Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 660
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Densi, как веднага ме разбра за какво говоря  Hug
Е как Японката е просто чудо. Благодаря ти! Heart Eyes Hug Абе не случайно я наричат най-добрата. Все си казвам, че няма такива определения, но като много хора говорят нещо, то не е като да е случайно.

Вчера се гримирах с неоновия пигмент, база и силиконовото нещо- четчица на Есенс. Супер се получи. Изнанедващо добре и не мръдна 5 часа, без нищо друго сложено но кото. Любимия ме хареса, въпреки че не очаквах да каже хубави неща за този неоново-изгарящ цвят съчетан с оранжева блуза. Mr. Green
Днес ще се правя с кобалтово-синия неон на Флормар и довечера, ако не ми хареса резултата ще си купя Атлантик Блу на Мас.

# 586
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси за отговорите. Японката не ми е джоба на този етап, но тази на Гош сигурно е по-достъпна. Къде мога да я намеря?

# 587
Ел, днес пробвах да си сложа фдт с четката на ELF Simple Smile Нали ти споменах, че все не ми се получават нещата с нея. Този път се постарах и стана чудно!

Пробвали ли сте козметиката на Seventeen? Не знам дали сте я чували, намирала съм я единствено в магазини Ивис. Смея да твърдя, че съм ползвала доста от нещата им и всичко много ми харесва. Сенките им се нанасят едно мазничко, добре пигментирани са и са трайни. Ружовете също. И не са скъпи  Peace Молива ми за вежди е на Seventeen и поне досега не съм намирала по-подходящ и естествен цвят за веждите си от всичко друго, което съм пробвала.

# 588
  • София
Сладкишче, честит рожден ден! Много здраве, щастие и успехи!  bouquet Весел празник!
Мацата, честит рожден ден на патерици и на теб!  bouquet
foxy81, страхотен стил на гримиране, много ми харесва. Поздравления!  Hug

# 589
  • София
Сладкишче, Честит Роджен Ден!   bouquet  bouquet  bouquet

Пробвали ли сте козметиката на Seventeen?

Напоследък се мажа с тяхна спирала и съм доста доволна. Мисля да повторя с нея.
Освен това лаковете им за нокти са ми сред любимите.
Червило имам едно тяхно, но не съм впечатлена - стандартно е едно такова, а и цвета не е интересен.

# 590
Фокси, много си добра, браво, сташно ми допада стила ти  Grinning
На Севънтиин имам молив за очи и го харесвам, но не са често срещани като марка.
Охххх, искам да имам време да обикалям повече, и за гримове и за дрехи.

# 591
Специално за Ида вчера отидох в Инглот и намерих ментовата, матова сянка, която тя хареса и търсеше. Не ми харесва на мен въобще, защото трудно се изкарва цвят и стои като тебешир, бледо и не точно ментово, по скоро пастелно, брашняно, синьо-зелено. То всеки има различно виждане за цвят мента, за мен е по в зелено. Тестера е отвратителен, целия побелял. Рових страшно в него, за да видя отдолу какъв цвят има точно.
Продавачките там ми правят супер лошо впечатление, че по зададени цифри на цвят, никога ама наистина никога, не могат да го открият. Ходят и ровят в чекмеджето с продуктите, но по тестер не. За пореден път откривам сама търсения цвят и то под пласт бяло. Защо така им се скапват тестерите? Дали защото са постоянно отворени на въздух и са пипани от безброй пръсти, които влачат много микроби?
Нашите палитри дали и те така ще побелеят?

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 13:02 от densi

# 592
От многото пробване е. Има цветове, които като седят на светло и отворено побеляват.
Много често тестерите и продуктите, които сте закупили ще имат разлика. Това поне при Инглот е така

# 593
Foxy81 ,отново останах очарована от грима ти
Скрит текст:
и настоявам да си помислиш  Mr. Green да станеш професионален гримьор при първа възможност (разгледай в нета има курсове, които се плащат на вноски)  Hug Аз самата го направих,макар че също не работя и нямам финансови възможности,а и не съм и наполовина толкова добра  Peace
.Алена,както винаги си много красива и стилна ,но на мен повече ми харесваш с подчертани отдолу очи  Peace

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 13:19 от Анонимен

# 594
фокси, аз  от години полвам предимно тази козметика, моно сенките  и ружовете са страхотно наситени и достъпни като пари, за гланцове и червила колко съм изкупила да не говорим....аз си ги купувам от едно магазинче на красно село, те са ме обявили за най-големия им купувач на севънтийн и вече и подаръци ми правят  Mr. Green Mr. GreenНо гледам,че марката изчезва, последният  път казаха,че няма да зареждат повече- нещо не могат да се договорят  с фирмата..........хубава марка, която ще изчезне лека полека....като ревлон- явно и те имат някаква по-особена политика, заради което освен в дебенхамс ,на друго място трудно можеш да ги намериш, за разлика отпреди 10 г,когато бяха навсякъде....

колкото до гримчето- освен че умееш да се гримираш, то не са очи, то не са клепачи, то не са вежди, мечтата на гримьора....та няма как да не се получи страхотно !

пс: с кой от бутоните криете текст или изображение

# 595
# 596
  • Перник
Мацата Честит Рожден Ден и от мен на патерици!!! Всичко най-хубаво ти желая   bouquet
Сладкишче , Честит Празник и на теб с пожелание за много любов и щастие   bouquet
Аленка, отново страхотно изпълнение...и без очна линия отдолу си ми много нежна и и харесва  Heart Eyes
Фокси , заби ме в земята просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Невероятни очи,излъчване,а грима е просто прелест  Heart Eyes
Аз днес съм само по бб крем, исках и метеоритите да сложа...обаче бързах да водя детето на консултация и не ми се искаше така набързо да ги мацна,без да им се насладя  Laughing а и да заслепявам педиатърката там  Mr. Green затова отложих за утре  Blush

# 597
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скрит текст:
Мацата Честит Рожден Ден и от мен на патерици!!! Всичко най-хубаво ти желая   bouquet
Сладкишче , Честит Празник и на теб с пожелание за много любов и щастие   bouquet
Аленка, отново страхотно изпълнение...и без очна линия отдолу си ми много нежна и и харесва  Heart Eyes
Фокси , заби ме в земята просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Невероятни очи,излъчване,а грима е просто прелест  Heart Eyes
Аз днес съм само по бб крем, исках и метеоритите да сложа...обаче бързах да водя детето на консултация и не ми се искаше така набързо да ги мацна,без да им се насладя  Laughing а и да заслепявам педиатърката там  Mr. Green затова отложих за утре  Blush

Как имаш търпение до утре не знам   hahaha

# 598
Добре зареден стелаж на Севънтийн има в магазин Мория - плоад гарибалди. Аз обожавам единичните им сенки  Heart Eyes имат и не лоши лилави спирали.  Peace

И моля ви, обяснете каква е тая Японка - само чета за нея, знам , че е четка - и до там. Коя е, за какво е - си остава японска загадка и мистерия за мен  Blush Mr. Green

# 599
  • Варна
Скрит текст:

много ми е странно да се гледам без молив отдолу, все едно е минала котката и ме е облизала  Blush

На мен така, без очертаване на цялото око, повече ми харесваш! Peace

Общи условия

Активация на акаунт