Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 949
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 735
Аз имам 3,7 литров на Морфи и съм много доволна.  Mr. Green

# 736
  • София
аз имам 6.5л Crock Pot, от който се оплаках че ври, кипи и т.н.
установих обаче че ги върши тия работи с малки количества, като го понапълня няма такива ефекти.

по-напред питах за печена тиква цяла, тия дни пробвах, но ми стърчеше единия и край, та я поотрязах да се събере, натъпках я вътре със сушени плодове и ябълки и я затворих отгоре с алуминиево фолио, сложих чаша с вода, след 3 часа на силна степен беше идеално изпечена.

# 737
аз имам 6.5л Crock Pot, от който се оплаках че ври, кипи и т.н.
установих обаче че ги върши тия работи с малки количества, като го понапълня няма такива ефекти.

затова не мога да случа да го видя да ври и кипи моя  Laughing
Довечера и аз ще залагам една тиква, че ми омръзна да я подмятам, благодаря, че напомни.

# 738
На сайта slowcooker.bg има един уред за приготвяне на супа Morphy Richards, върши чудесна работа. Аз си го купих от ebay и ми излезе с 50 лв. по-евтино от обявената цена, вкл. с доставка от UK. Има го и в amazon и др. сайтове дори на по-ниска цена.

# 739
  • София
Wilian, как се мие този супник?

# 740
wilian, това е много хубаво когато пътуваш и си с млаки деца. Бодваш го в колата и прясната храна готова Simple Smile В описанието пише, че супата  е готова до 25мин. Това ли е максималният режим за време?

# 741
Мие се на ръка, с гъба и веро. Трябва да се внимава да не влиза вода при нагряващия елемент и в капака, където е електрониката.
Аз не слагам мазнина, за да го мия по-лесно. в готовата супа след като пресипя в малка тенджерка слагам краве масло. Излизат до 6 порции.
Да, времето на приготвяне е посочено - до 30 мин. ако се ползва и функцията блендер. Иначе е 21 мин. за пасирана супа или 28 мин. за супа с парчета.
Може да приготвя и пюрета от плодове, а с добавка на сладолед се получават и леки десерти.
В книжката има рецепти.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 12:02 от wilian

# 742
  • Тополовград
http://www.amazon.co.uk/Andrew-James-Tempered-Removable-Temperat … 249224&sr=1-4
Трябва ми за подарък. Някой ползва ли този модел.

# 743
Отзивите в амазон са прилични, но предвид, че има 7.99 паунда доставка до UK ми се струва скъпичко.
За +1 паунд има 6.5 литра с таймер и включена доставка до UK. За доставка с посредник предвиди грубо още 20лв.

# 744
  • Тополовград
Отзивите в амазон са прилични, но предвид, че има 7.99 паунда доставка до UK ми се струва скъпичко.
За +1 паунд има 6.5 литра с таймер и включена доставка до UK. За доставка с посредник предвиди грубо още 20лв.

# 745
  • Тополовград
  Моля помогни ми кой модел имаш в предвид.

# 746
Девойки,загряващ въпрос :
Постна манджа може ли да стане  за 4 часа,примерно.Идеята ми е да я пусна сутрин и да е готова за обяд. ( конкретно боб,предполагам,че няма,но нещо с картофи,някоя яхния зеленчукова newsm78
А чорбичка? Или прясно зеленце?

Благодаря !  Hug

# 747
И аз да питам за боб как се приготвя.
Четох преди, че някой беше писал, че е готвил боб, но сега не мога да го намеря.

# 748
Четох преди, че някой беше писал, че е готвил боб, но сега не мога да го намеря.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700506.msg27194439#msg27194439

# 749

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700506.msg27194439#msg27194439

Златна си!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт