Анджък..
Изобщо няма да му обърна внимание..
Иначе - ако го отбележа ще му стане в пъти по-любопитно и ще почне да ни шпионира..)
Ооо, да

Аз също съм забелязала, че понякога прекалената информираност също не е идеална...

Допадат ми постовете на Fortune-и аз мисля точно така. Лизет и Вилико са ми много крайни и нетърпящи друго мнение. Не им трябва много, за да влезнат в спор
. Не ми харесва да се наричат хората с епитети като : задръстени, прости, елементарни, пуритани, селяни...помаци...
Допадат ми постовете на Fortune-и аз мисля точно така. Лизет и Вилико са ми много крайни и нетърпящи друго мнение. Не им трябва много, за да влезнат в спор
. Не ми харесва да се наричат хората с епитети като : задръстени, прости, елементарни, пуритани, селяни...помаци...
. Ти ставаш за соц лидер - всички да сме еднакви, останалите...да станат като нас
Ох...Потекоха ми сълзи от смях с тая тема.
.. а ся си представете за миг какви противоречиви мисли ви минават през главата.
.. а ся си представете за миг какви противоречиви мисли ви минават през главата.
Та този мой познат, продукт на това възпитание, 5 год си носи огромни камъни в бъбреците и не искаше да се оперира, щеше да си съсипе и здравето, накрая и живота, и то защо? Защото сестрата в операционната щяла да го види гол!
Е, благодаря. Опазил ме Господ децата ми да са такива.