Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 385 393
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Групичката, от която го чух, казаха, че си работел там, но не може да бъде избран с избор на екип.

# 3 466
Предполагам, че се е изморил да бъде на разположение 24/7.

# 3 467
  • София, България
Здравейте, момичета! Опитах се да намеря отговор на моя въпрос, но май не успях. Ако искам да раждам секцио по желание в ТК, може ли да стане с избор на екип и цената от 900 лева или ще ми се наложи да плащам повече?

# 3 468
  • София
Пише,че плановото секцио е 1400 лв, но за всеки случай преди да те подведа виж в сайта си има цени.

# 3 469
  • Montana, Bulgaria
Приятелка ражда преди няколко месеца секцио по желание и плати 1400 лв.

# 3 470
  • София, България
Да... ще трябва да видя с доктора, ако може да напише, че е по медицински причини. Не за друго, а съм на 37 години вече, първо раждане и няколко доктора ми препоръчват секцио заради разтегливостта на тъканите, можело да си докарам сериозни разкъсвания.

# 3 471
  • София
Щом си над 35 години секциото е по медицински причини.
Не случайно са ти го казали няколко лекари.
Няма да се води по твое желание, защото е рисково по изброените от теб причини.
Доколкото знам над 35 години дори го водят задължително секцио.

# 3 472
Здравейте, мили мами! Някой може ли да ми разясни каква е процедурата със свижданията на новородено ?

# 3 473
  • София, България
Хайде аз вече официално се записвам тук, ще раждам в ТК, уговорих се с Маленов.

Invulnerable, единственото, което мога да ти кажа е, че ако си платиш за ВИП стая режимът на свиждания бил много свободен. Така ми се каза, друго не знам.

# 3 474
Здравейте, мили мами! Някой може ли да ми разясни каква е процедурата със свижданията на новородено ?

Здравей, ако си в безплатните стаи свиждането в стаята е забранено, можеш да се видиш с близки и роднини в коридора пред входа на отделението на 2 етаж. Ако си във ВИП стая на 2 или 5 етаж няма ограничения в свижданията в стаята. На 2 етаж са единични стаи - 3 на брой, на 5 етаж са двойни стаи, т.е. има вероятност в един и същи момент близките и на 2-те родилки да дойдат на посещение. Пиша ти го, за да го имаш предвид.

# 3 475
Да се запиша и аз. Ще раждам в Света София. По стечение на обстоятелствата ще раждам при Д-р Костов.

Нали казваха че на 5я етаж са по хубави стаите?

# 3 476
Diana, най-добре е да отидеш на ден на отворените врати, за да добиеш най-ясна представа, не само за стаите, но за родилна зала и т.н.
Условията са горе долу еднакви, но в безплатните стаи са по 4 момичета и банята се ползва от 2 стаи (8 жени), а в платените са по 2 и банята е за 4. Има и платени стаи за по 1 човек и на втори, и на пети етаж, там си имаш собствена баня.

# 3 477
Да се запиша и аз. Ще раждам в Света София. По стечение на обстоятелствата ще раждам при Д-р Костов.

Нали казваха че на 5я етаж са по хубави стаите?

Всички платени стаи са еднакво хубави, с модерни легла, климатици и интернет. Просто 5 етаж се води ВИП, но аз не исках стая двойка, за да си ползвам банята сама и за да могат мъжа ми и детето да идват когато си пожелаят на свиждане, за да не пречат на никого. Самостоятелните стаи на 5 етаж всъщност са апартаменти и цените им са като в 4-звездни хотели, за разлика от условията. По тази причина стаите еденички на 2 етаж са за предпочитане според мен.

# 3 478
Малииии....айде нема нужда чак за апартамент. Ама искам да съм си самичка. С предишната бременност си бях сама и бях доволна. В друга болница де. А сега как е с бебенцата - по цял ден ли стоят с майките, под час ли ги водят? Преди години беше друго.

# 3 479
Малииии....айде нема нужда чак за апартамент. Ама искам да съм си самичка. С предишната бременност си бях сама и бях доволна. В друга болница де. А сега как е с бебенцата - по цял ден ли стоят с майките, под час ли ги водят? Преди години беше друго.

Ей тука вече е малко гадничко - тъй като 2 етаж не е ВИП, а само има 3 стаи единични ВИП, бебетата си ги вземахме сами от детско отделение с ония гадните колички, дето тракат и скърцат. А сутрин рано ставаше едно течение, ужас. На 5 етаж ти ги носят в стаята, нали етажът е ВИП Grinning.
Аз като теб предпочетох да съм сама и да си вземам бебето сама.

Общи условия

Активация на акаунт