Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 659
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
densi, от твоите думи съм останала с впечатлението, че си доста отворена към цветни експерименти, направо се изненадвам че не си се одобрила  Blush . Обожавам да ти чета постовете  Heart Eyes .
Благодаря ти! Heart Eyes Hug Абсолютно права си, обичам цветовете и експериментите. Есцентричността ми е в кръвта. Просто днес не се харесах въобще с ярко синьо, което бях сложила на всичкото отгоре върху бял джъмбо молив и вече като сложих и отдолу на долния клепач молив, за да опуша изглеждах наистина зле. Всичко е до настроение, себе и светоусещане.
Бях буквално като пребита. Изморена и плащеша с това ярко синьо отгоре на очите.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 20:33 от densi

# 676
  • София
Денси, опитай в друг ден и в друг сезон. Днес светлината някак хич не беше... подходяща... и дъждът...

# 677
  • София/Горна Оряховица
Винаги съм намирала синьото за много коварен цвят, едва есента се престраших да пробвам 2-3 нюанса. И въпреки че от тогава не си го свалям от очите, пак го гледам с внимание и уважение  Heart Eyes .

Иначе обичам твоите постове, защото си абсолютно обективна. И ползваш и нисък, и среден, и висок клас козметика. Точно затова много харесах и блога на Адри, като го открих  Heart Eyes .

Вече почвам да си се ядосвам обаче. Сърбят ме ръцете да се гримирам, ако ще една спирала да е. Гузно ми е да пиша в темата, без да има ей така 1-2 снимки да покажа поне. А предизвикателството със сигурност ще го направя, просто ще ви го покажа по-късно - все още са ми прекалено чувствителни очите, за да ги гримирам. И са едни спукани капиляри, красота  ooooh! .

# 678

Някой успя ли да си вземе каяла на ГР ? Съответно да даде отзиви?

Адри писа за него преди няколко дни и аз го взех заради нейния отзив, но ще го пробвам чак другата седмица  Wink

# 679
Момичета, колко струва една сянка на мак?  Simple Smile

# 680
Момичета, колко струва една сянка на мак?  Simple Smile
27 лв. рефил, 33 лв. единична сянка в кутия на Мас. Минералните са над 40 лв, защото са доста по-големи.

# 681
Момичета, колко струва една сянка на мак?  Simple Smile
27 лв. рефил, 33 лв. единична сянка в кутия на Мас. Минералните са над 40 лв, защото са доста по-големи.
Благодаря много, засега ще се въздържа.  Grinning
Първо да ми пристигне нейкида.  Praynig

# 682
Първо, да благодаря на Денси, че е гледала за моите ментови сенки в Инглот.  Hug Аз ще ходя в събота сигурно ( ходя силно казано, такава скорост развивам, че не е истина просто..  Mr. Green ) до Инглота в Пловдив и ще гледам там какви ще ги свърша, ще ги намеря ли, ще ги харесам ли.

Аз разгримирам с мицеларна вода на Биодерма или на Клоран, и двете са много добри. Peace

# 683
Днес пробвах Airbrush Concealer на Клиник и молива на Бенефит. Клиник си го представях по-течен и лек може би, верно че попи бързо, но се виждаха тънките линии на кожата. Притеснява ме, че ще се вижда при по-суха кожа, особено ако няма фон дьо тен на лицето. А аз вече имам подобен - Fit me на Maybelline по препоръка от Адри.
Моливът пък много ми хареса на нанасяне, много мазен, размазва се по-добре отколкото Клиник. Може би него ще взема.

НО, от всичко най-много ми харесаха сенките на Шанел, които показа Алена! Още си ги имам суочнати на ръката и им се радвам. И то най-вече в този цвят розово със златно. Много приятна консистенция, очакваш пръста да ти потъне в нещо мазно, а всъщност са толкова кадифени.

До събота има и намаление 10%, заредили са и палитрите на Диор, и червила на Шисейдо. Излезнах набързо за да не съгреша без размисъл. Whistling

Отново да попитам за хубавата спирала на Колистар коя е? Жаки?  Flutter

# 684

Някой успя ли да си вземе каяла на ГР ? Съответно да даде отзиви?

Адри писа за него преди няколко дни и аз го взех заради нейния отзив, но ще го пробвам чак другата седмица  Wink
Аз също го имам и не го харесвам. Мек е, да, но е слабо пигментиран, размазва се сам, и след 3 часа няма и помен от него. Не бих го препоръчала.  Rolling Eyes

# 685
  • София, Лагера
Аз също се гримирах с кобалтово синьото и се изплаших буквално. Изтрих се веднага, а аз това рядко го правя. Няма да посегна към кобалтово много дълго време, а за Атлантик Блу.... отпада завинаги! Mr. Green
Rolling Eyes Cry гримирай мен!
Днес ходих в Мория да търся кобалтовосиньо. Още на входа ме попитаха: "Намерхте ли заветното лилаво и кобалтовото?"  Rolling Eyes... така ще ме запомнят мен хората...  ooooh!

# 686
Важното е, че те помнят, пък и то не е с лошо Flutter

Момичета, препоръчайте ми черен молив, който стои във водната линия и не люти на очите Praynig Досега съм пробвала 2-3 само, само от този на Буржоа не ми сълзят очите, но пък след 20-30 мин. почва да се събира на топчета във вътрешния ъгъл ooooh! Да не е от ниския клас, може и с поръчка от някой сайт.

# 687
Момичета, благодаря за пожеланията! Много сте мили!  Hug Hug Hug

# 688
  • София
Пух, за водната линия аз лично най-много харесвам каяла на ГР. Но не стика, а молива. Имам Кол на Герлен, молив на UD и какво ли не купено специално за водната линия и въпреки това, най-много си харесвам и нося кол каяла на ГР.

# 689
Аз също се гримирах с кобалтово синьото и се изплаших буквално. Изтрих се веднага, а аз това рядко го правя. Няма да посегна към кобалтово много дълго време, а за Атлантик Блу.... отпада завинаги! Mr. Green
Rolling Eyes Cry гримирай мен!
Днес ходих в Мория да търся кобалтовосиньо. Още на входа ме попитаха: "Намерхте ли заветното лилаво и кобалтовото?"  Rolling Eyes... така ще ме запомнят мен хората...  ooooh!
С удоволствие! Heart Eyes Hug  bouquet Лилави имам наистина много, кобалтово само това на Флормар, ма друго не ми и трябва. Но хубави по-тъмно сини имам няколко. Абе все ще направим нещо хубаво за прекрасните ти очи. Hug

Общи условия

Активация на акаунт