The Following

• 22 135
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Като изгледаш ще видиш  Joy

ps Забравих да се оплача. Аман от духове #Cussing out

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:40 от Бумър

# 346
ps Забравих да се оплача. Аман от духове #Cussing out

Joy Това е Дъ Клише! ужас, да.

Аз ше мое ли само да помоля сценаристите, продуцентите и режисьорите да спрат да изкарват феберейците съвсем дебили само за да видим колко е брилянтен Райън. Ние ЗНАЕМ, че е брилянтен! Ама айде ако може да не е заобиколен от кретени.

Кой щеше да спира да го гледа
Скрит текст:
при събиране на Райън и Клеър- Вени или Латето, че забравих?

Клеър отвява конкуренцията на всичкия женски каст на Дневниците в категория "Голяма бяла птица".

# 347
Клеър отвява конкуренцията на всичкия женски каст на Дневниците в категория "Голяма бяла птица".

Клеър отвя всички бели птици от всички текущи сериали на N-та степен

# 348
  • Ænima/Albuquerque
Аахахха, кво стана, кво, кво?  hahaha

# 349

Клеър отвя всички бели птици от всички текущи сериали на N-та степен

Тру, тру, ама Дневниците понеже са ми еталон, затуй само тях споменах.  Mr. Green

Аахахха, кво стана, кво, кво?  hahaha

Няма да си мърся устичката с разказ за поведението ѝ.  Crossing Arms

# 350
  • Ænima/Albuquerque

# 351
Що ми трябваше да си развалям ноща, що? Тая не е к`ва да е птица , тоя е баш патка!
И що тия сценаристи си мислят , че аудиторията е романтично инфантилно проста - в разгара на екшъна , главните герои винаги поспират , па изливат чувства , все едно ще ги убият след 5минути!

# 352
А Бум да каже за брадата на Дейвд Заяс, че не разбрах. Освен че изглежда по-симпатичен с нея, отколкото без нея.  hahaha

На финала се изненадАх аз, признавам, та няма да им пиша две големи черни точки, а само една.  Mr. Green

# 353
Не го помня финала  Party

# 354
А Бум да каже за брадата на Дейвд Заяс, че не разбрах. Освен че изглежда по-симпатичен с нея, отколкото без нея.  hahaha

Ми супер смешен ми беше без... бузите му имат някаква странна вдлъбната форма, която брадата поправя  Mr. Green

# 355

Скрит текст:
Моли, бре!

Аха, значи правилно съм отгатнала.  Mr. Green

# 356
А , хубавец е и с брада и без ! Без брада смъква 7години!
аааа сетих се за финала , ДА!

# 357
Я, да питам струва ли си сериалът или не си струва? Че като ви чета последните мнения нещо не сте много доволни май. Пък са ми интересни серийните убийци.

# 358
  • Ænima/Albuquerque
На всички са ни интересни, и този е интересен. Ако фокуса беше върху него, а не върху травмирания, бивш фебереец, голямата бяла птица и тук-таме някой изперкал последовател.  Mr. Green
За три серии толкова от мен.  hahaha

# 359
  • Mars Hotel
травмирания, бивш фебереец

Остави човека на мира! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт