Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 238
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 2 010
Абе как ще си оправяте сами леглата???? аз виках по 2 пъти на ден санитарката да ми оправя леглото и да сменя онова еднократното. При парите,които платих, изобщо и не си помислих да си оправям нещо сама....

Shocked Ти сериозно ли?

Да,напълно сериозна съм. Само да уточня, че не е било от лиготия или каприз. В деня след раждането смениха онова еднократното памучно чаршафче. Следобеда бях го изцапала малко и отидох и помолих да ми дадат един, за да си го сменя. При което една от акушерките ми каза, че няма какво да сменям и  ще изпрати санитарка. Жената дойде, смени го, видя, че чаршафа ми е събран почти до средата, опъна го и си замина. На другия ден, след визитацията пак малко го бях изцапала и пак дойде смени го и съответно оправи и чаршафа.
Вярно е, че всико си е до човек, явно аз попаднах на наистина мн мили акушерки и санитарки. Да са живи и здрави.
Единствените дето ми вдигаха нервите, ама аз гледах да не им обръщам внимание, бяха педиатърките.

# 2 011
Абе как ще си оправяте сами леглата???? аз виках по 2 пъти на ден санитарката да ми оправя леглото и да сменя онова еднократното. При парите,които платих, изобщо и не си помислих да си оправям нещо сама....

Shocked Ти сериозно ли?

Да,напълно сериозна съм. Само да уточня, че не е било от лиготия или каприз. В деня след раждането смениха онова еднократното памучно чаршафче. Следобеда бях го изцапала малко и отидох и помолих да ми дадат един, за да си го сменя. При което една от акушерките ми каза, че няма какво да сменям и  ще изпрати санитарка. Жената дойде, смени го, видя, че чаршафа ми е събран почти до средата, опъна го и си замина. На другия ден, след визитацията пак малко го бях изцапала и пак дойде смени го и съответно оправи и чаршафа.
Вярно е, че всико си е до човек, явно аз попаднах на наистина мн мили акушерки и санитарки. Да са живи и здрави.
Единствените дето ми вдигаха нервите, ама аз гледах да не им обръщам внимание, бяха педиатърките.

Така като обясни, малко по-добре ми прозвуча Wink. Иначе не виждам какъв толкова е проблема да си оправиш чаршафа на леглото. Това е за 2 мин. А и в крайна сметка не сме отишли на хотел и не мога да очаквам условия като за 5 * хотел. А за еднократния чаршаф, аз го махнах почти ведната и си сложих превръзка и бельо. Много ми беше неудобно така. Не знам ти как си издържала толкова време така  Shocked.

# 2 012
  • София
През февруари даваха ХИП Комбиотик - питах ги, че ако някога ми потрябва това инфо да го знам.

# 2 013
  • София
Момичета,тъй като ще раждам секцио по мед.причини,първо ще съм в реанимацията.След извеждането от реанимация ли питаме за вип стаите? Или при самото постъпване се заявява това желание,ако има свободни места?

# 2 014
  • Sofiq, Bulgaria
мария 87 аз бях за няколко дни в болница и като отидох в болницата още отначало ме питаха дали искам вип стая,но това за Патологията....за родилното незнам.

# 2 015
Докато лежиш в реанимацията те питат, обикновено като наближи моментът да те преведат в отделението  Peace

# 2 016
  • София
Ясно,благодаря за отговорите

# 2 017
Доколкото разбрах, д-р Динчо Георгиев също е отишъл в София мед. Явно там им дават повече пари. Ако някоя от вас има друга информация, може да ми пише тук или на ЛС. Благодаря ви.

# 2 018
и аз с подобен въпрос Laughing. Някой да е чувал нещо (каквото и да било) за д-р Дерменджиева? Супер младичкам преди е била стажантка в ТК а сега си работи и си изражда?

Бебе на моето секцио, асистираше Дерменджиева на докторката ми. Впечатленията са ми мн добри. Няколко пъти идваше да ме вижда,  мила и добричка е.

# 2 019
Добър вечер момичета Simple SmileЗа запис на тонове трябва ли да си запиша предварително час?И после коментира ли ги лекар или трябва да си го нося при следящия?Благодаря предварително  bouquet

# 2 020
Не е нужно да си записваш час (освен ако не ходиш при конкретен лекар, предполагам), но сутрин има доста голям наплив и може да се наложи да почакаш. Има лекар, който ги подписва, но при мен поне коментираха само, ако има нещо притеснително, т.е. е добре да ги занесеш на следящия те, да им хвърли поглед  Peace

# 2 021
Джинджи, не е по темата, ама като ти гледам снимката на аватара и ми се пълни сърцето. Така ще кръстим живот и здраве дъщеря ни Heart Eyes

# 2 022
bebe2 , много любим филм, страхотно име  Heart Eyes Леко бременеене на финалната права  Hug

Към момичетата, които ще раждат секцио: сега се сетих за още нещо - ще ви трябват две водоустойчиви лепенки за операцията. Миналата година не се поемаха от болницата, трябва вие да си ги купите. Повечето лекари препоръчват тези на 3М (има ги в аптеката срещу ТК). Първата ви слагат ден-два след операцията (след като са ви изкарали от реанимацията), втората - около изписването.

# 2 023
  • Sofiq, Bulgaria
Май беше коментирано някъде,но не помня за коя болница и за това питам пак:
Бебетата с дрешки от болницата ли ги обличат докато са там Simple Smile

# 2 024
Май беше коментирано някъде,но не помня за коя болница и за това питам пак:
Бебетата с дрешки от болницата ли ги обличат докато са там Simple Smile
в ТК, да. Аз като раждах там преди 5 години, бяха с нещо като камизолка отгоре и едни такива повити надолу.. Сега лятото ;оже би няма да са със същите премени newsm78
Мерси Джинджи Hug

Общи условия

Активация на акаунт