Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 820
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • В Космоса
Здравейте!

Благодаря за новата тема! Следя я редовно. Peace

Ако имате желание и възможност, ще съм благодарня да помогнете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=701955.0

# 31
Здравейте момичета !
Къде се изгубихте , как сте ?
Да честитя именния ден на всички именници днес , на всички колеги пчелари -живи и здрави всички!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Хубав ден!

# 32
Нали някой беше питал за кукления театър? Свекърва ми води в събота Деян и каза, че имало отопление. Явно са го включили преди самото представление, защото не си свалили якетата, но се разкопчали и им било приятно

# 33
  • Ямбол
аз се обаждах,също ми каза жената,че е топло,следващата събота представлението ще е "Грозното пате"ако има желаещи от 11 часа започва,да си направим групова среща?

# 34
  • Ямбол
Здравейте, момичета!
Включвам се с едно питане. Има ли в Ямбол аптека "Лечител"  newsm78
Не бях чувала, а и нета мълчи по въпроса. Вие какво ще кажете?
Благодаря предварително  Wink

# 35
  • Ямбол
Мария.Ч,какво по-конкретно търсиш,би могло да се предлага и по др..аптеки,или ако не -по поръчка.

# 36
  • Ямбол
Въпросът е в това дали имаме в Ямбол такава аптека "Лечител". Не става въпрос за нещо специално. Просто имаме ли тук такава  newsm78

# 37
Мария, аз поне не съм чувала да има

# 38
И аз като ,че ли не знам за такава аптека

# 39
Не в Ямбол няма Peace

# 40
Здравейте !
Честит празник,който каквото празнува! Обичайте се и бъдете обичани ! Наздраве !   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
  • Ямбол
Явно наистина няма, но исках и вашето мнение, защото може да съм пропуснала .. Благодаря ви, момичета   bouquet

# 42
Здравейте, отново  Peace
искам да питам може ли да ми дадете препоръка за добър фитнес? newsm78

# 43
То май повечето фитнеси в Ямбол са само за мъже или поне аз с такова впечатление съм останала. Една позната ходеше в зала само за жени зад ОМВ-то, до аптеката. Чувала съм, че фитнеса на хотел Кабиле също е хубав  Peace.

# 44
Да за този в Кабиле съм чувала добри отзиви но е по-скъпичко. Този на пазара е разширен скоро правиха ремонт но не съм ходила.Една приятелка преди ходеше там и беше доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт