За Селин съм без коментар, защото въобще не ме интерсува.
Ааа...не...Юсуф си му е стара дружка...Похвално е,че се е съхранил!В артистичните среди дрогата е нещо обичайно по цял свят,а и за богатите хора,ама чистата...Марихуаната е по-безвредна от никотина...
За мен и според моите разбирания няма чиста и безвредна дрога, наркотика си е наркотик, измамния убиец предлагащ неземно щастие докато не погребе този, който го използва, или в най-добрия случай да го превърне в жив мъртвец.
За първи път чувам/виждам, че марихуаната е по-безвредна от никотина, наистина ли!?
Значи всички пушачи са наркомани, защото в цигарите има никотин, а тези, които се друсат са по-малко наркомани от пушачите ли!?

Няма значение от разновидностите които има, дрогата си е дрога и крайният резилтат от нея е винаги един, за съжажеление.

Да се включа и аз в дискусията с малко информация:
"Никотинът е силен и бързо действащ наркотик. Започва да действа на мозъка около 8 секунди след вдишване на тютюневия дим, влияе върху периферната нервна система като повишава кръвното налягане и ускорява сърдечния ритъм.
Смъртната доза никотин е около 60 mg - приблизително, колкото съдържа една силна пура.
Формирането на зависимост към цигарите е много улеснено. Дори хора, които пушат отвреме-навреме, развиват зависимост и стават редовни пушачи.
При тях настъпват трайни биохимични промени (т.е. има и физическа зависимост) и при липса на веществото се проявяват признаци на абстиненция - забавен пулс, проблеми със съня и апетита, безпокойство, раздразнителност или депресивност, невъзможност за съсредоточаване, намалена работоспособност и др.
Пушачките да кажат дали е така