Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 751
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 230
Благодаря много. Някой ползвал ли е морфи ричардс, дали са добри. Тази оферта изглежда добре, ама колко ли е наранена тенджерката, не се знае. Ще ги погледна и в амазон на какви цени са.
Здравей , ioana_g ! wavey
Ползвам морфи ричардс от 3 месеца почти всеки ден!Това че няма опция за изкл. изобщо не е кой знай какъв минус.Проблема го реших като закупих  контакт с таймер.
Уредът е нов,опаковката малко беше позакъсана.При доставката можеш да искаш да го отвориш и огледаш!А има и гаранция 6 месеца!Моят е закупен от
Скрит текст:
А дали е с европейски или английски накрайник?

# 1 231
Благодаря много. Някой ползвал ли е морфи ричардс, дали са добри. Тази оферта изглежда добре, ама колко ли е наранена тенджерката, не се знае. Ще ги погледна и в амазон на какви цени са.
Здравей , ioana_g ! wavey
Ползвам морфи ричардс от 3 месеца почти всеки ден!Това че няма опция за изкл. изобщо не е кой знай какъв минус.Проблема го реших като закупих  контакт с таймер.
Уредът е нов,опаковката малко беше позакъсана.При доставката можеш да искаш да го отвориш и огледаш!А има и гаранция 6 месеца!Моят е закупен от
Скрит текст:
Това пише че е с тефлонов съд? newsm78

# 1 232
ioana_g с английски накрайник е , но моя имаше и адаптер към него!  Wink
 mimi.7299 объркала съм линка!  EmbarassedОправих го!С керамичен съд е! Явно има и с тефлонов.

# 1 233
# 1 234
Тази марка въобще не съм я чувала, но изглежда като тези на Крок пота! newsm78

# 1 235
щом е керамично и работи, добро е. Пък и е таймер, вместо ти да си търсиш.

Аз да кажа, че капака на 4.7л. (новия модел с електронен таймер) не приляга плътна на тенджерата. Както големия от 5.7, който е с уплътнение. Сложих боб с крачета и имам опасения дали ще стане, защото беше пълен и догоре. но вечерта като се прибрах всичко си беше ок  Heart Eyes и крачета се разпадат и боба готов.

Мими, не е нужно да висиш на котлона до тенджерата. но копчетата ти със сигурност имат степени, ползвай тях бе  Wink (де да можех и мама да науча)

# 1 236

Мими, не е нужно да висиш на котлона до тенджерата. но копчетата ти със сигурност имат степени, ползвай тях бе  Wink (де да можех и мама да науча)
Пепи, Пепи разбирам я майка ти! Hug Не е толкова просто, при мен просто или ще изкипи, или ще загори, или ще стане сухо като гьон, защо мислиш съм купила мултикукъра! Това е моята машина! Всичко регулирано, свири, пее,  не пръска, равномерна температура.....все едно за мен са я мислили! Аз съм джаста праста, нооооо Naughty не обичам купешки храни Naughty, държа аз да ги приготвя! Grinning Това е луд умора нема! hahaha
А и каквато съм чистница отдавна копчетата нямат степени, с обезмаслителя всичко е изтрито до буква! hahaha
Сега отивам да готвя мусака, защото съм в къщи, иначе картофи рядко се готвят, нали трябва да се белят, това е проблема! hahaha

# 1 237
Мимиии, като чета постовете ти (как се самопредставяш), направо се чудя, че изобщо готвиш
(джаста-праста  Joy)

# 1 238
Мимиии, като чета постовете ти (как се самопредставяш), направо се чудя, че изобщо готвиш
(джаста-праста  Joy)

Бате готвя и то не лошо, имам мъж Телец страшен каприз, но няма нищо лошо да съм си джаста праста, с един замах всичко се получава. hahaha Ето сега готвя мусака, ама не с каква да е кайма, купува се месо и се мели в магазина, за да няма грам жили, картофите са само светли френски, крехки, да се сваряват бързо и да са вкусни, домашно приготвени буркани с белени домати, само това се слага никакви доматени пюрета пълни с нишестета и така.....
Сега ще ти кажа вчера какво съм готвила
За мен ориз със праз и маслини
За мъжа ми пържени сърца, имаше и свински хапки с праз от предния ден, та и тях дояде
За детето три кюфтета опържих, то яде пък само сухо
И това ако не е готвене, здраве му кажи!
Днес Освен мусака ще правя и супа топчета! Имам много уреди помощници но и мен не ме мързи както казах Луд умора нема! hahaha

# 1 239
спокич, н се ядосвай, у нас е същата история. 5 човека ядем яйцата по 6 начина  Mr. Green и също си купувам месо и меля, щото  в купеното не се знае какво има. Последната глупост на милото беше, че няма да яде кюфтета от грил тигана, защото не били на жар. А барбекюто ни с жар е на язовира на ЛРД-то вече втора година и едва ли ще ми го върне.

# 1 240
Моят Морфи Ричардс също закупих от този продавач,много съм доволна. Heart Eyes
 http://magprom.net/slow-coockers-bavno-gotvene
6 л, керамично гърне, прилага като подарък накрайник за българските контакти. Има леко натиснато на външното тяло,нищо повече. Керамиката е чисто нова,без дефекти. Даже го взех на промоция 40 лв. Много,много съм доволна.
Човекът е проверен-коректен,отзивчив. Препоръчвам. Peace

# 1 241

Бате готвя и то не лошо, имам мъж Телец страшен каприз, ....

Ха сега де - ти ще се и обидиш.
Само казах, че нещо сама се неглижираш ... Щото както се представяш, човек ще си помисли какво ли не, а ти направо надминаваш всякакви очаквания...
Така че не си ме разбрала - просто исках леко да те подкача.
Пък и човек трябва да цени труда си сам, за да го оценят и другите
Леле колко съм станал философ - чао, отивам да готвя  Joy

# 1 242

Бате готвя и то не лошо, имам мъж Телец страшен каприз, ....

Ха сега де - ти ще се и обидиш.
Само казах, че нещо сама се неглижираш ... Щото както се представяш, човек ще си помисли какво ли не, а ти направо надминаваш всякакви очаквания...
Така че не си ме разбрала - просто исках леко да те подкача.
Пък и човек трябва да цени труда си сам, за да го оценят и другите
Леле колко съм станал философ - чао, отивам да готвя  Joy

Не не съм се обидила,  Peace аз съм широко скроен човек, кефи ме да готвя и да ви чета, но не обичам пипкави манджи, примерно не пържа картофи, тиквички, сафрид,  рибка по рибка направо се ужасявам....обичам бързи и практични рецепти, защото съм страшно заета жена.....държа и в къщи да са доволни и външно да изглеждам добре! Занимавам се и с детето си доста, има нужда да решаваме задачи чат пат, а аз съм спец.! Просто мултифункционална както казва моят мъж!

# 1 243
  • София
Попадна ми реклама, че утре ще има намалени крок потове в emag (нали ще правят и те черен петък..), който си търси може да ги погледне.

# 1 244
Моят е такъв, две приятелки също си взеха. Отличен!
Не кипи, не залепва, всичко си му е както се очаква.  Откакто го имам фурната е само за мусака и баница.
Когато свърши готвенето НЕ превключва сам на auto, а изключва. За мен е плюс, за някой е минус.

Общи условия

Активация на акаунт