Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 564
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
WomanBerry, честито и ще чакаме снимки Wink

Ползвали ли сте продукти на Маргарет Астор? Поръчала съм си тези сенки за очи, които впрочем в Бг са 18лв. Shocked , а аз си ги поръчах за 3 пъти по-ниска цена...
Скрит текст:

Също и този гланц за устни Maybelline (105 Cashmere rose), който отново тук е към 15лв. , а аз го поръчвам за 5-6...
Скрит текст:

# 226
Алена, много ми хареса грима ти! Кои са ментовите сенки и очната линия?

ПС- аз тъкмо станах  Embarassed и не знам дали ще успея да направя предизвикателството, мрън. Много работа имам друга, направо се ядосвам на себе си, че не се активизирах няколко дни по- рано. Ще видим, и утре е ден, ама сутринта ще ходя да ми махат гипса, а после съм предвидила дъъълга разкрасителна сесия вкъщи- вана, маски, педикюр, та не знам дали ще ми остане време. Много сложна мойта.  Laughing

# 227
 Stardust* ,дъщеря ми (на 3г и половина)от както видя подписа ти,по цял ден си слага балсам за устни и си отваря и затваря устата Joy

# 228
Foxy81, Алена,страхотни гримове  newsm10 Алена,кое е ментовото зелено,много ми хареса  Heart Eyes
WomanBerry Честито  Grinning и на мен много ми харесва тази палитра и се чудя до кога ли ще удържа  #Crazy и аз чакам да видя грим с нея  Heart Eyes

# 229
Ето и малко снимки от това, което сътворих за 10-тина минути с новата си придобивка  Mr. Green
Извинявам се за качеството на снимките, но са правени с телефона, защото май се оказа, че съм забравила зарядното за фотоапарата в България  ooooh! Светлината също е ужасна (тук за един месец само един път видях слънце) и не може да се види реалният цвят на сенките, но се доближава доста.
Вече си имам любима сянка. Този прекрасен тюркоазен цвят  Heart Eyes

И още в скрития текст Simple Smile
Скрит текст:

- за да не губя време си гримирах двете очи различно. Явно лилавата сянка повече се хареса на фотото, защото точно на нея падна фокуса Grinning

Не съм много вдъхновена за гримосване, защото от вчера съм доста отпаднала и очите ми сълзят. Но определено в момента, в който се почувствам по-добре, ще сътворя нещо по-така с тези прекрасни сенки. Цветовете са уникални  Heart Eyes

# 230
  • в 1001-та нощ
Stardust* ,  sorriso:)

мерси, мерси  newsm03

сенките са от тази палитра на YSL  Heart Eyes - и зеленото и лилавото

очната линия е на ГР  Peace

# 231
Аууу, WomanBerry , тюркоазеното и лилавото.... без думи останах!!!
Алена, блазе ти за сенките! Много красива комбинация. Една от любимите ми между другото-лилаво и зелено Heart Eyes Пробвала ли си да нанесеш зелените сенки на подвижния клепач, а върху очната линия да сложиш тъмнолилавите (и така да се получи де факто тъмнолилава очна линия)? Аз много обичам да си правя по този начин черната очната линия цветна.

# 232
Охх, тези сенки изглеждат жестоко.  Heart Eyes Каква им е цената?

# 233
Над 100 лв. са палитрите на Лоран. Обаче са невероятно добри и пигментирани. Heart Eyes

# 234
  • Отвъд алеята зад шкафа
Веси, разбирам те много добре  Mr. Green аз сега съм се фиксирала само на двете нейкид, които нямам  Rolling Eyes, още малко търпение от моя страна  Praynig Praynig Praynig

Днес видях 4 или 5 бройки в Сефора от Naked, но може би знаеш  Simple Smile

# 235
  • в 1001-та нощ
чакам Св. Дванадесети (даването на заплати  Rolling Eyes ) да ми оставите някоя бройка, ей   Heart Eyes

но мерси много за информацията  bowuu

Аууу, WomanBerry , тюркоазеното и лилавото.... без думи останах!!!
Алена, блазе ти за сенките! Много красива комбинация. Една от любимите ми между другото-лилаво и зелено Heart Eyes Пробвала ли си да нанесеш зелените сенки на подвижния клепач, а върху очната линия да сложиш тъмнолилавите (и така да се получи де факто тъмнолилава очна линия)? Аз много обичам да си правя по този начин черната очната линия цветна.

не съм пробвала, но ще опитам  bowuu дори се чудя - дали да не пробвам с burning black на лореал  Peace

# 236

не съм пробвала, но ще опитам  bowuu дори се чудя - дали да не пробвам с burning black на лореал  Peace

Уникален цвят! Аз имам само forever pink и между другото се сетих, че отдавна не съм го използвала Rolling Eyes

# 237
Охх, над 100 лв хич не ми звучи добре за 5 цвята сенки, ама пък може да си я поискам за рождения ден.  Mr. Green

# 238
Stardust, отдавна се каня да те питам какво е това на Шанел, дето го държи Лейтън? Много е голяма кутията за да е палитра? Да не би да имат такива огледала? Flutter искам го това чудо

# 239
Мисля, че е огледало. Много искам огледало на Шанел, ама никъде не съм виждала по магазините. Гланца май е Jalousie, който е жесток и също го искам:
Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт