Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 211
  • 3 655
  •   2
Отговори
# 3 420
Искайте си изследванията на детето и не забравяйте, че детето е ВАШЕ, а не на болницата, и никой не може да ви откаже да изпише ВАШЕТО дете. Огромна част от "инфекциите" и "жълтениците" са само с цел източване на НЗОК. Не само в тази болница е така.

# 3 421
  • София
Искайте си изследванията на детето и не забравяйте, че детето е ВАШЕ, а не на болницата, и никой не може да ви откаже да изпише ВАШЕТО дете. Огромна част от "инфекциите" и "жълтениците" са само с цел източване на НЗОК. Не само в тази болница е така.

За източването си е така и то се знае. Обаче за изписването не е така. Напротив, отказват изписване точно под предтекст ,че 'детето още не е добре' при условие, че е. И навсякъде, наистина не само в тази болница, се държат все едно бебето наистина е тяхно, а не ваше. Дори и като искаш изследвания, както каза Woohoo, се говори с енпонятни термини или просто се шикалкави. С две думи, лъже се за неща, за които , бих казала, горко на тези, който лъжат за такива неща... Срам.

# 3 422
Не могат да откажат, детето е на майката и може да си тръгнете срещу подпис.

# 3 423
Здравейте! Simple Smile искам да Ви попитам в Тина Киркова за припознаване на дете и за издаване на документ за бащинство 15 дни, искат ли ви някакви пари? Simple Smile

# 3 424
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте! Simple Smile искам да Ви попитам в Тина Киркова за припознаване на дете и за издаване на документ за бащинство 15 дни, искат ли ви някакви пари? Simple Smile
Ако използваш услугите на болницата-50 лв за припознаване. За док за бащинство-не се плаща. Ако си занесете двкларацията за припознаване нотариално заверена- не се плаща. При нотариус извън болницата ще ви е доста по-евтино.

# 3 425
Здравейте, избарал съм водно раждане в бившата Тина Киркова, четох една по-сара тема по въпроса, но не открих нищо по-ново. Има ли и други мами, които са се решили на водно раждане?  Heart Eyes

# 3 426
  • София
Здравейте, избарал съм водно раждане в бившата Тина Киркова, четох една по-сара тема по въпроса, но не открих нищо по-ново. Има ли и други мами, които са се решили на водно раждане?  Heart Eyes
Ходи ли на Ден на отворените врати?
Преди няма и два месеца бях и споменаха, че в момента не извършват водно раждане в болницата. Не разбрах причината, нито докога, понеже не ме е интересувало.

# 3 427
Здравейте,
някой дали може да помогне с информация какво включва ЖК в Тина Киркова - насочила съм се към д-р Богданова - казаха ми, че не работи със ЗК и че пакета е платен - 450лв, но не разбрах какво включва Sad
Предварително благодаря !

# 3 428
  • София
Здравейте,
някой дали може да помогне с информация какво включва ЖК в Тина Киркова - насочила съм се към д-р Богданова - казаха ми, че не работи със ЗК и че пакета е платен - 450лв, но не разбрах какво включва Sad

Здравей,
пакета включва УЗИ всеки месец, мерене на килограми, кръвно; микробиология веднъж в началото и към 7 месец, може да има и в 9 - все още не знам. Ако има проблеми пуска изследвания до излекуване без да се дължи за това допълнително плащане. Кръвни изследвания и урина - мисля че са четири пъти, първото е в 12 г.с., доплер към 31 г.с. Ранния скрининг (БХС) не се поема - 50 лв. е ултразвуковия скрининг в болницата, а в МД е безплатно кръвното изследване за БХС. ФМ не се поема - д-р Богданова насочва към специалист, но ако ти имаш предпочитания за друг, може да отидеш там.

Пакетът в болницата наистина е само платен, като можеш да го платиш на две вноски (ако случайно не харесаш лекаря и искаш да смениш специалиста с друг). Д-р Богданова е много добър специалист, но при нея има много хора, работи много и си личи че е доста изморена, на моменти доста изнервена, но не бих я сменила.

По-рано едно от момичетата тук ми беше изпратило списък с изследванията и манипулации включени в абонамента - прикачвам ти го тук
http://prikachi.com/images.php?images/597/8632597n.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/598/8632598S.jpg

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 18:45 от Arlina

# 3 429
Arlina ,
мноооооого ти благодаря за изчерпателната информация - много ми е полезна  Hug Hug

# 3 430
  • София
Arlina ,
мноооооого ти благодаря за изчерпателната информация - много ми е полезна  Hug Hug

Няма защо. Успех!

# 3 431
Здравейте, мами! Бременна съм в 6г.с. и съм насочила към Тина Киркова и по стечение на обстоятелства попаднах на д-р Ралица Василева за преглед. Поразчетох назад във форума, но нищо не открих за въпросната докторка. Моля за мнение и има ли раждали при нея, доволни ли сте? Искам следене и раждане същ лекар и затова питам.

# 3 432
Здравей. Аз съм раждала първото си дете при нея. Следеше ми и бременността в дкц Асцендент. Изражда в ТК.
Накратко много съм доволна. Мила, позитивна, обяснява, вдига си телефона. При следенето прегледите траеха 30 минути. Само 1 път закъсня с 5 минути. За раждането дойде почти едновременно с мен и стоеше при мен през цялото време. Simple Smile

# 3 433
Здравейте,
Аз съм в Тина Киркова по ЗК. Не е вярно че водят само платена консултация. Просто сестрите така изкарват нещата. Има си и по каса. Факт с платената има доста неща които влизат, но е въпрос на избор. Така че проверете. Богданова преглежда и по каса.

# 3 434
Раждането с избор още ли е 900лв. Аз имам доста време, но отсега да заделяме пари

Общи условия

Активация на акаунт