Crock Pot -мнения, рецепти

• 401 728
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 555
А дали може да се направи мляко с грис? Моите деца често хапват за закуска и за целта ставам час по-рано да го приготвя прясно. Ако може да стане в крока без бъркане  ще ми е голямо улеснение.

# 556
А дали може да се направи мляко с грис? Моите деца често хапват за закуска и за целта ставам час по-рано да го приготвя прясно. Ако може да стане в крока без бъркане  ще ми е голямо улеснение.
Иии това наистина е добра идея да се пробва Simple Smile

# 557
  • София
Здравейте, момичета! Искам да попитам - оставяте ли уредите си да готвят докато ви няма у дома? Не е ли малко опасно?
Ако спре тока - при нас доста често става така - какво се случва? Крок пота се включва отново, или спира докъдето е стигнал?
Разходът на ток голям ли е?
Благодаря!

# 558
Може ли съвет от кулинарните майстори. Решила съм за закуска да направя юфка в солен или сладък вариант.

Ако го включа на бързо програма през нощта дали яйцата ще се надуят достатъчно?

Представям си нещо от типа на баница: юфка, натрошено сирене, прясно мляко, масло, яйца. Ще го бъде ли?

# 559
  • София, Младост 2
Здравейте, момичета! Искам да попитам - оставяте ли уредите си да готвят докато ви няма у дома? Не е ли малко опасно?
Ако спре тока - при нас доста често става така - какво се случва? Крок пота се включва отново, или спира докъдето е стигнал?
Разходът на ток голям ли е?
Благодаря!

Оставям го без замисляне. Обаче ако спре токът, крокът не се включва пак, това е неприятното. Разходът на ток за 10 часа готвене е колкото фурната за 1 час.

# 560
Може ли съвет от кулинарните майстори. Решила съм за закуска да направя юфка в солен или сладък вариант.

Ако го включа на бързо програма през нощта дали яйцата ще се надуят достатъчно?

Представям си нещо от типа на баница: юфка, натрошено сирене, прясно мляко, масло, яйца. Ще го бъде ли?

когато купувах моя ми казаха за яйцата, че не е желателно дългото готвене - това са 8ч. И не рискувам да пробвам.

За готвенето сам в къщи - това е идеята - да сготви, докато те няма.Мисля го едва когато огладнея по някоя време  Laughing

# 561
  • София, Младост 2
И аз не съм убедена, че въобще ще стане с юфка - най-вероятно ще се получи каша. Макаронените най-често се препоръчва да се слагат вече сварени в края на готвенето. Може да разгледаш рецептите за mac and cheese за крок пот, за да видиш идеи как се готвят такива неща в крока, колко време и т.н. - има рецепти, в които се ползват сухите макарони, без да са предварително сварени. В тях няма яйца обаче, само мляко и сирена. И пак много хора се оплакват, че им става на каша по този начин.

# 562
Вчера, без да дочакам отговорите сложих юфката през нощта. По някое време се събудих, видях, че е готова и изключих, така че не знам колко точно съм я пекла. Стои малко клисава и безсолна, но мисля, че (и двете) се дължат на рецептата. Не сложих цял литър мляко и затова се сби.

# 563
  • София
Благодаря за отговорите на всички по моите питания!   bouquet

# 564
  • София
И още нещо - за да го оставите да готви сам в къщи трябва да има таймер, нали - за да се изключи сам след определен брой часове, колкото трябват за избрана рецепта?

# 565
не и ако ще готвиш някое ядене вътре 8 часа, а ти излезеш за 6.
Или пък го включваш на подходящи манджи на І степен на 8-9 часа, ако ти си на работа през тези 9. Нещо  таковва. КАто се прибереш, ще го изключиш. Вътре почти нищо не се разварява.

# 566
  • Пловдив
И аз се интересувам от този уред, мисля да си купя.

# 567
Девойки,

преди да Ви открия попитах в друга тема. Не, че не съм Ви открила  - отдавна чета, но не бях се регистрирала. Закупила съм си Гурме на "Делимано" -8 в1 подобно на Crock Pot. Но нямам преведено упътване и се затруднявам дори да се пробвам. Някоя от Вас случайно да е запозната или поне да ме упъти??? Предварително Благодаря и се извинявам за нахлуването си!

# 568
  • София, Младост 2
Аз търсих за майка ми на всякакви езици... нищо не намерих. Делимано по НИЩО не прилича на крокпот и според мен въобще не може да се използва по този начин - съдът е метален, много тънък и отзивите от руските форуми бяха, че загаря ужасно лесно (което потвърждавам от опита ми с другите съдове на Делимано).

# 569
  • София
Naistina niama nishto obshto, Delimano njama slow cooking opcia i zagaria neprekysnato, ujasno e.

Общи условия

Активация на акаунт