Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 228
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 375
  • в града на атомното слънце :)
Здравей,аз също раждах секцио там  преди няколко месеца,ако си във VIP на 5 ет.по добре си носи помпа,защото има на 2 ет електрическа е след секциото не  е мн удобно да слизаш.Дрехи твои не дават горе да си вкараш а просто искаш за през нощта да ти оставят още едни за резерва ако изпусне памперса......но и да не ти оставят при настаняването на 5 ет .минава акушерката и дава тел.номер на дежурните и да ти се наложи през нощта  за смяна зв и те идват и го сменяват.Относно настаняването мен ме питаха при изкарването от реанимацията каква стая предпочитам .....и тогава си избираш но на 5ет.цялото отделение си  е VIP ....а до колкото знам на 2ет. няколко стай но  не е като горе .....

Благодаря! Ще говоря и с доктора си.

# 3 376
Здравейте, може ли да попитам има ли някоя мама която се е следила при д-р Маленов, а не е раждала при него. Изглежда ми, че леко се разсърди като му казах, че не знам дали мога да отделя такава сума за да съм с избор на екип.

# 3 377
Мишито, аз не съм се следила при него, нито при никой в Т.К., но просто исках да ти кажа какво мисля - недопустимо е да се сърди за такова нещо. Непрофесионално отношение и много нередно. Дано не се отрази на проследяването за напред.

# 3 378
  • София
Здравейте,терминът ми е през август. Посъветвайте ме как да се свържа с д-р Киров. Ако някой има негови контакти ще съм много благодарна. Може да ми пише на лични.

# 3 379
  • София
Здравейте,терминът ми е през август. Посъветвайте ме как да се свържа с д-р Киров. Ако някой има негови контакти ще съм много благодарна. Може да ми пише на лични.
Благдаря момичета, вече имам телефона му.  bouquet

# 3 380
Момичета, някой да е раждал планирано секцио при др Кирил Киров?  Как минава при него секциото? Може ли инфо. Темата е много дълга, сигурно някъде пише, но намерих само за нормално раждане при него. Днес се срещнах с него стори ми се много спокоен и като че ли му липсваше енергия. Такъв ли е по принцип. секциото добре ли минава при него?

# 3 381
Ако питаш дали е добър хирург - да. Останалото вече е много индивидуално.

# 3 382
  • София
Раждах при д-р Киров точно с планово секцио и съм с чудесни спомени. Наистина е много спокоен, но спазва известна дистанция, което лично аз приех позитивно. Грижата му за пациента е възхитителна. Когато бях на масата, преди самата операция, ми даде личния си телефон да звънна на роднините си да им кажа, че до 10 минути ще видят бебето.  Всеки ден идваше да ме вижда, а в деня на изписването дойде лично да ми махне конците и да ме изпрати, въпреки че не беше на работа.
В сигурни ръце ще бъдеш и най-вече спокойна с такъв лекар и човек.

# 3 383
Потвърждавам и аз за секциото при Киров: Внимателен, грижовен, леко дистанциран. Идваше всеки ден да ме  вижда, дори да не е на смяна. Когато имаше проблем с бебето и не ми даваха информация отиде в детско и получи подробни сведения, които ми предаде. Само съжалявам, че нямах възможността да родя нормално при него.

# 3 384
А да ви попитам още нещо. Само той ли оперира или има и друг оператор с него?

# 3 385
  • София
Двама са, той плюс още един лекар. До колкото ми е известно винаги са по двама.

# 3 386
Двама са, той плюс още един лекар. До колкото ми е известно винаги са по двама.

Благодаря!

# 3 387
  Здравейте!
  Нямам възможност да изчета цялата тема, за което се извинявам!
  Може ли, някой да ме насочи към доктор, който се наема да събира кръв от пъпна връв, за стволови клетки? Трябва да имам предварителна уговорка, но не познавам докторите в "Света София".

# 3 388
  • София
Предполагам за банката в Александровска става  дума, защото частните си идват самите те да взимат. Моята лекарка взе -Богданова. Но тава ми се струва, че малко биха го отказали.

# 3 389
Предполагам за банката в Александровска става  дума, защото частните си идват самите те да взимат. Моята лекарка взе -Богданова. Но тава ми се струва, че малко биха го отказали.
На Вас докторката ви взе стволовите клетки, а на мен би ми отказала? Бъдете по-ясна, моля!

Общи условия

Активация на акаунт