Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 561
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Четох някаква статия за подчертаване на кафеви очи и попаднах на любимото на мнозина кобалтово:

Че е красота - красота е, но все още не съм никак убедена, че е добра идея за мен!  Rolling Eyes

# 241
Не е точно такова наживо, а и е супер скъпо за единична сянка. Hug

# 242
  • в 1001-та нощ
Охх, над 100 лв хич не ми звучи добре за 5 цвята сенки, ама пък може да си я поискам за рождения ден.  Mr. Green

заслужаваш я, разбира се  Blush Hug

не съм пробвала, но ще опитам  bowuu дори се чудя - дали да не пробвам с burning black на лореал  Peace

Уникален цвят! Аз имам само forever pink и между другото се сетих, че отдавна не съм го използвала Rolling Eyes

хайде, спретни нещо с него и тъкмо ще ни го покажеш  bowuu

# 243
Много готино огледало Heart Eyes Но не съм виждала да ги продават.
Aз имам едно на MAC и отзад пише i'm so vain mirror Mr. Green
Скрит текст:

# 244
Леле Жаки, спомням си когато купи това огледало, как ти се откъснаха пари от сърцето за огледало при тази инвазия на колекцията тогава просто не знам. Спомняш ли си какво беше?! Каква лудница? А как счупих колбата от притеснения при гримирането и пробването? Най-любимата ми/ни консултантка и приятелка?! И накрая на касата? А като ги наизвадихме в маршрутката на връщане?! Mr. Green Леле......спомени дивашки!

# 245
А то какво струваше Grinning Аз нямам никакъв спомен просто. Явно е било от онези моите моменти на умопомрачение

Иначе си спомням какво беше в MAC и преди него (та и след). Дъжд, гадно време....ние едвам се докопахме 10 и нещо в магазина. Аз бързам а Ноарчето вече седнала на стола и я гримират.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 15:45 от Жаки°

# 246
Ох не си споням точно, но беше около и над 30 лв.

# 247
Внимание, внимание newsm65 Не че се хваля, но аз хайлайтъра на Шанел съм го отрила преди повече от половин година Joy
Има много голяма прилика с бялото злато на Инглот (без частичките). Трябва да им кажем на Инглот да заредят от него няколко кашона за всеки случай.

# 248
  • в 1001-та нощ
аз искам розовия на сефора, въпреки, че имам розовото злато  Flutter Flutter Flutter

# 249
Внимание, внимание newsm65 Не че се хваля, но аз хайлайтъра на Шанел съм го отрила преди повече от половин година Joy
Има много голяма прилика с бялото злато на Инглот (без частичките). Трябва да им кажем на Инглот да заредят от него няколко кашона за всеки случай.
О Жаки, имам бялото злато уникално е. Сега да купя ли Шанела а? Ох пламва ми главата от размисли дали да го взема или не?

# 250
Ами аз хич не обичам да купувам неща, които вече ги имам. А и все пак Инглот-а е 8 лева, а Шанела 110. И няма никакви частички, което за мен лично е минус.

За това не взех и Стерео розата примерно, имам ружове които докарват ефекта 1:1. Нямаше смисъл да дам пари за нещо, което вече си имам

# 251
  • Отвъд алеята зад шкафа
аз искам розовия на сефора, въпреки, че имам розовото злато  Flutter Flutter Flutter

Аз днес си взех розовия на Сефора, ако говорим за един и същ, някой го беше пускал тия дни при придобивките. Междудругото много ми харесва. Дава много различен ефект на слънчева светлина и на силно осветление от лампи.

# 252
  • в 1001-та нощ
оставете ми, моля  Praynig Praynig Praynig

densi  newsm03 купи си нещо, което нямаш  Blush newsm51 не мога да кажа, какво нямаш, но такива продукти имаш в изобилие  newsm10 smile3525

# 253
Aз се точа на самата кутия Crazy crazy, crazy person
Сигурна съм, че пудрата е хубава дори без частичките....но като си имам такова и го нося почти всеки ден ще е безумие да си го купя отново и то на тази цена. Бялото злато го нося предимно като хайлайтер на скулите и под веждите. Но и за грим на подвижният клепач седи фантастично.

# 254
  • София
След малко пускам снимки на Шанела и Инглот

Общи условия

Активация на акаунт