Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 611
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
heydi  Hug ах, мерси, аз колко се опитвах да го обяснявам днес, но снимки не могат да го хвана, поне моител юбителски  Rolling Eyes

чакаме утре твоето гримче  Heart Eyes

Красавици, как пишете, пишете, изнемогвам  Crazy Сега се връщам да ви чета, но имам две неща да питам:

1) Ще ме вземете ли и мен на среща следващия път? Явно сте си изкарали страхотно  Heart Eyes
2) Обсъждали ли сте този хайлайт на Шанел? Дали ще го има тук? Изглежда феноменално!  Heart Eyes
Скрит текст:
http://cafemakeup.com/2013/01/27/chanel-mouche-de-beaute-illumin … owder-quick-look/
е, как няма да те вземем  Hug

коментира се в другата тема  Peace

Жаки  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700454.msg24186884#msg24186884

# 166
Здравейте Simple Smile Приемате ли още make up фенки? Simple Smile Обожавам да гримирам себе си и други хора. Не съм толкова добра колкото вас, но пък се старая много. Не мога да си позволя много скъпа козметика, но имам доста сполучливи евтини варианти. Ето малко мои снимки и една на друго момиче, което гримирах наскоро...  Фотоапарата ми не е от най-хубавите и за съжаление на част от снимките не се виждат реалните цветове...
Скрит текст:

През деня обикновено се гримирам с по-неутрални цветове. Зимата -  с кафеникаво-зелено-сиви тонове. Лятото пък обичам да съм цветна Simple Smile

# 167
  • в 1001-та нощ
идеално се виждат, този грим и последния - много ми харесаха  Heart Eyes

Скрит текст:

аз пропуснах да кажа, че  ружът е от BHCosmetics комбо палитрата с ружове и неутрални сенки  Peace

# 168
  • София
Божей! Колко красота ходи по тая земя!
Фокси  Heart Eyes

# 169
  • София

foxy81, добре дошла! Ето на това му се казва гръмка поява!  Crazy

Много ми харесват всички гримове, а и снимките са чудесни  Heart Eyes

# 170
Синия грим между другото е правен единствено с моливи. Много се озорих, но моя приятелка искаше да прави снимки за някаква нова марка козметика (евтина, от сорта на Голдън Роуз) и разполагаше само с моливи за очи. А тя искаше да си направя опушен грим.. Нали се сещате колко е "лесно" да се направи опушен грим само с моливи  Laughing Не се получи както исках, но пък тя беше доволна.
А грима на другото момиче й го правих за едно излизане. С изкуствени мигли, каквито впрочем слагах за пръв път в живота си  Rolling Eyes

Леле, благодаря ви  Heart Eyes Не очаквах такива отзиви  Blush Факт е, че обичам да се клепоцам. Добре че на вас поне ви е интересно, та да имам на кого да си показвам грима  Laughing Около мен всички ходят негримирани и изобщо не се вълнуват.

# 171
foxy81, виждала съм твои гримове във фейсбук, много са нежни   bouquet

# 172
foxy81, виждала съм твои гримове във фейсбук, много са нежни   bouquet

Благодаря!  Ама познаваме ли се? Къде си виждала снимките? Тоя ФБ разконспирира всички  Laughing
Да похваля и една пудра, която си купих наскоро от fragrancedirect на Келвин Клайн. Пудра по принцип слагам само на Т-зоната, защото съм със смесена кожа. Но тази пудра е велика! Лека, не личи изобщо, не ми събира в гънките и е трайна. За съжаление моя цвят вече го няма...

http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-long- … 68g/invt/0038035/

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 00:29 от foxy81

# 173
  • USA
Благодаря за темата, densi  bouquet

Има ли някой друг като мен, който да си мисли повече отколкото трябва за пролетните Метеорити? Laughing
Аз мноого ги харесах, тествах ги в събота, много са нежни, фини, имате леко прасковено-розовеникав цвят. Частиците им са по-ситни според мен от редовните Метеорити и точно затова ми харесаха. Не знам защо навсякъде пишат, че редовните са много по-дискретни от лимитките newsm78. На мен ми се сториха с прекалено едри частици. Обаче пък 53 грама никога няма да ги изхабя LaughingНе мога да се реша какво да правя, дали пък да не изчакам коледните Laughing

Алена, благодаря ти за съветите, компактните Метеорити не можах да изпробвам, сигурна съм, че ще ми харесат, но като видях цената от $170 и се отказах #Crazy

foxy81 страхотни са ти гримовете

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 00:33 от прасковка

# 174
Благодаря!  Ама познаваме ли се? Къде си виждала снимките? Тоя ФБ разконспирира всички  Laughing
Не.Не се познаваме.В една страничка /мисля, че беше на Rimmel, а също и Max Factor/имаше конкурс със снимки с  грим и съм запомнила твоите гримове   bouquet

# 175
Благодаря!  Ама познаваме ли се? Къде си виждала снимките? Тоя ФБ разконспирира всички  Laughing
Не.Не се познаваме.В една страничка /мисля, че беше на Rimmel, а също и Max Factor/имаше конкурс със снимки с  грим и съм запомнила твоите гримове   bouquet

А, да. Бях забравила Simple Smile Пратих два-три пъти снимки да се пробвам. Мерси Simple Smile Радвам се, че са ти харесали.

# 176
  • София

Има ли някой друг като мен, който да си мисли повече отколкото трябва за пролетните Метеорити? Laughing
Аз мноого ги харесах, тествах ги в събота, много са нежни, фини, имате леко прасковено-розовеникав цвят. Частиците им са по-ситни според мен от редовните Метеорити и точно затова ми харесаха. Не знам защо навсякъде пишат, че редовните са много по-дискретни от лимитките newsm78. На мен ми се сториха с прекалено едри частици. Обаче пък 53 грама никога няма да ги изхабя LaughingНе мога да се реша какво да правя, дали пък да не изчакам коледните Laughing

И аз съм при вас и ще си ги купя със сигурност  Mr. Green Нямам търпение!! Не че кутийката с teint rose не е почти пълна......... Blush

Благодаря за новата тема! Големи красоти. Поздравления за foxy, много хубави модели и гримове.  Hug

# 177
  • София
Не разбрах, кога изписахте 12 страници, отивам да чета  Shocked

# 178
Фокси, прекрасни гримове и очи! Добре дошла!

За Naked - аз така и не успявам да се навия докрай...на срещата гледах 1 и 2, за да сравня и ми се стори, че 1 е много по-подходяща за мен, защото цветовете са топли. Но пък почти няма мат там...  Rolling Eyes Според мен който не ползва неутрален грим ежедневно, няма нужда от двете чак  Peace

# 179
Мат при малката Нейкид. Вие не казахте харесали ви тя?
Фокси, чудесни гримове!

Общи условия

Активация на акаунт