. Научила се е да издава едни звуци, сякаш се напъва, но вика от радост и ако аз го правя, сигурно ще съм прегракнала след 5 минути, но не и тя - нейното гърло нали е тренирано! 
Не съм направила никакви наблюдения, уж се храня и приемам течности в относително еднакви количества, но в някои дни ме обзема отчаяние, че ето, май вече ще трябва на всяко хранене да дохранвам, а в други дни съм много доволна от резултатите и обнадеждена. Очевидно през целия период на кърмене количествата непрекъснато варират, и то понякога твърде осезаемо. А уж вече след толкова седмици практика количествата би трябвало да са се регулирали... Както и да е, важното е да има по-дълго, а повече или по-малко, всяка капка е от полза.
Облекчаваш живота на много мами 

Не е тайна, че много от болестите на стомашно-чревния тракт се дължат на неправилно захранване (бях ужасена, когато се сблъсках с тази информация).
Страхотен кулинар е, за мой ужас.

,аз разбрах че трябва да редувам гърдите и да не се чудя на беба стига ли и илине...а да давам това което пуска гърдата към определения момент и щом беба наддава на тегло да не цедя излишни коричества и да замразявам ,въпреки че в началото имаше някви течове и аз мислех че са излишъци..но въпреки че се изкушавах не цедях а подлагам тампони и така попивах и благодарение на това че капка не изцедих досега(имах само цедене при мастита), кърмата се регулира..И така всъщност с какво бих могла да ти помогна-ами бих те посъветвала да понамалиш това цедене ,колкото и някак си сега неадекватно да ти прозвучи..но някак си нека бебко сам да суче и то толкова колкото желае...Няма повече да се правя на консултант ,аз съм сигурна че те ще ти дадат най-ценните съвети като ти отговорят!Но извода за мен е че си си докарала свръхлактация от цедене и трябва да проконтролираш нещата за да не започне още по-обилен теч!Знам какво е да плуваш в мляко!Ако имаш нужда от някакви съвети от патило -насреща съм!
Вчера вече плаках..от безсилие..страх ме е да не я бутнем или ударим като спи при нас.. 

Много е капризна и иска всичко да става на секундата, ако ли не - надава вой. Реве и ако не успее да засуче правилно 
Но поне успях да поспя, защото ми се размина момента с реването-разсънването-реването-заспиването
Сложно , а 
. Аз си правех планове кога, как и с какво да захраня, но с тези операции и болници всичко се проваля. Ще почакам известно време, но поне ми е интересно да чета идеи и начини за хранене.
Дано се оправя адаша и да няма повече проблеми 
Много съм изморена. 

Препоръчани теми