Съвети за университети в Шотландия - 2

• 95 548
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Нашият тойфел е 111 точки и затова много ще ме е яд, ако не го признаят в крайна сметка. На тръни сме и ние постоянно. Вече започвам да си мисля, че ако се събудя и няма за какво да се тревожа, просто ще се окаже, че съм умряла  Laughing.

# 601
bvelikova72, не се притеснявай, точно така е - удовлетворява ги този резултат на TOEFL, затова са махнали изискването, затова и Стратклайд няма изискване. Какво да искат още от човек с този резултат?

# 602
bvelikova72, не се притеснявай, точно така е - удовлетворява ги този резултат на TOEFL, затова са махнали изискването, затова и Стратклайд няма изискване. Какво да искат още от човек с този резултат?
Ами то отначало още нямаше изискване и затова ме притеснява, че е техническа грешка. От общия отдел ни отговориха, че не признават тойфел, сега ще го карам да пише директно на бизнес училището.

# 603
  • София
По-добре не питайте, а ако Ви устройва офертата, я потвърждавайте. Така няма да има изненади, а и ще може да уреждате и другите въпроси по отрано.
Мен кул уич ме посъветва така в другата тема. Смятам, че е много разумен съвет. За съжаление няма да се възползваме от него, защото дъщеря ми кандидатства преди няколко дни за мн. добра стипендия в Р.Х. Много е малка вероятността да я спечели, но все пак си заслужава да се изчака отговора до април месец.

# 604
Здравейте!Да коментирате офертите,които получихме за CS :
Glasgow Caledonian University-
This offer is subject to you obtaining Overall score of 4 in Diploma plus evidence of Cambridge Certificate in Advanced English at grade B Please send results to the institution Admissions Office.
Edinburgh Napier University -
This offer is subject to you obtaining Pass Diploma za Sredno Obravozanie (Diploma of Completed Secondary Education) with grade 4 or above. Please send your officially translated results to [email].
Първи избор-Е.Н,Втори-Г.Каледония?

# 605
Какво да коментираме?

# 606
Здравейте, мами!Има ли деца в Единбург Нейпиър или Глагоу Каледония.Към тези 2  у-та сме се ориентирали за комп.науки?

# 607
  • в света на илюзиите
....................През зимата се връщаше с автобус от Гласгоу до Лондон на цена 9 п., от гарата в Лондон до летището с Изибъс - 1 п.,
Сандалка, моля те кажи ми с какъв автобус пътува, защото нешънъл експреса Лондон-Глагоу ми дава цени от порядъка на 35паунда. Или купувате билета много много рано?

# 608
http://uk.megabus.com/
Вижте и тази фирма. Ние сме вече много добре, откак Райън лети от Глазгоу до Лондон и от Лондон до Букурещ но съвсем поносими цени.

# 609
  • София
Джейн, да - с Мегабъс пътува. Следеше кога ще излязат билетите , за да букне на най-ниски цени. Това, естествено, е възможно само когато на човек му е запланувано всичко от рано.
А аз... започнах да изтръпвам и да нагласям нови стереотипи за евтино и скъпо в УК... 35 п за Лондон-Гласгоу излиза добра цена по сравнение с влакчето от Виктория стейшън до летището - също 35 п, ама пътуване за 40 мин...  Whistling

# 610
Джейн, да - с Мегабъс пътува. Следеше кога ще излязат билетите , за да букне на най-ниски цени. Това, естествено, е възможно само когато на човек му е запланувано всичко от рано.
А аз... започнах да изтръпвам и да нагласям нови стереотипи за евтино и скъпо в УК... 35 п за Лондон-Гласгоу излиза добра цена по сравнение с влакчето от Виктория стейшън до летището - също 35 п, ама пътуване за 40 мин...  Whistling

Ако всичко се планува по отрано, може и със самолет да излезе 35паунда от Глазгоу до Лондон.

# 611
  • в света на илюзиите
  bouquet благодаря, не го знаехме този мегабъс, ще го проверя
Горещо се надявам да ни излиза вече по-евтино пътуването от началото на другата учебна година Simple Smile

# 612
  • Сливен
Здравейте, мами!Има ли деца в Единбург Нейпиър или Глагоу Каледония.Към тези 2  у-та сме се ориентирали за комп.науки?

Щерката е в Глазгоу Каледониан  Peace

# 613
Ян Бибиян,каква специалност е щерката?Ние се колебаем межу  Глазгоу Каледониан и Единбург Нейпиър. newsm78.
Тъй като ми предстои изпращане на студент в някой от двете унита, моля пишете за тези два университета - всяка информация ще ми бъде полезна. Благодаря предварително.

# 614
  • София

Ако всичко се планува по отрано, може и със самолет да излезе 35паунда от Глазгоу до Лондон.

Може, може и по-малко дори, ама стига да има такива цени в нужния ви ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт