Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 937
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 780
Не може да спреш опцията да държи яденето топло, освен ако ти сама не изключиш крок пота Peace

# 781
  • София
подозирах го.. благодаря.

# 782
има и такива модели, но  потребителите се жалват и го броят за минус.
Моят не включва сам на keep warm.

# 783
  • София
има и такива модели, но  потребителите се жалват и го броят за минус.
Моят не включва сам на keep warm.

хмм а твоят не е ли същия като моя?
Моят пристигна още миналата седмица, но още не съм имала време да го извадя от кашона, не съм му гледала и книжката, за да видя какво може и какво не.

# 784
Не ми се рови назад, но ти май беше с крокпот 4.7л
Моят не е такъв. Имаше няколко минуса в отзивите, точно заради липсата на автоматичен keep warm.

# 785
  • Стара Загора
Здравейте, чудя се за една рецепта за пиле с майонеза дали е удачна за готвене  в крок пота
http://www.vkusotia.com/?s=recipes&p=recipe&rid=1556
Горе долу такава е рецептата, копирах си я преди години от форума сега излизат с google доста вариации. По принцип за йенска тавичка  с капак е рецептата.

# 786
Не виждам причина да не стане  Grinning

# 787
  • Cambridge, UK
здравейте, чакам моя 5,7L соте crock pot да пристигне до няколко дена
вчера го спечелих на търг за 37 паунда и съм заредила рецептите ви в един файл Simple Smile

# 788
  • София
Честито, usmifchica, със здраве да си го ползваш!

Аз отново съм в чуденка какво да сготвя в моя крок пот.. нещо с картофки ще да е.

# 789
  • Cambridge, UK
мерси Simple Smile
имам една питанка малко трудна
моят крок пот е този
http://www.ebay.co.uk/itm/Crock-Pot-Saute-Countdown-Slow-Cooker- … sh=item3a8be243b0

и се чудя ако му поръчам стъкления капак от този модел
http://www.ebay.co.uk/itm/Crock-Pot-Slow-Cooker-5-7-Litre-Polish … sh=item19e90e557c

дали ще мине номера?

# 790
ако имаш търпение, утре ще извадя този със стъкления капак и ще го пробвам дали ще стане.  Peace ако до вечерта забравя, подсети ме на ЛС.  Знам, че пробвах, но забравих дали става  Laughing

Аз сарми ще ви покажа, с месо обаче в крок-пота. Ама много са ми х убави  Laughing и съм обещала с кайма повече да не правя.

# 791
  • Cambridge, UK
пепчо, чест и почитания   bouquet
от години съм редовна в страницата ти
ще те подсетя, за да имам време да го поръчам

# 792
Ох, Пепчо, много добре иглеждат! От сто години се каня да направя едни постни, ама все не ги правя, че ми се струва много играчка. Направо ме нави с тая снимка.

Ако някой се интересува, мога да постна метод за правене на кисело мляко в крок пот.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 15:42 от ColdAsIce

# 793

Ако някой се интересува, мога да постна метод за правене на кисело мляко в крок пот.
Аз искам. Един път сложих в буркани, в крока. Обаче бяха високи, завивах с кърпа. Стана, но не беше много гъсто.

# 794
  • София
и аз се интересувам от киселото мляко, тъкмо оглеждах уредите за кисело мляко  Rolling Eyes
мислех си на това с подгряването, че би могло да стане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт