Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 388 723
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 330
Да, аз като ходих оня ден, ми казаха, че след 14 го затварят.
За 3 дни явно са решили целодневно да го затварят  Laughing

# 331
Да,затворен е,както и регистратурата към този вход Crossing Arms
Да не говорим,че съм висяла на главната регистратура 40 мин. на опашка,на течение,за да си платя тоновете #Cussing out #2gunfire #2gunfire
А от днес явно няма нито една акушерка в болницата,били напуснали #Crazy,та докторите бяха сами.
Какво по дяволите става не знам,но дано се оправят нещата,че април идва,а това с акушерките не ми прозвуча добре.Всички бяха доста под налягане.
Исках да се запиша за отворени врати,но като се връщах от записа опашката беше от 20тина човека,а на всичкото от горе вътре обучаваха едно момиче на компа,та 3 часа Crossing Arms

# 332
Да и на мен това ми казаха - всички акушерки са напуснали заради лошата работна атмосфера в болницата Sad Пълен хаос е.  Да не говорим каква е тая новост в АГ болница да не могат да ти направят запис на тонове по всяко време... мен ме пратиха в Щерев, вдигайки извинително рамене и пак с думите "ами нали виждате какво става?"

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 14:17 от kilimiotlista

# 333
Да миналата седмица ми казаха,че запис се прави м/у 8:30 и 11:00ч.Днес нищо не ми казаха.Една мила докторка  ми ги прави.

# 334
# 335
олееее  ooooh! че ние при кого ще раждаме, ако ги няма акушерките......

# 336
Ама те и повечето лекари напуснаха  Rolling Eyes

# 337
Оф, егати.
В коя друга болница дават бебетата да са при теб без да трябва да се разправяш специално?
За всеки случай.
Ако трябва всички други изисквания ще си прежаля, ама това ми е трудно. Confused

# 338
Св. Лазар, Токуда, Щерев. За тези знам със сигурност. Може и още да има.

# 339
Освен сега да ходя да питам по всички теми и да ме обвинят в спам  Laughing

# 340
Освен сега да ходя да питам по всички теми и да ме обвинят в спам  Laughing

Питай смело!!! Нали за това сме се събрали в различните теми  Hug

# 341
  • София
Леле, като ви чета, направо... този новия директор само за няколко месеца е успял да "разгони фамилията"...  Shocked Sick

# 342
Цитат
Леле, като ви чета, направо... този новия директор само за няколко месеца е успял да "разгони фамилията"...   

Явно има талант човека. Само се чудя защо все се случват такива неща точно преди аз да родя  Confused

# 343
Аз днес бях на тонове, правихме ги около 15 часа, тъй че не правят само сутрин. Имаше още 3 момичета с мен, тъй че не съм била изключение. Да, другата регистратура не работи, само главната, но по това време на деня беше спокойно и нямаше никаква опашка - гишетата са две, и двете бяха свободни. Явно сутрините е по-натоварено. Иначе мен ме включи лекарка (забравих й името  Blush), но се държеше съвсем спокойно. В отсрещния кабинет си вървяха прегледи, всичко ми се стори привидно под контрол. Аз все още си мисля да раждам там - не мога и да си помисля да си позволя другите болници, в които дават бебчетата да са при майката....
pretty woman, питах за прегледите - 30 лв, пак на регистратура се плащат.

# 344
Във Втора градска също бебетата са си денонощно при майките

tea_blue
много ти благодаря, освен утре да се пробвам да звънна на регистратурата и да попитам изисква ли предварително записване това и в кой кабинет се прави, пък ако не ми вдигнат в сряда направо ще ходя. Аз също идея си нямам колко голямо е бебето и дали се е обърнало, че последно беше с дупето надолу  Thinking Дано апаратите им са добри и отчитат теглото

Общи условия

Активация на акаунт