Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява предизвикателството за грим?
Какви са правилата за участие в грим предизвикателство?
Какви са основните елементи на пълния грим за очи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява предизвикателството за грим?
Предизвикателството за грим е инициатива, при която всяка седмица се провежда предизвикателство по зададена тема. Участниците изпращат снимки на своите гримове на водещия, който в края на предизвикателство оформя пост с всички участия. Срокът за изпълнение на грима е една седмица, а участието става със снимка и списък с използвани продукти за грим по темата.
-
Какви са правилата за участие в грим предизвикателство?
За да участвате в грим предизвикателство, трябва да изпратите снимка и списък с използвани продукти за грим според зададената тема. Срокът за създаване на грима е две седмици, а снимките трябва да бъдат изпратени на организатора. Препоръчително е снимките да се организират в албум и линк към целия албум да бъде изпратен. Освен това добавете надпис с ник/име към всяка снимка, за да предотвратите злоупотреби.
-
Какви са основните елементи на пълния грим за очи?
Пълният грим за очи обикновено включва основни елементи като цвят, подчертаване на горния клепач, извивка под костната дъга на очната ябълка, подчертаване на зоната под веждата и други, в зависимост от формата и размера на очите. Тъмният цвят създава дълбочина и триизмерност, подчертава и изразява, докато светлият цвят изпъква.
-
Как се прилага гримът според различните форми на очите и клепачите?
-
Кои са някои полезни видеоклипове за грим?

дори се чудя - дали да не пробвам с burning black на лореал
Но не съм виждала да ги продават.
Аз нямам никакъв спомен просто. Явно е било от онези моите моменти на умопомрачение
Не че се хваля, но аз хайлайтъра на Шанел съм го отрила преди повече от половин година 
купи си нещо, което нямаш
не мога да кажа, какво нямаш, но такива продукти имаш в изобилие
crazy, crazy person