Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 38 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 465

Имам впредвид ти си писала след 10 месеца а превода е след 10 дена Peace

Аха ясно мерси Peace

# 466
Киара,къз днес на сухо ли стойш...никой не предлага ни за ядене ни за пиене  Mr. Green

# 467
Рении мерси   bouquet
Поправка, да не се бърка някой, писах за Нина Добрев.  Peace
Хазал няма нищо общо с Бг.  

# 468
Зверче,
Скрит текст:
нали на Чаатай баща му е от България. За Хазал от тебе чувам... каква е там връзката с България?  newsm78
[/b]
Не говорили за Нина Добрев
Ааааааа  ooooh! Ти си нова и не знаеш, ама аз вечно нещо не съм разбрала.  Laughing Tired

Галя222, Хазал няма общо с България.  Peace

Релаксче, пиивам си винце. Айде и теб черпя  Hug
Скрит текст:
[/b]

# 469
Мале обаче снощи да ви кажа какво стана след като си направих клипчето на Махир и Фериде от Карадайъ почнах да гледам АФК от 25 еп нататък и накрая се озовах в 6 часа заспала на бюрото  Joy Joy Joy хубаво че станах иначе не ми се мисли пък и аз съм заспивала преди така и като се сетя че беше по същата причина и направо ме изби на смях  Joy Joy Joy

# 470
Мъж ми почна да ми обяснява защо Ханде каза че е виновна за всичко Laughingи се вживява Joyи после се усети че го знам JoyХареса си Хандето Heart Eyesи неможел да я намрази LaughingОх имам си компания за филма вече newsm44

# 471
Киара, Hug тамън ще ми дойде добре  Mr. Green

# 472
Аааа, Дидка нали не ти пукаше вече  smile3534 newsm62 Няма отърване - те са като краста...

Ханде много кефи - котка по гръб пада ли!? Винаги правела така както и приляга. Ей, това е - гъвкава, ловка, безскрупулна. Не я интересува кого наранява. Жалко, че си пробва колко и потъват зъбките върху Фери.  Laughing

# 473
Привет  Hug
[
Мале обаче снощи да ви кажа какво стана след като си направих клипчето на Махир и Фериде от Карадайъ почнах да гледам АФК от 25 еп нататък и накрая се озовах в 6 часа заспала на бюрото  Joy Joy Joy хубаво че станах иначе не ми се мисли пък и аз съм заспивала преди така и като се сетя че беше по същата причина и направо ме изби на смях  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Ха ха, аз направих 2 гифа и откарах до 04h с АФК, ма ти ме биеш.  Mr. Green

# 474
Joy Joy JoyЧестито осъмване Laughing

# 475
Мъж ми почна да ми обяснява защо Ханде каза че е виновна за всичко Laughingи се вживява Joyи после се усети че го знам JoyХареса си Хандето Heart Eyesи неможел да я намрази LaughingОх имам си компания за филма вече newsm44
Клоди,пак се уреди  Mr. Green

# 476
Едно съобщение от феновете на Чаги...
Скрит текст:
.преди около час · ..MESSAGE POSTED FROM GULLEN KANARYAM:

WE HAVE RECEIVED A REQUEST FROM OUR GREEK FANS TO BE TRANSLATED IN GREEK I WILL TRY TO DO MY BEST TO DO IT AS SOON AS POSSIBLE........

Hope now public can understand why we were against EY.We watched almost two years Adini Feriha Koydum .we watched with impatience that the ending will be good.We watched because of the presence of Hazal and the love story of Femir ,for us Caga Now people should understand why we were against EY. we watched for two years ADINI FERIHA KOYDUM with love we watched as well because of Hazal Kaya presence Caga was new then.we watched knowing and assuming for sure the ending will be good ending.That dizzie had so much wrong wrong things ,too much stupidity the insult ,the poor illeterate parents continued in the entire show,the rich parents who the entire dizzie they insult Feriha a poor family girl.Both families were hypocrypts. Both parents should have learn to respect. should have learn to understand the love of there youngsters and the family should have been as well united but instead what Script writer did introduce drugs ,a new girl, bar life what was all that??Feriha was in love to Emir the dizzie was about there love.So much wrong things ugly words,beating insult all intended towards one person the star of the show .I give credit to Hazal to take that role and act so beautyfully. How many times she got carried, how many times she got insulted ,how many times she was insulted???64 episode the story change suddenly 99% they introduce ,drugs,mafia what was all that about too?? This is what they want to teach university kids I was so upset about it that I act fast and I complain here our Dubai OSN TV station not to bring the 3rd sezon and as well i wrote an email to medyapar but unfortunately Fatih aksoy and remaining people didnt stop continuing the mistake of ugly road.See I am grown up lady and I know how TV can affect people.Fatih didnt fix his mistake . I couldnt belive as well all these some grown up actress and actor in the show didnt stop the dizzie when themself they are parents.That show should have not finish with the killing of Feriha they should have finish with a happy ending teaching everyone LOVE CONQUER .Untill today they created problem to viewers actors and it stayed unfinished dizzie of ADINI FERIHA KOYDUM,EY should never existed i saw one episode and there was no more acting so stupid new people and they were all wrong people ,the subject was wrong....Medyapim could have finish nicely and make new dizzie with Caga .It had to be personel vendetta thats all we can see here as we dont know what was going on in Turkie. Caga was very young man and shy when he start acting He grow up too fast .They pushed him too far.Sad .These dizzies are so long sometimes I cannot believe as well so young kids in young age they are acting like in Karaday ,in Mar al Zaman in 20 dakika how parents and production company dont think about this kids personel life.Turkie is doing too many shows I wish they make few but good ones and with good actors and actresses.Who wants to see O.C who wants to see Desperate
housewife turkish version ,not us we have seen the american
version What a mess Ay Yapim will create if he does that show???
specially for Caga .I wish Turkish people read my comment.This is for good intention

# 477
Джанъм радвам се за теб  Hug Hug Hug

Аааа, Дидка нали не ти пукаше вече  smile3534 newsm62 Няма отърване - те са като краста...

Ханде много кефи - котка по гръб пада ли!? Винаги правела така както и приляга. Ей, това е - гъвкава, ловка, безскрупулна. Не я интересува кого наранява. Жалко, че си пробва колко и потъват зъбките върху Фери.  Laughing

То беше защото нямаше какво да правя представи си и съм заспала  Joy Joy Joy клипа си се записва аз къртя и спя.
О аз Ханде си обичкам меко казано  Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Привет  Hug
[

Joy Joy Joy
Ха ха, аз направих 2 гифа и откарах до 04h с АФК, ма ти ме биеш.  Mr. Green
Е то това ми е познато преди и аз ги правих хихи ама сега не си правя фемирски дрешки носталгия ме натяга като си ги сложа та после се чудя какво да правя  Sad
Joy Joy JoyЧестито осъмване Laughing
Като че ли е ново нещо под слънцето  Joy Joy Joy

# 478

Честита ти компания  Grinning
Как само Корай по заобиколния начин му казва, че някои и е дал хапчето....
То нали не му стиска, да каже истината, че е била Ханде.

# 479
Айде на шопинг терапия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт