Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 714
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 260
Да, от техния сайт 4,7л соте е -60%, т.е. 52лв. Като за първи крок зарибяващо евтино:) и все още валидно.
Хайде, поръчах и аз Simple Smile че малкото крок пот-че понякога е доста ограничаващо Simple Smile

# 1 261
  • София
Да, от техния сайт 4,7л соте е -60%, т.е. 52лв. Като за първи крок зарибяващо евтино:) и все още валидно.
Хайде, поръчах и аз Simple Smile че малкото крок пот-че понякога е доста ограничаващо Simple Smile

Току що се записах в теамата и аз с тази промоция  Laughing !

П.П. много ще съм благодарна ,ако някой ме светне на лични за таймера !

# 1 262
не ти трябват лични, върни назад по страниците  Peace
Честито, момичета! Със здраве да си ги ползвате. Аз се притеснявах за 4,7 дали ще ни "изхрани", но стигна за вечер яна всички (5) + 3 купи за обяд.

# 1 263
Днес навивах моята колежка за тази оферта, чудесна е, 52лв. супер, но тя нещо се двоуми още! Дали важеше само за днес, аз я гледах на сайта на слоукукъл.бг

# 1 264
Гери за теб.
[
Моля да ми обясните как се работи с този таймер ,за да си изключвам след определено време ?
в къщи има този http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B … 87%D0%B5%D0%BD+01

Тука е обяснено
http://aquariumbg.com/forum/statii-knigi-i-dokumenti/kupih-si-me … a-si-go-nastroya/ а ето и клипче
 http://vbox7.com/play:209891e7

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 10:18 от bolqrka64

# 1 265
  • София
Мерси  Hug !

# 1 266
 newsm44 newsm44 newsm44

Вече си получих поръчания вчера 4,7 л соте КрокПот . Изобщо не очаквах толкова еспресна доставка. Сега съм в чуденка с какво да го заложа за довечера  Laughing

# 1 267
боб  Peace или зеле. Това са двете най-страхотни манджи, които стават там. Като за пръв път, започни с някоя от тях. А, може и с някое голямо парче месо  Grinning

# 1 268
боб  Peace или зеле. Това са двете най-страхотни манджи, които стават там. Като за пръв път, започни с някоя от тях. А, може и с някое голямо парче месо  Grinning

да бухне и няколко свински ножички вътре и ще стане чудесно.
Направо се бях очаровал от този 4,7 л соте, че пишеше - става самостоятелно за котлон и за фурна (а съдчето ми хареса много) - дори щях да си го ползувам самостоятелно.
Ама така и не му видях промоционална цена, а сега е късно за поръчка май
Ще чакам следващия тираж

# 1 269
Я нареди една капамичка, ще ти оближете пръстите, но ако ти естанало зелето! И не забравяй да сложиш и някоя наденичка вътре, пуска страшен аромат!

# 1 270
Я нареди една капамичка, ще ти оближете пръстите, но ако ти естанало зелето! И не забравяй да сложиш и някоя наденичка вътре, пуска страшен аромат!
Ах тииии подстрекателка такава!!!!! Joy smile3534

# 1 271
Аууууу, кълвеш на наденичка ..., а игнорираш свинските ножички - не мога да повярвам  Laughing

# 1 272
На мен днес ми се обадиха да ми кажат, че системата им нещо се била объркала вчера и като съм поръчвала аз, вече били изчерпани, разбира се за няколко минути ставало дума. Даже не се ядосах Simple Smile но пък ми предложиха да си взема 3.5 литровия, но им благодарих, че ми е малък. Жалко, че в България не са се научили още как се прави бизнес (то реално не им се налага, та затова), ще си поръчам от амазон, то се е видяло, няма да им чакам предполагаемите намаления по празниците.
А иначе явно са били последни бройки на този модел и повече няма да се внася

Бате, какви са тия ножички?

# 1 273
На мен днес ми се обадиха да ми кажат, че системата им нещо се била объркала вчера и като съм поръчвала аз, вече били изчерпани, разбира се за няколко минути ставало дума. Даже не се ядосах Simple Smile но пък ми предложиха да си взема 3.5 литровия, но им благодарих, че ми е малък. Жалко, че в България не са се научили още как се прави бизнес (то реално не им се налага, та затова), ще си поръчам от амазон, то се е видяло, няма да им чакам предполагаемите намаления по празниците.
А иначе явно са били последни бройки на този модел и повече няма да се внася

Бате, какви са тия ножички?
Типично по български! Какво да ти кажа, като знам аз колко го исках представям си колко е разочароващо! Заради такъв номер НИКОГА няма да купя от тях! Купи си от Амазона, чиста работа, пускат много добри цени! И идва учудващо барзо! Поради тези разочароващи продавачи и фирми у нас пазарувам дрехи, храна, техника  и пр. от няколко изпитани магазина и съответно марки! Мразя неуредици, нелоялност и печалбарски души, така както мога аз да се старая в моята професия и да съм максимално отзивчива без да пропусна срок очаквам същото и когато аз съм клиент, пациент и т.н. Пожелавам ти успех!

# 1 274
Ами да ви кажа и при мен имаше проблем със сайта - не ми позволяваше да се регистрирам . Затова им звъннах по телефона и ми приеха заявката оттам.
Благодаря на всички за вкусните предложения за хапване, но за съжаление съм на ограничаваща диета поради здравословни причини . Тия рецепти ще ги пробвам около коледните и новогодишните празници.  Затова за утре реших да пробвам някакъв вариант на пилешко със зеленчуци, че готвенето отпадна за тази вечер, че ще се ходи на гости  Wink
 Някой пробвал ли е замразено броколи в Крокпота, че имам един пакет, който отлежава във фризера и да го използвам за гарнитура към пилешкото?

Общи условия

Активация на акаунт