Crock Pot -мнения, рецепти

  • 398 115
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Мнения: 8 416
И аз експлоатирах моя слоу кукър по празниците - варих в него жито, после боб.
Редовно варя в него тиква. Преди малко го заредих с една яхния със свинско ребро от див прасчо.

# 2 611
  • Мнения: 33 180
    Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush, не питай, още стои до вратата в оригиналната опаковка. Нямам време (днес си бях вкъщи, но не седнах - чистене, подреждане  ooooh! ooooh! ooooh!).
Ааа изваждай го, толкова е прост, а пък колко бързо става всичко, уникалеееен!

# 2 612
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
   Фортуна, как ме подсети  Hug. Имам един пакет - около 250 грама е с едно зърно - КАМУТ. Много вкусно стана миналия път на салата, но го варих около 10  Simple Smile часа в крока. Днес правих една салата с три вида боб, нахут, царевица и печени чушки, като се изяде тези дни и мине малко, ще направя и с камута.
   Пеп-чо, нещо ново да си правила в крока, дай някоя от твоите оригинални идеи  Hug.

   Да бе, Мими, и после и на него да му търся място; нека си стои до вратата  hahaha hahaha hahaha.

# 2 613
  • Мнения: 9 453
 Laughing ние бяхме посгъстени до преди месец и се наложи да сложа хлебопекарна на мястото на грънеца. Та новите вдигнати, стария прибран - дори не съм го ползвала. Но сега се изнесоха младите (тук да се разбира разтоварих част от опсудата, която трупах за тях) и пак ще му търся място . Тъкмо споделих във ФБ едно заешко, което много харесвам и си мислех, че би станало добре в грънеца - но със запечатване, разбира се. Много уважавам запечатването  аз. http://pep-4o.blogspot.bg/2011/12/blog-post_15.html
И нещо, което наскоро на една обща  вечеря с Ив Звездев научих - когато се готви голямо количество и няма възможност за отделно запечатване,  месото се залива с врящо олио - така с лъжицата отгоре, вижда се както побелява. Вярно е, че не придобива коричката на запечатаното, но да ви кажа вкусно беше, макар после се готви в тенджера рулото - т.е. вари се.  И за Руло Стефани каза, че така  се заливало, за да не се разтваря каймата отгоре, но това не съм пробвала, аз си имам друг метод там.

# 2 614
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
И за Руло Стефани каза, че така  се заливало, за да не се разтваря каймата отгоре, но това не съм пробвала, аз си имам друг метод там.

    Това е наистина интересна идея, както нямам фурна, ще взема да пробвам след празниците.  Hug Много ми се иска да науча и твоят метод, би ли споделила.  Praynig. Моля.

   Одеве купих голямо обезкостено парче свинска плешка, мисля да я мариновам за 24 часа, да я запечатам и да я  мушна в  крокчето за Нова година - сами ще сме си вкъщи. И малко гъбки с масло и винце в тигана, да не преяждаме, че тези дни  ooooh! ooooh! ooooh!.

# 2 615
  • Мнения: 322
Моля за малко помощ . Счупихме капака на нашият слоукукър https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000C6WH1/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 . Знаете ли откъде да взема резервен ? Мерси .

# 2 616
# 2 617
  • Мнения: 3 005
Здравейте  Hug
От вчера съм със слоу кукър от амазон 4,5 кг после ако някой иака ще пусна линк..на Мърфи или както се произнася там  Crazy
Мястото в кухнята ми е кът, но все пак къде държите вашите, докато готвиъе я тях и доколкото виждам те са отделни елементи, използва се само " купата"
Ще си подбера рецепта по-проста за начало макарнче ми се иска да врътна едни сармички...
А за мързеливите сърмички и аз скоро така си ги сготвих, само че в гювеча  chef  bowuu
Весели празници момичета  Hug

# 2 618
  • Бургас
  • Мнения: 10 668
Аз моя го държа на плота в кухнята. Но съм го слагала и на земята преди да направим ремонт, че и моето място тогава беше кът.

# 2 619
  • Мнения: X
И аз го държа на плота в кухнята. И на земята съм го слагала и на терасата (остъклена).
Някой готвил ли е патица в Крок пота? Директно без друга обработка преди това? Някаква рецепта?

# 2 620
  • Мнения: 3 005
Да,Мария точно пред ремонт сме  Hug
Сега разгледах подробно кашона и сложих купата в уреда , но като сложих капака, той не легна плътно на съда, това нормално ли е или дефект ?!? Praynig Outta Joint Сега се притесних  ooooh!

# 2 621
  • Мнения: 33 180
Да,Мария точно пред ремонт сме  Hug
Сега разгледах подробно кашона и сложих купата в уреда , но като сложих капака, той не легна плътно на съда, това нормално ли е или дефект ?!? Praynig Outta Joint Сега се притесних  ooooh!
Нормално е, споко Simple Smile

# 2 622
  • Scotland
  • Мнения: 1 405
И аз го държа на плота в кухнята. И на земята съм го слагала и на терасата (остъклена).
Някой готвил ли е патица в Крок пота? Директно без друга обработка преди това? Някаква рецепта?
Здравейте! Аз си взех слоукукър на Lakeland преди броени дни. Вчера сготвих една патица. Сложих на дъното на пота едри парчета моркови и ябълки. Патицата осолих,опиперих Simple Smile мушнах един лимон и един портокал на резени. Сипах малко зехтин и парчета масло. Варих около 3 часа на high и още 4-5 на low. Стана мозък. После мазнината и соса от патицата пасирах с морковите и ябълките и стана супер сос за нея.

# 2 623
  • Мнения: X
И аз го държа на плота в кухнята. И на земята съм го слагала и на терасата (остъклена).
Някой готвил ли е патица в Крок пота? Директно без друга обработка преди това? Някаква рецепта?
Здравейте! Аз си взех слоукукър на Lakeland преди броени дни. Вчера сготвих една патица. Сложих на дъното на пота едри парчета моркови и ябълки. Патицата осолих,опиперих Simple Smile мушнах един лимон и един портокал на резени. Сипах малко зехтин и парчета масло. Варих около 3 часа на high и още 4-5 на low. Стана мозък. После мазнината и соса от патицата пасирах с морковите и ябълките и стана супер сос за нея.

Благодаря! Звучи много добре!  Simple Smile

# 2 624
  • Мнения: 3 005
Да,Мария точно пред ремонт сме  Hug
Сега разгледах подробно кашона и сложих купата в уреда , но като сложих капака, той не легна плътно на съда, това нормално ли е или дефект ?!? Praynig Outta Joint Сега се притесних  ooooh!
Нормално е, споко Simple Smile
Благодаря, Мими  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт