Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 265
  • 3 655
  •   2
Отговори
# 1 995
10х Hug Ей това се вика приказка

# 1 996
Наистина ли никоя от вас не е раждала при д-р Иван Лазаров?

А при д-р Динчо Георгиев?

Много ми е важно за избора на екип. Пишете ми моля някакви отзиви и оценки.

# 1 997
Наистина ли никоя от вас не е раждала при д-р Иван Лазаров?

Много ми е важно за избора на екип. Пишете ми моля някакви отзиви и оценки.
А защо ще избираш екип, ако нямаш представа какво представляват лекарите в него?

# 1 998
  • София

Динчо Георгиев беше моят първи избор за лекар. Една приятелка ми го препоръча и ме заведе на преглед при него в 8-ми месец. С много добри впечатления съм - спокоен човек е, обяснява, изслушва. Той беше първият лекар, който ми каза, че трябва да се планира секцио и не сбърка в преценката си. Той, обаче, нямаше да е в България по това време и затова ме изпрати при д-р Кирил Киров, при когото родих. От д-р Киров съм във възторг и съм много благодарна на д-р Георгиев.

# 1 999
И с двамата лекари съм имала контакт. Лазаров ме наблюдава до днес. А с Георгиев се запознахме 2011 г. Но само веднъж съм била при него, поне ме успокои, но нещата не се развиха както исках впоследствие. Така че тия имена не ги споменавам просто така.

# 2 000
С Динчо Георгиев се сблъсках в периода след първото ми раждане. Ще спестя дългите подробности и обстоятелства.
Трябваше уж полип останал да ми маха с хистерорезекция.
На единствената ни среща преди операцията, в частния му кабинет, изобщо не си направи труда да ме прегледа или да погледне документите и снимките ми.
В хода на операцията установи, че нямам полип, а преграда на матката. Тогава реши да прати човек от екипа си да ходи до стаята, да ми вземе и да прегледат документите ми! Преградата махна без да ми обяснява и разяснява какво прави и какви ще са последствията.  Подиграха се и на термин, използвал колегата им при напавата на 3D прегледа по отношение на това, което той нарече преграда.
Когато отидох да си взема епикризата изобщо не ме прие! Накара ме по телефона да му кажа какво пише и  обясни, че аз съм била луда да раждам естествено с тая преграда. То било чудо, че изобщо съм забременяла, камо ли че съм раждала без цезарово. При следваща бременност, задължително 9 месеца на легло и операция, че иначе разкъсване и премахване на матката, стерилност... Дистанционно ме хвърли в такъв шок и ужас, че ревах сума ти време.
Скоро, при следващата ми бременнос, лекарите по веригата ме успокоиха, че това са глупости (не съм имала проблеми да раждам с преграда, какво би пречило, като я нямам), а той е просто "фен" на секциото и за това. Родих отново естествено, във вода и без никакви проблеми.
Та аз никога не бих искала да го виждам вече. Като опериращ може и да е добър, като човечност нула.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 14:48 от Pippilota_Mentolka

# 2 001
Благодаря ти за отговора!

# 2 002
А какво АМ дават на бебетата в Св. София?

# 2 003
Миналият август даваха ХИП - не знам колко вида има и какво точно, но това е марката. Не го съобщават, трябва да питаш изрично в детско, ако те вълнува  Peace

# 2 004
Абе как ще си оправяте сами леглата???? аз виках по 2 пъти на ден санитарката да ми оправя леглото и да сменя онова еднократното. При парите,които платих, изобщо и не си помислих да си оправям нещо сама....

# 2 005
Абе как ще си оправяте сами леглата???? аз виках по 2 пъти на ден санитарката да ми оправя леглото и да сменя онова еднократното. При парите,които платих, изобщо и не си помислих да си оправям нещо сама....

Shocked Ти сериозно ли?

# 2 006
Момичета, последно в багажа за реанимацията(за секцио) имам : Нощница, гащи+превръзки, вода+сок,кърпички,  документи, книга. Това ОК ли е или изпускам нещо?

# 2 007
Зарядно за телефон  Mr. Green

Водата и сокът могат да ти ги донесат след раждането  Peace

# 2 008
Да, тях просто ще пъхна в последния момент  Rolling Eyes Mr. Green Мерси много! Значи напитките при мъжа. Супер Simple Smile

# 2 009
да, малко обърках темите  Laughing  Но сега копирам във вярната.

Общи условия

Активация на акаунт