Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 753
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 200
Имам тиква цигулка (squash) , заслужава ли си в Crock pot-a, и моля идеи/съвети как да я приготвя!

# 1 201
  • Калифорния, САЩ
Имам тиква цигулка (squash) , заслужава ли си в Crock pot-a, и моля идеи/съвети как да я приготвя!

Вчера правих - става страхотно. Обелвам, нарязван на големи парчета и наливам около 50 мл. вода.
Сложих я за 4 часа и половина - чудна стана. Поднесох я с млени бадеми и сок от агаве /може мед/. Всички вкъщи я одобриха, а имах и гости  Heart Eyes.

# 1 202
О, чудесно! На силно или слабо? Без нищо друго ли? само вода?  (тя пуска ли си вода допълнително?)
Така вероятно ще мога да изполвам част и за бебчето да си хапне  Grinning

# 1 203
  • Калифорния, САЩ
О, чудесно! На силно или слабо? Без нищо друго ли? само вода?  (тя пуска ли си вода допълнително?)
Така вероятно ще мога да изполвам част и за бебчето да си хапне  Grinning

Оф, ама съм забравана   ooooh!, на силно, без нищо друго. Да, и тиквата си отпуска допълнително вода, ако искаш, може и да не слагаш. Аз водата си я сипах в една чашка и си я изпих, беше ми много вкусна  Laughing.

# 1 204
На някой случвало ли му се е на млякото с ориз по рецептата с масло , да се получи коричка с неприятна консистенция отгоре? Аз правих няколко пъти, но досега не съм забелязала такова нещо. Дали не е защото маслото е некачествено?

# 1 205
На някой случвало ли му се е на млякото с ориз по рецептата с масло , да се получи коричка с неприятна консистенция отгоре? Аз правих няколко пъти, но досега не съм забелязала такова нещо. Дали не е защото маслото е некачествено?

Дявол знае ...Не ми се е случвало подобно нещо. Пък и често го разбърквам (навик) . Като изстива понякога хваща нещо като коричка, но очевидно не е това.
Може и в маслото да се крие дяволчето? ...

# 1 206
Батето, защо си мисля ,че крок пот нямаш? В него млякото не се бърка  Peace

# 1 207
Аз пък не беля тиквата. Rolling Eyes Слагам я с кората надолу(естествено измита грижливо преди това. Да не си помислите,че не я и мия!!! Joy) Наливам малко вода на дъното ,защото ме е страх да не се пръсне грънеца. Ако ми кажете,че може и да не се слага вода така ще я правя. Не я беля защото не обичам много водна тиква. Когато я варя с вода ми става някак като накисната. Умирам за тиква печена на пещ,ама вечно щастие няма! Cry То има,ама сър Тодоров се опъва като магаре на мост и не ще и не ще да ми направи на двора. Затова........в грънецаааа. newsm62

# 1 208
Момичета какво мислите за този крок пот. http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Chrome-Cooker-Litre-Brushed/dp … eywords=crock+pot
Гледам, че го няма в българия в сайта на крок пот и се притеснявам, да не е някое менте? Някой има ли го, доволни ли сте? Дали може да се изключва автоматично? Наистина ли е добро намалението или фиктивно е завишена и после намалена цената? Благодаря ви предварително.

# 1 209
Момичета какво мислите за този крок пот. http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Chrome-Cooker-Litre-Brushed/dp … eywords=crock+pot
Гледам, че го няма в българия в сайта на крок пот и се притеснявам, да не е някое менте? Някой има ли го, доволни ли сте? Дали може да се изключва автоматично? Наистина ли е добро намалението или фиктивно е завишена и после намалена цената? Благодаря ви предварително.
Няма автоматично изключванеиначе си е идеален!

# 1 210
Няма автоматично изключванеиначе си е идеален!
т.е. трябва да има някой, който да е в къщи като свърши времето и да го изключи, така ли? А дали поне засича време или трябва да засичаме с часовник?

# 1 211
  • София
работи докато някой не го изключи.
аз имам такъв, не съм особено доволна, и на ниската степен ври и чак капака се повдига и пръска.

# 1 212
Една приятелка също го има, не се е оплакала, но може и нака да е! Да не изключва сам за мен е голямо неудобство, аз го ползвам или когато спя или като ме няма, то това му е идеята! Simple Smile

# 1 213
Батето, защо си мисля ,че крок пот нямаш? В него млякото не се бърка  Peace
Пепи, стар като света - Ронсон, без таймер за изключване
Седи си на село
С две степени- low и high
Беше един от първите, но си права - от две години е включван 3 пъти

# 1 214
Благодаря ви момичета. И аз мисля, че трябва да се изключва, иначе трябва някой задължително да е в къщи да го изключи. Ще вардя друга оферта тогава. А дали някой има слоу кукърите на морфи ричърдс, ползвали ли сте ги и  бихте ли ми препоръчали нещо. Търся да е голям за 5-6 човека минимум, да се изключва сам и да е със стъклен капак по възможност. Лимита ми е 100 лв. Дано успея да намеря нещо:(

Общи условия

Активация на акаунт