А определено ще имам нужда от него тези две седмици вкъщи....
А определено ще имам нужда от него тези две седмици вкъщи....
искам да не взимам излишни неща.
искам да не взимам излишни неща.
пък ако трябва мъжа ще носи допълнително......щом не искат да им дадеш неотворен пакет всичко е ОК. Не ми се приготвят 100 чанти. Приготвих си чантата за приема (ползвам чантата от количката на сина ми) и сак с нещата които мъжа да донесе когато може после, заедно с една торба води, сокове, нещо за хапване. Не ми се слага отделно торба и с памперси. Така рискувам да забрави някоя
Предишния път му бях подготвила списък какво трябва да подготви, донесе, направи вкъщи
чудя се и сега ли да му пиша или да му се доверя
пък ако трябва мъжа ще носи допълнително......щом не искат да им дадеш неотворен пакет всичко е ОК. Не ми се приготвят 100 чанти. Приготвих си чантата за приема (ползвам чантата от количката на сина ми) и сак с нещата които мъжа да донесе когато може после, заедно с една торба води, сокове, нещо за хапване. Не ми се слага отделно торба и с памперси. Така рискувам да забрави някоя
Предишния път му бях подготвила списък какво трябва да подготви, донесе, направи вкъщи
чудя се и сега ли да му пиша или да му се доверя
) Но не помня по колко пъти на ден ставаше това. Със сигурност веднъж за визитациите сутрин го оставях и после и следобед имаше оставяне защото помня че успявах да изляза да се видя с ММ (тогава не бях във ВИП). Ама друго имаше ли или само за мляко отивах. Бяхме написали някакви часове там ама кой ти помни, а във някой ВИП-ове май ти го водят и взимат те. Този път мисля ако има място да съм за двойка ВИП. Ако ги броя, като вкъщи си бяха 8 памперса кажи речи дневно
за евентуални 5 дни - 40бр.
че като знам как не знае кое къде е и все ме пита, ще стане драма.....даже се чудя ще се оправи ли 5 дни да облича детето нормално
Препоръчани теми