Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 38 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте  Hug

Днес реших да пропусна Огледален свят,та да обърна малко внимание и на мъжо Simple Smile

Иначе днес си наваксах де,изгледах няколко епизода наведнъж.

Зная,че повечето тук я харесвате, но аз нито разбирам,нито пък искам да оправдая по някакъв начин Ханде.Това със дрогата,която даде на Фери,е не мога да го приема,нито пък да й простя.Не е някоя шега работа,която може да се забрави,а и нещата можеха да станат много по-зле и дори да се стигне до болница.

А както знаем това е само началото,има и още.

Киара, намери си Емир майсторката,ама се намериха и един-друг Simple Smile

# 511
А дъщерята на портиерите, като че ли не е човек, портиер =0.  #2gunfire

# 512
Мерси много за песента. А  иначе Фериха го прави на 2 стотинки хич не му мълчи

# 513
  • au bout du monde
Ох,Емир каква физиономия направи, когато Джан започна да обяснява за Ферия hahaha

# 514
Joy Joy Joy

Татарова, за снимката от рд-то на Емир  newsm51 newsm51 newsm51 повече от любим момент!

И на мен,миличка,и на мен!!! txtloves

Ама как го гледа Хазлчето...

# 515
Вече съм у малаата... newsm68
Едно интервю на Хазалчето за ОС БТВ... Hug

http://www.ogledalen-sviat.tv/2013/01/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E.html

# 516
Лека нощ момичета - кокичета!  Hug Hug Hug

Татарова, това интервю бая ми мяза на измислено  newsm78

П.С. В темата за АФК прочетох, че по намерения в къщата на Чаги наркотик нямало негови отпечатъци.  Peace Камък ми падна от сърцето!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 517
Много добре казано от Хазал личния и живот си е за нея и близките. А относно двете серии бяха супер. Най ме изкефи Корай когано каза истината на Ханде.

# 518
Прехвърлих се в маалата, нооооо и там е едно чудо. Rolling Eyes
Харесаха ми тазвечершните серий.
Повдението и думите на Корай спрямо Ханде много ми допаднаха. Да, влюбен е в нея, прикри мръсната й игричка с хапчето, но и в случая успя и все успява да я узапти и да снижи в известна степен лошотията в нея, разбира се до следващия път, но той за нея е като едно мерило, като един регулатор докъде е допустимо да стигне с лошотията си, да поспре и да се отрезви, дори и временно.
Фериха загази много с това приятелство с Ханде появило се изневиделица. От един проблем се прехвърли на друг, сега и заем има към Санем заради обувките си,  ooooh!а да не говоря, че въобще не ми харесаха. ooooh!
Думите на Зехра към Фери, че, ще блести някой ден и последвалите нейни думи, че може би тенекията няма да заблести са много показателни за мен. Като, че ли за първи път усетих страх във Фери, че може и да не успее да оправдае очакванията на майка си. Видях и стремежа й да се разграничи от това, че е портиерската дъщеря и, че името й е Фериха.
Неусетно се прехвърли в друга лъжа, а именно измислената й майка Санем, поне това можеше да каже на Емир, че е недоразумение. Да, тя не потвърди, но и не отрече думите му, а премълчаването си е на половина лъжа. Rolling Eyes
Не ми хареса поведението й в у-ще спрямо Емир, можеше по-спокойно да му говори, а не да ги разбират всички, но не, тя реши да вика, защото това си е тя и трудно може да бъде друга, поне на този етап.
Що се отнася за Халдун, досега все смятах, че показва някаква загриженост към дъщеря си, но не, разбрах, че той е само едно присъствие в дома им и с нищо не спомага на Джансу и Санем да се сближат, даже напротив, започнаха да се карат двете прехвърляйки си вината една на друга заради почти постоянното отсъствие от дома му.
Зехра си е тя, кротка и в същото време огнена жена, майка но и съдница, любяща съпруга, но и страдаща жена, защото останах с впечатлението когато Ръза й разказваше приказка, че не го обича, или по-точно, не и по начина при който любовта изгаря тялото и разума от страст.
За Мехмет не ми е жал, да несеретник е, остана без работа, но вътрешно си е все вироглавия и непокорен син и брат.
Да Ви кажа честно напълно свикнах с дублажа, нооооо гласа на Лара и до ден днешен ме влудява. По-флегматичен глас не можаха ли да и изберат, Cryдокато каже пъъъъъдпъъъъъдък и той, ще избяга. Rolling Eyes
Юмер е голям бонбон, всичко разбира, но няма кой да чуе приглушеният му детски писък в него, защото го смятат за малък.

# 519
Лека нощ момичета - кокичета!  Hug Hug Hug

Татарова, това интервю бая ми мяза на измислено  newsm78

П.С. В темата за АФК прочетох, че по намерения в къщата на Чаги наркотик нямало негови отпечатъци.  Peace Камък ми падна от сърцето!  ooooh! ooooh! ooooh!

Много ме зарадва с новината!!!Лека!!!

# 520
ем след купона в тях някой си е забравил забавлението хапченцата   Mr. Green

# 521
Скрит текст:

само за тези ,който гледат вампитата

# 522
Киара, мерси  bouquet за превода на статията с Чаги, а Снежи, на теб благодаря   bouquetза интервюто с Хазал.
Ренииииии, блазе ти, имаш си мъжка компания за сериала, а моя се обрива само като чуе музиката.
Зверче, имаш разкошни ФЕмирски дрешки. Heart Eyes

# 523
Ама никакви Ви няма тази вечер, къде стеее, Rolling Eyes не гледахте ли серийте!?

# 524
Да го подкрепим в анкетата за най-добър актьор.

http://beauty-around.com/en/votes/item/321-best-turkish-actors

Общи условия

Активация на акаунт