за сериала ни, предполагам вече знаете всички-тази седмица ще имаме по два епизода-общо 8 на брой. 17-ти/до него ще стигнем в четвъртък вечер/ според бг варианта е само 3-4 минути преди финала на 7-ми оригинален по турската номерация.
Да им се чудиш на тези от БТВ как пък не ги вместиха тия няколко минутки, ама телевизионното време е скъпо, няма как... newsm78 Joy

Епизодите вчера бяха много интересни, разбира се странно съвпаднаха с реалността към момента. newsm78
Ама то и ние така се филмираме понякога гледайки сюжетите в сериалите, че трудно правим разлика, така че нищо ново   Wink  само посоката този път е сменена. Joy Joy Joy
Шегувам се, май не много уместно... newsm78 Praynig Hug

Така, да не се отплесвам с няколко думи за всеки и всичко което се случи в еп. 10-ти и 11-ти.

Ханде...поведението й е не само повече от лошо, но и е безкрайно опасно.
Застраши живота на Фериха с хапчето и за това няма никакво оправдание. Mr. Green
Определено премина границата, всъщност всички граници. А най-лошото в случая е, че нищо не печели самата тя, защото дори и така Емир е непостигната цел за нея.
Цялата тази нейна кампания за злепоставянето на Фериха, ми напомня за онази приказка-не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле, което прави поведението й още по-осъдително.
Да изложиш и сам себе си донякъде за да пострада и друг/случая с пратените клипчета на преподавателите/това е просто върха на възможната степен на злобност и злонамереност у един човек.

Предполагам Ханде смята, че обича Емир затова и разчиства около него, но аз не виждам, не усещам любов от нея към него. Емир е просто цел за нея, както всичките й други задоволени до момента и сега прищявки, сега тя иска и тази-Емир.
Ето, че парите, средата целият лукс и всички възможности с които разполага с лекота не са й достатъчни на Ханде за да има нужното самочувствие и увереност като жена, че би могла да привлече и задържи вниманието на мъж като Емир и прибягва до всякакви варианти на разчистване на предполагаемата конкуренция.

Най-страшното и тъжното в същото време е, че изобщо не си дава сметка какво прави и до какви последици може да се стигне. За миг сякаш се притесни как това ще се отрази на Емир, след реплика на Нехир, ама за твърде кратко за да се замисли по същество.
Набрала е скорост Ханде в атаките и войната си срещу Фериха и всяка загуба ще я води към нов, по-зловещ и опасен план.

Корай...направо си е късмет, че разбра за какво става дума по въпроса-хапче.
Ще проследим днес /довечера/ реакцията му и тогава повече за нея.
Но ми хареса, че взе отношение все пак по повод сериозността на темата-наркотици, докато част от компанията му решиха, че могат да се позабавляват за сметка на случилото се в Хилс.

Гюлфидан...и мен не ме забавлява макар да е наистина смешна, гротесково смешна.
Клюкарка в чист вид, от където и да я погледнеш, както и да се опиташ да разбереш този й интерес към чуждите работи.

Зехра...казват съществува природна интелигентност, мисля че Зехра притежаваше такава.
Наред с наблюдателността й, майчиният й инстинкт, силно развитата й интуиция тя бързо и точно улавяше мисълта на всеки в семейството.
Бързо успяваше и да събере детайлите от случващото се в една обща картина което я ориентираше и й помагаше в избора на най-адекватно поведение и реакция, да, адекватно, понякога не нужното или това което и на нея й се искаше, но адекватното към ситуацията към момента.

Не остана длъжна на Гюлфидан, както се казва-рекна й го...и направи го с такава лекота и финес.
Разбра, че нещо се е случило между Ръза и Мехмет, но не настоя да разбере, предложи му кафе, много стратегически ход. Умело й се отдаваше да пренасочи нещата в посока желана от нея.
Казват не главата, а вратът е важен, е тя беше врата в семейството.

Много ми хареса отношението й към Мехмет когато се прибра, усетих майчината й любов и загриженост.

Особено ми допадна и как се опита да подходи към Фериха да сподели с нея за тревогите си.
Не споделяха и това бе пропуск в отношенията им като майка и дъщеря които като цяло бяха сравнително открити, но не достатъчно и то за толкова важни неща.
Доколко вината за това е в самата Зехра-не знам, може би просто не уцели момента, веднъж не питаше, друг път пък беше повече от необходимото настойчива, но определено не й липсваше желание и й тежеше, че не споделят.

Реакцията й след като разбра кой е Емир...щом е богат и известен- нещо не му е както трябва... Crossing Arms
И бедните си имаха своя "комплект клишета и рамки" за хората с пари или различни от тях. Mr. Green

Наистина странно как на всичко или всеки който ни е непознат-веднага му слагаме етикет с нещо което смятаме, че знаем, познаваме и сме наясно за какво става дума.  ooooh!
Отчитам й, че в случая към Емир и Джансу с това което каза за него и начина му на живот я поведе в тази посока, но все пак. Прекалено бързо и категорично, сигурно реши каква заплаха е това, че Фериха се е влюбила в мъж като него.
Което в един по-късен етап беше причина Фериха да не споделя с нея за него и да премълчи, дори да я излъже. Но по този въпрос като излъчат епизодите.
Иначе като цяло Зехра я харесвам дори с някои не дотам черти или по-скоро нейни реакции.

Санем...при всичките й кусури в тези последните епизоди мисля, че се опитва да бъде и добра, разбираща и подкрепяща поне Джансу. Поне доколкото може и й се отдава, защото тя толкова може при положение, че не го чувства и иска със сърцето си, няма как да надскочи сама себе си.
Реакцията й и този почти истеричен смях когато научи за Фериха, Емир и кафето, да, наистина грозни и унизителни спрямо Фериха, но не мисля, че беше целенасочена към самата Фериха. Беше по-скоро естествен израз на начина й на живот и мислене и както и тя сама каза по-скоро се смеят на Лара, на това, че изобщо може да си помисли за вариант: Фериха-Емир-заедно-кафе и т. н.
Което в същото време не директно означаваше и, че те смятат Фериха за недостойна, незаслужаваща да се случи нещо подобно-така е, но не мисля, че си даваха сметка точно за това в случая и за това възможно тълкувание на реакцията със смеха им, затова и приемам, че не беше нарочно и с цел.
Че беше невъзпитано и съвсем не им прилягаше на мнението и положението което имаха и смятаха, че имат за самите себе си-да, определено, но това е друга и различна тема.

Халдун...не знам защо, ама не го усетих загрижен за Джансу наистина като баща, дори и когато отказа медикаментите. Да, искаше да й осигури добро бъдеше, добре, но мисля, че не разбираше, че Джансу се нуждае повече от вниманието и обичта му, но не декларирани с думи, а от времето му отделено с нея, време с нея, време в което тя да усети тази негова обич за която знаеше.

За останалите вече в следващ пост, че уж внимавам, а все стават дълги... newsm78 Joy

Хубав вторник и до по-късно! Hug

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 08:06 от margita9

# 337
Добро утро! Hug

Ето едно интервю от блога на Теленовелас с Чаги! Peace

Чаатай Улусой: Свикнал съм да възприемам екранните си половинки само като приятели
Реакции:     

”Огледален свят” (Adini Feriha Koydum) постига голям успех в Турция. Чаатай Улусой изиграва героя Емир Сарафолу и това му донася голям успех. За отрицателно време той става една от големите звезди на Турция. Чаатай разказва за тайната на успеха още в ранна възраст и говори за живота си.

Едва на 22 години си,но постигаш голям успех още в началото на кариерата ти. Имаш много фенове които биха дали живота си за теб. Според теб, на какво се дължи това?
-Трябва да си в правилният проект и да изиграеш правилната роля. Аз играя главен герой. Това,което харесват в Емир е неговата доброта и честност. (Разбира се не на последно място поставят сексапила на Чаатай.) Още седмица след старта на сериала момичетата започнаха да ме спират по улиците и да ме прегръщат. “Какво става?” си казвах аз, а те ми казваха:”Обичам те!”. Никога не съм искал да разочаровам феновете си, за това и не съм се опитвал да бягам от тях. Получавал съм какво ли не от феновете си, подаръци, съобщения,даже и кола. –смее се актьорът.

Как успя да пробиеш в такава продукция като Огледален свят? Какво трябва да направи един човек на твоята възраст за да има твоя успех?
-Преди три години за първи път спечелих конкурса “Най-красив модел” и това сложи начало на кариерата ми. Бях много щастлив. После от Шоу ТВ ме повикаха на кастинг за Емир Сарафолу. Вечерта ми се обадиха и казаха “Вече имаш работа.”  И тази нощ живота ми се промени. Бих казал на всички да следват мечтите си, както направих аз и бъдете сигурни – един ден те ще се сбъднат.

Какво се промени в живота ти след участието в сериала?
-Стандартният ми живот не се е променил. Това което се промени е,че започнах да обръщам повече внимание на външността си, дрехите и местата на които ходя. Ние(актьорите) не трябва да прекаляваме с яденето, но и не трябва да изоставаме. Трябва да спазвам и диети, за да изглежда тялото ми така добре. Ние постоянно трябва да правим промени в себе си. Трябва да сме много отговорни.

Какви жени харесваш?
-Принципно брюнетки. Да не е много висока. Очите й да са хубави. Трябва да действа логично и да не е импулсивна. Харесвам емоционални момичета,но не такива които плачат за всяко нещо.Като цяло най-важното е да ми покаже любовта си. Също и да не ревнува от мен.

Би ли се оженил за актриса?
-Това би било голямо предизвикателство за мен,но бих го направил,стига да се обичаме. Аз съм малко ревнив и не бих издържал да я гледам как се целува с други. Се пак аз смятам,че трудно би се възродила любов у двама актьори,чиито герои имат любовна връзка в сериала. Би било неловко за мен и доста необичайно. Свикнал съм да възприемам екранните си половинки само като приятели.

Получавал ли си предложение за брак от фен?
-Да, често се случва. По принцип го правят когато ме видят на улицата,но съм получавал и доста писма. Оставяли са и бележки на колата ми. След като разбраха къде паркирам най-често колата си започнаха да я обсипват с рози. Един ден цялата кола и около нея беше пълно с рози. Много е забавно,когато правят така.

Въпреки,че си много млад ти печелиш много пари. Какво правиш с тях?
-Дори не съм си помислял,че ще имам толкова много пари. В момента искам да си купя магазин, а после и къща. Добре ще е да бъде в центъра. Благодарение на наема ще имам по-голяма възвращаемост. Опитвам се да инвестирам.

Кой ти помага да разбереш кое е добро и кое лошо в живота?
-Всички около мен ми помагат да изграждам характера си правилно. Освен красотата човек се нуждае и от ум. Опитвам се да се доизграждам максимално. Като цяло съм доволен от себе си.

# 338
Добро утро!  Hug

Марги, Зори  Hug

Съгласна съм с всичко написано за Ханде-нали знаете,че тя ми е "любимка"  Mr. Green В повечето сериали винаги има един такъв персонаж,който пречи на главните почти през всички серии и накрая (обикновено преди да умре) започва да съжалява и иска да се поправи.

Дори и накрая не можах да простя на Ханде,защото тя направи живота черен не само на Фериха на Емир и Корай,но и своя.

Ейй пушачките, аз не пуша бе.Звезде в един отбор сме душа Simple Smile Изпуших само половин цигара на 18-ия си рожден ден,а то беше отдавна Simple Smile Баща ми пушеше 20 и кусур години и ги остави,а беше страстен пушач като Рени,така че няма невъзможни неща Simple Smile

Снощи ме ядосаха от Бтв-то как резнаха серията и преди да си легна си догледах края  Simple Smile

Хубав ден момичета  Hug

# 339
Добро утро и от мен!  bouquet

Наде, Hug за Лара - много е отвратителна пък и дублажа е един никакъв и става еднааа... Sick

Джансу и Санем пак ме изнервиха - как се кикотят сякаш са неземни красавици, а пък Фериха някакво нищожество и какво толкова ако е пила кафе с Емир...голямата работа...

Гюлфидан е голяма терца... Joy

Ей, само аз ли съм непушачка в темата... Rolling Eyes

+1

# 340
Записвам се да ви следя .

# 341
И на мен ми беше гадно да гледам как Ханде надруса Фери...ама не само заради сцената,ами и някаква асоциация с последните събития...Знаете ли...за пръв път преживявам такова нещо...като фанатик да ровя из нета,да чакам информация,да се моля и т.н.за артист...Шапки долу на ФЕмир,а и на Аксой и компания за невероятния сериал/без 1 мин. на финала и 3 сезон/.Днес по-едно време си мислех,че полудявам/докато чакахме официалното  изявление/...странно усещане,ама нейсе...Всичко свърши добре! Two Hearts txtloves
Лека нощ и сладки сънища!

+1 и аз бях така, бях отворила тази тема, другата за АФК 181, фейса и гугъл преводача и само следях къде какво пишат  #Crazy

# 342
 Момичета докато се включа в темата и сте я изписали!  Hug
Добро утро и от мен! Благодаря за преведеното интервю с Чаги!  Heart Eyes Мн хубаво това момче!
Дано да го освободят, той е млад, хубав и добър, заслужава свобода!

Нашият драматичен сериал снощи много ме разсмя  Joy Фериа като взе хапчето и като се раздивя,
а другите как гледаха  #Crazy После Емир като и каза "За това ли се пазиш толкова, за хапчето" мн ми стана смешно.  hahaha

# 343
Цитат
..После от Шоу ТВ ме повикаха на кастинг за Емир Сарафолу. Вечерта ми се обадиха и казаха “Вече имаш работа.”  И тази нощ живота ми се промени. Бих казал на всички да следват мечтите си, както направих аз и бъдете сигурни – един ден те ще се сбъднат...

Е това е!   bouquet

# 344
Добро утро!

Момичета, кога се пада
Скрит текст:
целувката им
? Че утре съм на изпит и ще пътувам до София, пък съм се притеснила повече да не я изпусна, отколкото за изпита. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт