Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 581
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошла, foxy81!
Чудесни гримове и черти! Не смятам, че стойността на гримовете е тази, която дава на човек таланта и възможността да се гримира. На някои просто им се отдава.  Hug

Алена, този грим и цветове ти стоят прекрасно!

Elle-même, веждите ти са преобразени!  Heart Eyes Много ми харесаха. Не знам кой е направил коментар за тях, но дори и в началото да ти е станало обидно, сега се вижда резултата. Потресаващ! С най- топли чувства.  Hug

# 211
Човек да не си легне по-рано Grinning Докато ви изчета и забравих коя беше поискала снимка на вазелина, но етооооо

Скрит текст:

Алена, това червило е само за теб! Страшно ми харесва как ти стои  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да не говорим, че като цяло всякакви ярки червила ти стоят перфектно  Blush
Страшни красоти показвате в последните страници. Всички! А след снимките на Фокси, просто мен вече ме е срам да покажа моите творения (и аз така като по-нова  Blush ) Много си красива, Фокси, и гримчетата ти са страхотни.

А какво е предизвикателството в момента,до кога и на кого трябва да се пращат снимките? Все още не съм много в час с тези предизвикателства, но ако разбера и успея ще се включа. Разбрах, че трябва да са в един албум  и да избера една основна, така ли?

Предизвикателството е пин ъп, Интерпретацията изцяло твоя. Крайният срок е 31 януари, като се пускат снимките на MissNellie. На първата страница има подробно описание  Peace

Ел, какви са тези ампули, които си ползвала за веждите? Като гледам какво си постигнала Heart Eyes , съм категорична, че и аз искам да пробвам. Най-малкото, за да ги досгъстя моите Grinning

# 212
Алена,много ми харесваш с такива розови тонове,изглеждаш много нежна  bouquetФокси,не приемам "НЕ" за отговор-искам фото-урок на сивия грим.Аз съм с подобни клепачи и искам да го направя по същия начин.Добре дошла и от мен  bouquet

Тъкмо и аз щях да кажа, че Алена изглежда много нежна с такива цветове Simple Smile
Кой грим по-точно, че вече се омотах Crazy
Досега съм правила фото урок само веднъж за опушен сиво-черен грим.  Дано се справя.

WomanBerry , благодаря!   bouquet
Анч, припомни ми как преди години една моя клиентка, която можеше да си позволи скъпа козметика ме питаше какъв ми е гланца за устни, защото много й харесвал. Отговорих, че струва 2.50лв. и може да си го купи от всяка сергия за козметика. При което тя супер учудено ми отговори: "Не  е възможно да струва толкова! Аз си купувам гланцове и червила на Шанел, Диор и т.н., но нито един не ми е харесвал толкова колкото твоя".
Та в този ред на мисли... наистина има доста евтина козметика, която (почти) успешно може да замести по-скъпата. Аз масово ползвам козметика от типа на Revlon, L`oreal, Maybelline, Covergirl, някои неща на Bourjois, Seventeen и т.н. И това само ако си ги поръчам от някой евтин козметичен сайт или ибей, където са с намалени цени. Харесвам също сенките и гланцовете и сенките на Голдън Роуз, моливите на Импала и  Бруклин (особено черния). Иска ми се някой ден да мога да си купувам поне отвреме-навреме и някои по-скъпи неща, но и на този етап съм доволна от това, което ползвам Simple Smile

# 213
  • София
Фокси, моливите на Импала са чудесни. Вече насъбрах 3 или 4 цвята и съм супер доволна. но аз обичам много меки моливи.
Хич не се притеснявай от това какво използваш. отдавна тук установихме, че е важен резултата, а не продуктите.

# 214
  • София
Анч  Hug И аз съм доволна от резултата. Явно, гледайки се всеки ден, не съм забелязала, че нещо не е както трябва, свикнала съм, че така си изглеждам  Tired И съм благодарна за коментара, който ме накара да се вгледам  Peace

WomanBerry, каквато ампула имаш под ръка  Hug Аз ползвах една на ампулка на Redken. Само вечер нанасях, с клечка за уши. Но не бях и особено редовна  Blush Така че трябва само търпение. Даже по едно време ги бях сближила веждите още повече, та това е резултат след скубане на излишното  Hug

# 215
foxy81, аз също не ползвам скъпи гримове, имам възможност, но просто съм насочила финансите си в друга посока.  Peace Въпреки това винаги съм успявала да постигна чудесни резултати с това, което имам. Продължавай да ни радваш с гримовете си. Справяш се чудесно.  Hug
И в този ред на мисли да похваля тази спирала. Взех я по- погрешка, исках да пробвам 3D Спиралата на ГР, защото от няколко години ползвам спирали на Мейбълин и ми омръзнаха нещо, но съм взела тази. Не съжалявам. Страхотни дълги, плътни мигли, без слепване и то само за 5.50.  Mr. Green

# 216
Минах да си взема the return of sexy. Към момента няма пролетни шанели и диори...
От къде?

# 217
Момичета, ще умра от кеф!!!! Дойде ми Deluxe палитрата от UD!!!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

PS: Извинявайте за спама, ама просто толкова съм щастлива! И знам, че вие ще оцените щастието ми подобаващо  Heart Eyes

# 218
  • София
ndimitrova, за Сефора става дума.

WomanBerry, супер! Честита  Hug Чакаме някой грим с нея възможно най-скоро  Heart Eyes

# 219
WomanBerry, честито!Започвай да се гримираш и те чакаме на отчет тук  Grinning

# 220
Ох, още днес! Само да си намеря зарядното на фотоапарата, че е някъде по кашоните и куфарите Grinning

# 221
Ел, наистина резултата е впечатляващ при веждите ти  Shocked Макар, че аз и предишния вариант ти ги харесвах  Wink Трябва и аз да взема някаква такава ампула  Rolling Eyes

Аленка, супер се е получила комбинацията  Heart Eyes Направо ме сърбят ръцете да отида в МАС и да отмъкна нещо  Crazy Но тази година ще се въздържам от импулсивни покупки...доколкото мога  Mr. Green Имам червила за 2год. напред.

WomanBerry, честита! Скоро да покажеш нещо сътворено с нея  Wink

# 222
  • в 1001-та нощ
Веси, разбирам те много добре  Mr. Green аз сега съм се фиксирала само на двете нейкид, които нямам  Rolling Eyes, още малко търпение от моя страна  Praynig Praynig Praynig

# 223
WomanBerry, честита палитра.С кеф да си я ползваш  bouquet

# 224
ndimitrova, за Сефора става дума.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт