Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 620
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
Прекрасна тема   bouquet

Ето нещо прекрасно в стила на класиката и на предизвикателството:

Скрит текст:

# 31
Да,от твоята и определено е много glamorous Hug
Голяма красота е,ще чакам номерата с нетърпение    bouquet

# 32
  • София
Днес гледах един каталог на Орифлейм и имаше перли подобни на метеоритите, ама дали....едва ли  Laughing. Явно тези озаряващи перли за наистина страшен хит  Mr. Green.
Денси, мерси за темата   bouquet
Аз имам белите перли на Ейвън и преди една-две теми имаше въпрос с линк към някакъв блог дали така седят реално метеоритите, е при мен така седят белите перли. Даже една колежка забеляза "че някак ми е полирано лицето"  Mr. Green.

# 33

Здрач да е уникален.... Rolling Eyes може да поспорим. Но по-добре не Mr. Green

Имах предвид "Интервю с вампир" Laughing извинявай, така съм го написала та не се разбира....

# 34
  • София
Айде, търкулвам си шапката и в тази тема! Joy

Тия очни линии като ченгели не ме кефят мене хич! Crossing Arms
Гримът трябва да е загадъчен, случайно застанал на окото, небрежно прекрасен и запомнящ се като... Шанелчето, Mr. Green дето аленка го показа накрая на старата тема Laughing. А, не като тия ченгели, дето ти вадят окото и се пита човек: а, бе, тия хора нямат ли си огледало в къщи? Joy

# 35
  • в 1001-та нощ
ах, разсмя ме с глас  Joy hahaha

Скрит текст:
нямам търпение да кажеш моя пин ъп дали ти харесва, защото е с едни ченгели  ooooh! ooooh! ooooh! но има и класически  Flutter

# 36
Като гледам колко очни линии пуснахте, нямам търпение да гледам пин ъп-а  Crazy
Колко сме записалите се за предизвикателството?  newsm78

# 37
densi, много благодаря за бързата реакция и прекрасно оформената тема  Hug
Ето нещо красиво за запис:

# 38
Денси, супер тема  Hug Признавам си, че обикновено минавам транзит през снимките в първия пост, но твоята последна снимка веднага я забелязах  Mr. Green

И на мен много ми допада последната снимка  Crazy
Аз искам скоро да направя това:
Скрит текст:

От когото го откраднах - ще си го познае   bouquet

О, това и аз го крада  Whistling

# 39
  • в 1001-та нощ
Като гледам колко очни линии пуснахте, нямам търпение да гледам пин ъп-а  Crazy
Колко сме записалите се за предизвикателството?  newsm78

знам за мен  и Малви, тя беше първа, мисля и Весито спомена, че ще прави уикенда  newsm78 мисля, че и още имаше  newsm78а

# 40
Аз няма да правя пин ъп, много ми е гадна светлината и ще приличам на сивкава мумия.  Tired
Или пък може да се включа със закъснение, знае ли човек.  Thinking

# 41
  • София
Аз няма да се пин ъпвам  bowuu

Веси, ще чакам с нетърпение твоята интерпретация на тази красота  Heart Eyes

# 42
Пак ще ми е трудно понеже не се познаваме имам чувството,че ще си стоя отстрани сам сама  Embarassed 

Не се чете като пиша! Никой до сега не е оставал да си седи сам в ъгъла.
Ние такива ли темерути мислите, че сме Grinning

Не разбира се но вие се познавате отдавна,а аз даже и не ви показвам мои гримове и се включвам рядко  Heart Eyes

# 43
Момичета, чудя се на Too Faced The return of sexy палитрата, ето тази: http://images.mobile.glam.com/images/?/354/100/320/www.vampyvarn … urn-of-Sexy-2.jpg . Моля много за отзиви?

# 44
Stardust*, пробвай, може и да стане  Flutter (Така де, за светлината имах предвид, за самия грим съм убедена, че ще стане Blush )

знам за мен  и Малви, тя беше първа, мисля и Весито спомена, че ще прави уикенда  newsm78 мисля, че и още имаше  newsm78а

И аз метнах една по-различна интерпретация. Имах хубаво вдъхновение, ама вие ще кажете дали се е получило  Blush Тренирам яко с тази очна линия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт