Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 21

• 58 263
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Страната на чудесата
Ами майка ми дойде да ги гледа.Извинете за грешките,но пиша от телефона.

# 361
  • Sofia
Lucky честито бебче  Hug.
Много здраве и семейно щастие.Малкият мьж да ви слушка и ядосва.
Относно кг. спокойно ще си наваксате вьв времето.Кумата ми  и тя роди 2750-36г.с пьк на годинк сега беше вече 11кг.
Важното е всичко да е наред и да сте спокойни  Hug Hug

# 362
Lucky, честито момченце!!! Пожелавам да сте много здрави и безкрайно щастливи!    bouquet

# 363
  • Варна
Честита радост Лъки! Да ви е жив и здрав малкия юнак и само радости да ти носи!Най-вече здраве Ви желая!

# 364
  • София,
Лъки, Честито Мила, Да Ви е жив и здрав Никола! Много хубаво име сте му измислили, да не би кака Цвети да има пръст в това! Тя ще е страхотна кака, а и ти сега покрай малкия мишок ще позабравиш проблемите с нея, ще видиш как тя ще порасне изведнъж. За малкия мъж не се тревожи! За 37 седмица са му перфектни мерките, ще си навакса бързо, те мъжете наистина по бързо наваксват!  Дано днес го извадят и да ти го дадат и да го нагушкаш много много силно от нас! Иначе ти бъди спокойна и не се тревожи, знаеш и друг път съм ти казвала - за Вероника едва 1800 се роди и тя уж в 37-38. Стоя 15 дни в кувьоз, изписаха я на един месец от болницата, ама ето я сега висока и слаба, е болестите ни са малко в повече, но то не е от килограмите, просто ни е такъв гена и на двете Mr. Green. Живи и здрави лятото като се преместим в Младост, ще Ви идваме на гости и Никола ще си има две каки да го разхождат  Mr. Green. Аз да Ви кажа честно много, ама много искам да купим жилище в Младост!
Меричери и аз гледам, че не пишеш, но това ме успокоява, защото знам че сте добре и Миши е на ясла. Ето видя ли премина периода с ревовете, сега теб ще те пренебрегва Wink, защото ти си на работа а лелите са там и го гушкат, сладкия бандит.
Наде, ти къде водиш детето на пулмолог- алерголог, наистина момичетата се прави - ориентирай се при един, който най ти допада, който виждаш че приема присърце лечението на детенцето. За Пулмикорта наистина е различно за всяко деенце - при нас лечението е следното - четири години нон стоп дишахме фликсотид, с почивка само лятото, а Сингулера го пихме три години без прекъсване, т.е. без почивки, единствено това лято ни беше с ПОЧИВКА от всички лекарства, септември като почнахме отново сингулера ми беше страшно трудно, все го забравях, и сега често ми се случва Joy. Пулмикорт и на нас ни изписаха - преди повече от месец. Направихме лек спазъм, и лекарката ни каза да го правим десет дни и после да го спрем, но при първи симптоми отново на пристъп да го започнем отново и да го правим без прекъсване от три месеца! И така се и получи - в момента, в който го спрях веднага дишането и се промени пак започна да издишва удължено и да подкашля, пак почнах да и го правя. Покрай изследванията за упойката го спрях пак за малко - за да ни е чист организмът от кортикостероиди и противоалегични - исках да е реален теста и тя буквално се разсвири още на третия ден. Сега от вчера ни свърши Пулмикорта,  и не съм ходила да ни изписват друг, а и не съм излизала да аптеката да купя поне едно пакетче - въпреки че е отсреща аптеката, но спазвам да не излизаме и да се опазим този път до операцията. Днес обаче ще купя, че да не вземе да се развири преди операцията и пак да я отложат!!!

# 365
Лъки , честито ви младеж - да ви е жив и здрав и много , ама много да ви радва и да се гордеете с него и Цвети  да помага Hug Hug Hug
Между другото и аз родих рано в 35 г.с. - 2790 гр и 48 см и Тошко беше на кислородна палатка и беше много лакомо бебе. Тъкмо като се приберете у вас всички ще са здрави  Peace

# 366
Lucky Plam, Честито бебче!   bouquet Нека расте здраво, послушно и усмихнато юначе за радост на мама, тати и кака Simple Smile  Hug

# 367
Честит бебок и от мен!

# 368
  • София
Lucky Plam, честито момченце! Да е много здрав и щастлив и много да ви радва! Simple Smile

И аз родих втория бандит в 37 седмица и също беше на кислород за малко. После ми го дадоха и всичко си дойде на мястото:-).

Стискам палци каката и таткото да оздравяват бързо!

# 369
Лъки, ЧЕСТОТО БЕБЧЕ и от нас. Да сте много щастливи.
Аз се похвалих и Михаил2 часа се дра през нощта, кашля до повръщане.Направих инхалация с Пулмикорт с цяла ампула към 3, и на сутринта нормалната доза.

# 370
Здравейте
Искам да попитам къде е най-добре да заведем детето във Варна при специалист белодробни болести.
Много съм притеснена защото от декември за 2 път лекуваме пневмония.При това правим пристъп на кашлица за 30- 40 минути.Кашлицата отшумява от само себе си без пристъп на задушаване и не чувам да свирят гърдите ,но на слушалка май се чуват хрипове.Притеснявам се за астма защото майка ми е с това заболяване.
Нямаме диагноза само съмнения ,но ни изписаха Монтелукаст,а аз искам да знам дали е необходимо действително да го пием.Дъщеря ми е на 3г и 6 месеца ,Не кашля  през нощта ,ако това има значение.

# 371
Здравейте момичета,

Синът ми е на 1г. и 8 месеца и е с диагноза бронхиална астма след 4 бронхиолита в рамките на 7 месеца. Интересува ме, дали има хомеопати в София, които успешно 'лекуват' това заболяване.

Благодаря!

# 372
  • Varna
Лъки,честита рожба.Да сте живи и здрави!!!

# 373
  • Sofia
Здравейте момичета,

Синът ми е на 1г. и 8 месеца и е с диагноза бронхиална астма след 4 бронхиолита в рамките на 7 месеца. Интересува ме, дали има хомеопати в София, които успешно 'лекуват' това заболяване.

Благодаря!
Разбира се че има.Ние сме жив пример и не само.Има и други дечица от форума който са само на хомеопатично лечение.Все пак не зависи само то доктора,важно е наистина да е точното лекарство а и  това до колко се потдава детето на такова лечение и  има резултат още веднага

# 374
Здравейте момичета,

Благодаря!
Разбира се че има.Ние сме жив пример и не само.Има и други дечица от форума който са само на хомеопатично лечение.Все пак не зависи само то доктора,важно е наистина да е точното лекарство а и  това до колко се потдава детето на такова лечение и  има резултат още веднага

Много се радвам и дано все повече дечица да забравят за тая гадна болест.
А лекуването с хомеопатия налага ли прекратяване на класическото поддържащо лечени?. Аз, едва ли, ще събера смелост да спра лекарство, предвид ужаса ми от последния месец Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт