Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 207
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 435
  • в града на атомното слънце :)
Раждането с избор още ли е 900лв. Аз имам доста време, но отсега да заделяме пари
Да

# 3 436
Раждането с избор още ли е 900лв. Аз имам доста време, но отсега да заделяме пари

Да, родих през април и изборът на екип е 900 лв

# 3 437
Кой екип сте избрали и останахте ли доволни?

# 3 438
Благодаря.
С първото Р. Василева. С второто Г. Богданова. Доволна съм и от двете. Сега мисля пак при Богданова, защото ме следи и е супер мил човек.

# 3 439
Галя Богданова я коментират в друга тема.... newsm78

# 3 440
Аз съм много доволна от др.Киров. Подробно съм писала в неговата тема.

# 3 441
Здравейте!
Аз отново ще раждам в Тина Киркова,преди 2 години бях секцио в общите стаи на 2-ри етаж, а сега съм планувала в двоен Вип да съм,някой имали скоршни наблюдения от стаите и неонатология и персонала.
Благодаря предварително.

# 3 442
Ако се разходиш 2-3 страници назад ще добиеш представа. Няколко жени сме писали, ще имаш поглед към различни гледни точки.

# 3 443
Здравейте, момичета! Имам въпрос към вас, понеже не можах да намеря инфо в предните страници. Аз се следя на друго място, но ще раждам в тина киркова. Нямам уговорка с някой лякар. Въпроса ми е кога трябва да отида за да почнем да следим тонове там и каква е процедурата? В момента съм края на 37ма семица и мисля, че е време да почна да ходя там.Благодаря предварително Simple Smile

# 3 444
  • София
Здравейте, момичета! Имам въпрос към вас, понеже не можах да намеря инфо в предните страници. Аз се следя на друго място, но ще раждам в тина киркова. Нямам уговорка с някой лякар. Въпроса ми е кога трябва да отида за да почнем да следим тонове там и каква е процедурата? В момента съм края на 37ма семица и мисля, че е време да почна да ходя там.Благодаря предварително Simple Smile

Здравей. Аз бях без избор на екип и отидох щом ми изтекоха водите. Тоновете ги следи АГ-то при който ходиш.

# 3 445
Тонове могат да се записват във всяка една АГ болница и там има лекар, който да ги разчете. В 9-ти месец препоръчват да се следят всяка седмица, а след датата на термина (при преносване) всеки ден. В Тина Киркова също записват тонове, разчита ги дежурният лекар. Плаща се на регистратурата.

# 3 446
Здравейте!Имам въпрос към скоро родилите- д-р Бечев дали още работи там?

# 3 447
Здравейте в момента съм в 7 месец и съм решила да родя в "Света София" , но мисля без избор на екип. Моята лекарка ли ще следи тонове до момента на раждането ? Когато дойде момента т.е изтекат ми водите отивам и ме поема който е на смяна? Какви са цените за ВИП стаи и какво е отношнието в тази болница? Бихте ли ми препоръчали добър лекар, ако реша да избера екип ?

# 3 448
  • Благоевград
А някакво мнение за д-р Маленов? Работи ли със ЗК?

# 3 449
  • Благоевград
А някакво мнение за д-р Маленов? Работи ли със ЗК?

Общи условия

Активация на акаунт