Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро!   bouquet

Мога да кажа само едно. Ако Гизем и Юсуф се друсат, жалко за тях, но е по-жалко  за Чаатай, че е допуснал да е в компанията на такива хора.
За Селин съм без коментар, защото въобще не ме интерсува.

Ааа...не...Юсуф си му е стара дружка...Похвално е,че се е съхранил!В артистичните среди дрогата е нещо обичайно по цял свят,а и за богатите хора,ама чистата...Марихуаната е по-безвредна от никотина...
Стара или нова дружка, го вкараха във филм на ужасите, аз така разбрах цялата тази ситуация и съм много, ама много разочарована от тях, защото както написа Киара, може и наивно да звучи, но имах едно мнение за тях и те ми го промениха.
За мен и според моите разбирания няма чиста и безвредна дрога, наркотика си е наркотик, измамния убиец предлагащ неземно щастие докато не погребе този, който го използва, или в най-добрия случай да го превърне в жив мъртвец.
За първи път чувам/виждам, че марихуаната е по-безвредна от никотина, наистина ли!?
Значи всички пушачи са наркомани, защото в цигарите има никотин, а тези, които се друсат са по-малко наркомани от пушачите ли!?

newsm10

Няма значение от разновидностите които има, дрогата си е дрога и крайният резилтат от нея е винаги един, за съжажеление.
newsm10 Никотина не е дрога Naughty

Да се включа и аз в дискусията с малко информация:
"Никотинът е силен и бързо действащ наркотик. Започва да действа на мозъка около 8 секунди след вдишване на тютюневия дим, влияе върху периферната нервна система като повишава кръвното налягане и ускорява сърдечния ритъм.
Смъртната доза никотин е около 60 mg - приблизително, колкото съдържа една силна пура.
Формирането на зависимост към цигарите е много улеснено. Дори хора, които пушат отвреме-навреме, развиват зависимост и стават редовни пушачи.
При тях настъпват трайни биохимични промени (т.е. има и физическа зависимост) и при липса на веществото се проявяват признаци на абстиненция - забавен пулс, проблеми със съня и апетита, безпокойство, раздразнителност или депресивност, невъзможност за съсредоточаване, намалена работоспособност и др.

Пушачките да кажат дали е така thumbsup

# 346
Добро утро,ФЕмирк!
Силве,успех утре,пребори го тоя изпит!Късмет!

Пожелавам на Чаги ново начало,с нова среда и мн. успехи!Само да радва феновете и семейството си!

Ангелче,благодаря ти за постнатото/май е старо/,ама за мен беше ново!  Two Hearts

# 347
Добро утро Hug Hug Hug

Марги HugМного хубаво си ги описала  bouquetбез Гюлфидан Laughing

Ангелче Hug  bouquet -
Цитат
Всички около мен ми помагат да изграждам характера си правилно.
Да особено абла Селим #2gunfire

Романтичка Hug

Татарова Hug  bouquet

Силве Hug
Скрит текст:
Утре е целувката Laughingако дадат 2 еп в 15 еп е Peace
Успех на изпита Hug

Надя Hug
Цитат
При тях настъпват трайни биохимични промени (т.е. има и физическа зависимост) и при липса на веществото се проявяват признаци на абстиненция - забавен пулс, проблеми със съня и апетита, безпокойство, раздразнителност или депресивност, невъзможност за съсредоточаване, намалена работоспособност и др.
Това го имам и  сега като пуша Peaceбез забавения пулс/моя е учестен/и си работя нормално Peace
А това хич не е вярно ooooh!
Цитат
повишава кръвното налягане
Аз от дете съм с кръвно 90/60 и нищо не помага Rolling Eyesмного рядко ми е стигало нормални стойности и тогава ме боли главата #Crazy

Хубав ден Hug

# 348
Здравейте Hug и мерси за кафетата.
Зори, благодаря за интервюто.
Силве, успех.
Гледам и беседа има на здравна тема, кой, какво, колко, всичко е субективно!?!
Това, вече си е напредък от негова страна, защото преди беше абсолютно категоричен-никога!
Би ли се оженил за актриса?
-Това би било голямо предизвикателство за мен,но бих го направил,стига да се обичаме. Аз съм малко ревнив и не бих издържал да я гледам как се целува с други. Се пак аз смятам,че трудно би се възродила любов у двама актьори,чиито герои имат любовна връзка в сериала. Би било неловко за мен и доста необичайно. Свикнал съм да възприемам екранните си половинки само като приятели.

# 349
Надя,аз още не съм ровила...благодаря ти!

# 350
Наде Hug

Марги за завършека на старата newsm51

# 351
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Наде Hug

Марги за завършека на старата newsm51

Мммм взех сии Simple Smile

# 352
Лудосче Hug  bouquet

">#![/video]

Някой знае ли тая песен newsm78

# 353
Добро утро  Hug Татарова,Клоди,Лудостче,Наде,  bouquet това колажче ми харесва искам да ги гледам дваминката в нов проект ....спокоен ден изпълнен с много усмивки

# 354
Лудосче Hug  bouquet

">#![/video]

аз я открих с телефона

заповядай

# 355
Лудосче Hug  bouquet

">#![/video]

аз я открих с телефона

заповядай
HugЗлатничка си ми  love001  love001  love001

# 356
Момичета, кокичета появили се след мен. bye
Чудех се какво не написах снощи и сега се сетих след като изчетох поста на Марги.
За мен Ханде никога не е обичала Емир, или по-точно, не и като мъж. Израсли са тримата, тя Корай и Емир, да, обича ги, но не и като мъже.
Тя знае, че Корай и е в кърпа вързан както се казва, че винаги, и е на разположение, че приема всичките й игрички, и капризи, и просто го приема като даденост.
Скрит текст:
Даже и към края когато уж го заобича като мъж, не успя да ме убеди, защото не го усетих. Rolling Eyes
На този етап смята, че е влюбена в Емир и, че го обича, но за мен това не е любов, а фикс идея на Ханде.
Емир не и е под ръка както се казва за разлика от Корай, по-далечен и е някак си, недостижим, и затова постоянно се стреми към него, смятайки, че тя има право да е до него, защото това е нейния Емир още от детството й и нито той има право да е с момиче, нито някоя има право да е с него.
За Корай и постъпката му след като разбра истината за хапчето, ще е довечера след епизодите.

# 357
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Тази песен не я бях слушала благодаря ... нещо новичко...  Peace

# 358
Клоди,Лудосче,Релакс...

# 359
Наде newsm10

Татарова  Heart Eyes bouquetмного ми липсваше сладкото тия дни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт