Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 582
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, снимките са уникални! Гответе се да паднете! Няма да казваме кое какво е

# 256
Вече нямам търпение  Flutter
Явно е крайно време и аз да се сдобия с това бяло злато  Crazy Всеки път го гледам и все си го подминавам  Whistling

Жаки или някой друг, ако знае, има ли в Инглот перлено златно с блестящи частици  Rolling Eyes Искам да е по-жълтеникаво, не като старо злато.
Днес гледах едно подобно на Мейбълин Колорама, но нямаше тестер  Rolling Eyes

# 257
Весе, гледай в моята палитра дали намираш нещо подобно. Аз от златните почти всички съм ги купила. Остават ми може би само по-тъмните версии.

# 258
Хайде пускайте снимките, че чакам да ме отнавиете, тъкмо преди да извадя портфейла. Цялата съм се омацала с бялото злато на Инглот.

# 259
  • София
Така. Суочнати на ръка не се виждат особено добре, извинявам се за което. Едното е малко по-розово, другото е малко по-златно. По това се различават. Последната снимка е на изкуствена светлина.
Скрит текст:

Тук се вижда как вече шарката я няма

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 16:34 от Elle-même

# 260
За мен лично на снимката са почти едно към едно и Инглота е по-добрата версия.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 16:24 от Жаки°

# 261
Благодаря Ви. Току що спестих вече с чиста съвест 110 лв. Hug Party Party Party Heart Eyes

# 262
За мен има някаква мноого малка разлика и то погледнати едно до друго  Rolling Eyes Поне от тези снимки.
Ел, пробва ли го Шанела как стои на лицето  Flutter

На мен ми е интересно как стоят едно до друго бялото злато на Инглот и бечения руж Pinktastic на ELF  Crazy

# 263
Благодаря Ви. Току що спестих вече с чиста съвест 110 лв. Hug Party Party Party Heart Eyes
И аз Grinning какъв съм шпионин, а tooth

# 264
  • София
Намерих си едни снимки на грим от миналата седмица  Heart Eyes Най-офицЯлно заявявам, че на живо е по-хубаво (абстрахирайте се от лошо поставените мигли)
Скрит текст:

Веси, не съм на лице. Имам друг в момента. Утре ще докладвам  Hug

# 265
Много е добро и миглите не изглеждат зле залепени.
 Big Ups Big Ups

# 266
Опасни сте.
Аз обаче докато стигна до Инглот струва ми се, че ще се е свършило това бяло злато Laughing
Жаки, то има ли си номерче?

Ел, мерси за снимките и честита да ти е пудрата с голяма радост да си я носиш!

# 267
Ауууу, Ел, върха е!  Heart Eyes Това на подвижния клепач Copper Sparkle ли е  Flutter

# 268
Извинявам се за въпроса-бялото злато amc 30 ли е?

# 269
  • София
Elle-mеme - какви са ти били преди веждите, че си ги коригирала?? Сега са страхотни Hug

Общи условия

Активация на акаунт