Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 107
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В ТК също правят тоалет на бебетата в стаите. Не знам на какъв принцип избират кога как да постъпват, но го правят. Както във ВИПовете, така и на 2ри етаж. Когато минават по стаите, знаете, там има маса за повиване (в голямата от двете свързващи). Карат си количка с пелени и памперси, като в повечето случаи не ги ползват, зщото майките държат да се сложи техен памперс. Мият бебетата на чешмата, а проблем с водата обичайно няма.
 Остава въпроса на какъв принцип избират кога и къде да минат. Когато са идвали в моята стая, винаги е имало студентка и може би заради тях минават понякога (случи се веднъж само студентка да мине и не изми дупетата, а ги избърса с микри кърпи). Също покрай приказките с други майки от други стаи се разбра, че явно не минават целия етаж. Дали е заради недостиг на персонал, не знам ,но това ми звучи като единствена основателна причина.
 Иначе "обслужване по стаите" имаше и 2007г (по-често минаваха) и 2011г (когато минаха само веднъж за 4-5те дена престой).
 Но в часовете за визитация на майката ги взимат, за да е удобно на лекарите и сестрите по време на визитация.

# 136
A памперсите, които се носят в багажа за бебето, при нас ли седят или ги даваме на тях?

# 137
Памперсите си стоят в стаята при майката, на всяко вземане се слага памперс в количката. Ако ти остане от пакета при изписването си го прибираш. Само мокрите кърпи ги вземат още в началото.

# 138
на 2 ет бебетата ги взимат за по близо 2 часа
от 7 и 30 до 10 Тук е най - много зареди визитацията им

от 14 и 30 до 16

и от 20 до 22
Нито веднъж не са минали през стаята да ги оправят

# 139
а какъв пакет памперси е необходим за болницата(от колко броя)

# 140
Еми каквото предпочиташ ти за бебока си Simple Smile
Аз предпочетох малък пакет, че какво да висят в болницата в сак на земята/шкаф/закачалка/ и после да ги прибираш вкъщи.

# 141
нямат ли изисквания....да речем по 7,8 или 10 памперса на ден  Thinking

# 142
Те нали идват да ги взимат бебоците за тоалет (3-4 пъти, вече ми бяга). И тогава слагаш в количката един или два памперса. Два, ако случайно, докато го преповиват, вземе че се изпусне бебока и го почват отначало:) Аз слагах по един, не са ми правили забележка.
Друга бира е, ако ти държиш да си го преобуваш повече пъти през деня. Тогава може и повече.

# 143
Аз си бях взела Памперс 1-ца 43 броя, стигнаха ми, даже останаха. Слагах в кошчето по 2 памперса, единия винаги си ми го връщаха с бебето. Мисля, че само един път бяха използвали допълнителния.

Изисквания за марка и бройка нямат, но имаха да не е отворен пакета. Но пък никой не ме е проверявал кога съм отворила пакета, така че и това не важи. Обаче мокрите кърпички трябва да са от големите. Момичето с мен беше взело едни средни кърпички на Чико, казаха да и донесат големи. И не забравят, на другия ден идваха да ги търсят, явно си записват, кой дал и кой не.

# 144
Няма ли кой да отоговори на въпроса ми Cry

# 145
Ами те, момичетата те питаха,за да са полезни - 45-дневния преди раждането ли няма да взимаш? Или за през 9те месеца. Не че мога да помогна с инфо, но това е важно. Ако под амбул. карта се има предвид картона - трябва да си имаш по принцип такъв.

# 146
Няма да взимам никакви болни4ни понеже нямам стажа който е нужен така 4е нито 45 дневния нито за 9 месеца нито за след това.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 17:43 от Вени Цветанова

# 147
В такъв случай не ти трябва картона. В него се вписват болничните, за друго не ти трябва.

# 148
Мерси за отоговора  Simple Smile

# 149
Момичета, вярно ли е, че д-р Стоичкова от януари вече не е в ТК???

Общи условия

Активация на акаунт