Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 659
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
250 мл мицеларна вода ми стигат за... вероятно около 3 месеца, не се гримирам абсолютно всеки ден, но пък не пестя. Поливам ли поливам.

# 661
Момичета мисля, че тук е мястото да попитам коя спирала от долупосочените ще ми препоръчате, за обемни киукленски мигли Flutter
http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productId=6382
http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productId=281743
Тази Лореалската ми направи впечатление, но дали лесно се нанася Laughing Мерси Heart Eyes

# 662
  • София/Горна Оряховица
Лореалската не е ли копие на Живенши или Герлен?
Иначе ако я има по нашите земи - при първа възможност ще я изпробвам ...

# 663
Да, копие е на Живанши до колкото виждам, тъкмо гледам една мацка в ютуб, много хубави й станаха миглите, ще я поръчам Laughing

# 664
  • В къЩи.
Боряна,Адри,Ваня, благодаря ви.  bouquet
Така сметнато не излиза чак толкова скъпо...
Виждам ,че има няколко вида,от коя сте най-довлони?

# 665
Момичета, има отделна тема за почистване на лицето - тук Peace Тази и без това се изписва твърде бързо, нека не я пълним с всеки въпрос, който ни хрумне, а да остане повече място за гримове и красоти Hug

# 666
  • София
Честно казано, за 99% от нещата, които коментираме тук, всъщност си има отделни теми. Повдигнах въпроса преди време и настана революция, затова сега всичко, което е свързано с грим и козметика се дискутира свободно, пък другите теми си седят низвергнати  Laughing
Демокрация, какво да се прави  Mr. Green

# 667
  • в 1001-та нощ
Ооо, Алена, повярвай ми, никак не ми е добре с цветове, аз и не съм любител на много цветните гримове по принцип.  Grinning
Грима си го почиствам под душа с измиващия ми гел, единствено някой водоустойчив молив да почистя допълнително.

ах, тиииии  Whistling Whistling Whistling да ми паднеш в ръчичките  Joy hahaha шегувам се, разбира се  Peace но щом и не обичаш  Rolling Eyes е разбираемо  Peace bowuu

Гримирах се с 21 на Флормар, ужас все едно ме е бошунирал някой  Laughing и този път не се харесах с лилаво и розово и преустановявам опитите за цветни гримове завинаги.
Не ти е ден. Hug Пробвай по-нататък с други цветови комбинации.
Аз също се гримирах с кобалтово синьото и се изплаших буквално. Изтрих се веднага, а аз това рядко го правя. Няма да посегна към кобалтово много дълго време, а за Атлантик Блу.... отпада завинаги! Mr. Green

Shocked Shocked Shocked densi  Shocked тази новина, направо ме шокира  Shocked

# 668
Последният път си взех на Essence за обем. Сууупер доволна съм. Знам че ги водят тийн серия, но според мен надминава като ефект повечето спирали, които се рекламират. Heart Eyes

# 669
Лореалската не е ли копие на Живенши или Герлен?

И Артдеко имат такава. Четката не е силиконова.

Аз съм доволна. Без да напластявам ми ги прави така.

Скрит текст:

Ако реша да напластявам, стават доста големи. Няма ронене, но не се маха много лесно.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 19:56 от Анонимен

# 670
  • София/Горна Оряховица
Ама тази на Артдеко ми изглежда просто като по-къса четка. Самата посока на косъмчетата имам пердвид. А на мен ми се струва, че на Живеншийската такава са като шиповете на боздуган.

Така де, това не е от голямо значение, ако ефекта ѝ е добър  Laughing .

# 671
Ама тази на Артдеко ми изглежда просто като по-къса четка. Самата посока на косъмчетата имам пердвид. А на мен ми се струва, че на Живеншийската такава са като шиповете на боздуган.

Ами да, сферична четка е. Аз имам и на Живанши, нe e много по-различна.

С тази на Артдеко ми е по-лесно да боравя. И съдържанието е много добро.  Simple Smile

# 672
  • София/Горна Оряховица
Това определено ми харесва като новина  Laughing .

Някой успя ли да си вземе каяла на ГР ? Съответно да даде отзиви?

densi, от твоите думи съм останала с впечатлението, че си доста отворена към цветни експерименти, направо се изненадвам че не си се одобрила  Blush . Обожавам да ти чета постовете  Heart Eyes .

# 673
  • Перник
mery_79  ,с две ръце съм за лореалската спирала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 674
  • София
Боряна,Адри,Ваня, благодаря ви.  bouquet
Така сметнато не излиза чак толкова скъпо...
Виждам ,че има няколко вида,от коя сте най-довлони?

ами те видовете са според вида кожа.
аз ползвам тази за чувствителна, тя е червена.

Общи условия

Активация на акаунт