Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 659
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
да не е желето?

и аз го взех, но не съм го пробвала още  newsm78 доста неща от сайта ползвам  Blush

Не, не е желе. Рядко е. Desert essence пише на него. Ще му намеря снимка да ти го покажа.
Ето го: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Thoroughly-Clean-Face-Wash-N … l-oz-250-ml/14122

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 16:50 от foxy81

# 631
  • София/Горна Оряховица
Фокси, в скрит текст :  

Скрит текст:
За лицето си постоянно си сменям козметиката, и всеки път се кълна в продукта, който ползвам  Joy .
Основното е:
- измиващо гелче
 - продукт за сваляне на грима
- мицеларна вода.

Не в този ред, но общо взето това ползвам, за да изстържа мазилката от лицето си.

За лицето си ползвам основно масла и към момента този крем, но не смея да ти го препоръчам, защото е за мазна кожа.

Иначе преди месец бях го заменила изцяло с масло от гроздови семки, то контролира омазняването на мазната кожа, съчетано с мицеларната вода на биодерма за мазна кожа. Много ми харесваше комбинацията. След баня минавах с водата, а после с маслото. На сутринта имах свежа и отпочинала кожа.

Сега го смених, защото ... кожата ми има навика да си мени предпочитанията през месец  ooooh! .  

За да не спамя ужасно много :

# 632
  • Стара Загора
Ивче, ето тук последно гледах:
http://www.alllacqueredup.com/2011/08/alus-365-untrieds-essence- … html#.UQp6Wkds_3Q

иначе сенките им са пълни с парабени, но явно е така при евтината козметика, не знам при по-скъпата дали в прахообразните има толкова парабени  newsm78

В интерес на истината огледах тук отгоре отгоре http://www.essence.eu/fileadmin/files/documents/downloads/INCI_0 … 662_INCI_West.pdf и не видях наистина от вредните съставки, но дали всъщност ги няма вътре в лаковете това не се знае.  Mr. Green

Бори, много хубав този зелен грим.  Crazy

# 633
Гримирах се с 21 на Флормар, ужас все едно ме е бошунирал някой  Laughing и този път не се харесах с лилаво и розово и преустановявам опитите за цветни гримове завинаги.

# 634
  • в 1001-та нощ
да не е желето?

и аз го взех, но не съм го пробвала още  newsm78 доста неща от сайта ползвам  Blush

Не, не е желе. Рядко е. Desert essence пише на него. Ще му намеря снимка да ти го покажа.
Ето го: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Thoroughly-Clean-Face-Wash-N … l-oz-250-ml/14122

марката ми е позната  Peace чакам линка  bowuu

# 635
  • в 1001-та нощ
Гримирах се с 21 на Флормар, ужас все едно ме е бошунирал някой  Laughing и този път не се харесах с лилаво и розово и преустановявам опитите за цветни гримове завинаги.

оооо, неееее  Naughty Naughty Crossing Arms не съм съгласна  Blush Hug

# 636
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С мъка трябва да потвърдя, че Копче беше абсолютно права- стикчето на "Макс фактор" не струва Tired. Нетрайно, събиращо се в гънките на клепача, жалко за красивите цветове. Единственото спасение е периодично ад се обира събралото се в гънките, и да се нанася нов слой, ако не друго, поне е хипер удобно за ползване, като червило.

# 637
# 638
На мен пък ми е много странно да се разгримирам половин час и после да вляза да се къпя TiredВлизам в банята и си измивам лицето със сапун Дав и всичко пада WhistlingПосле пилинг или измиваща пяна,пак под душа и съм аз PeaceИвче,с какво нанасяш пудрата хайлайтър на ейвън?Имам я от година и така си стои,много лъскаво ми изглежда newsm78

# 639
tamar , и аз правя така, само че не с Дав. После тоник и крем (при мен няма дневен и нощен. Всичко е дневно  Mr. Green).  Обаче вече ми се насъбират годинки и ми се струва, че трябва да започна по-усърдно да се трудя за кожата си Mr. Green То и по моя майчина линия си е ген хубавата кожа, обаче аз съм се метнала на тати и не знам как ще съм след 5 години например  Laughing

# 640
  • Стара Загора
На мен пък ми е много странно да се разгримирам половин час и после да вляза да се къпя TiredВлизам в банята и си измивам лицето със сапун Дав и всичко пада WhistlingПосле пилинг или измиваща пяна,пак под душа и съм аз PeaceИвче,с какво нанасяш пудрата хайлайтър на ейвън?Имам я от година и така си стои,много лъскаво ми изглежда newsm78

Срам ме е да кажа.  Embarassed
Нямам свястна четка за руж/хайлайтър и все не стигам до там да си купя, за това поръчах Angled от бамбуковата серия на ЕЛФ и сега я чакам. Това ми е единствената за момента четка за подобни продукти, нанасям първо хайлайта и след това ружа с нея.  
http://lk.oriflame.com/catalog-images/product/global/17974_1.png
Да ти кажа и аз не го ползвах много време този руж, но напоследък няколко пъти посегнах към него. Слагам по малко, най-много да взема 2 пъти с четката. Не знам преди как съм си слагала, но вярно лъщеше много (направо ставаш като тиган  Mr. Green). Днес си взех и от 24k Gold серията, който изглежда по-нежен в сравнение с озаряващия. Тези дни ще му направя сефтето.
Много леко мацнах на ръката, предполагам на скулите ще изглежда по-добре.

http://media.snimka.bg/s1/1672/029588571-big.jpg

# 641
Ооо, Алена, повярвай ми, никак не ми е добре с цветове, аз и не съм любител на много цветните гримове по принцип.  Grinning
Грима си го почиствам под душа с измиващия ми гел, единствено някой водоустойчив молив да почистя допълнително.

# 642
  • София/Горна Оряховица
Ооо, и на мен ми е най-лесно да си оставя грима да се размекне под душа  Blush . С ежедневния грим общо-взето така процедирам (мързелана съм).

Но все пак като правя някой и друг експеримент през деня - не върви всеки път да се мушвам под душа.

# 643
Не ти е ден. Hug Пробвай по-нататък с други цветови комбинации.
Аз също се гримирах с кобалтово синьото и се изплаших буквално. Изтрих се веднага, а аз това рядко го правя. Няма да посегна към кобалтово много дълго време, а за Атлантик Блу.... отпада завинаги! Mr. Green

# 644
Ивче,благодаря.Тази четка я имам от доста време и не е лоша,ползвам си я за руж.Ще му дам още един шанс на ружа HugС комплектчетата сенки за вежди,започна да ми изглежда изкуствено,препоръчайте ми хубав молив за вежди Hug

Общи условия

Активация на акаунт