Отговори
# 600
Лулу, благодаря ти. На работа съм, но силно се надявам да успея да отида към 18,15ч! Зависи дали ще приключим работа навреме и как ще се придвижа в задръстванията. Довечера ще дам отчет! Стискайте палци!

# 601
Здравейте мами Simple Smile
Хайде още едно ново попълнение, с очаквано бебче около 30.09.
От вторник съм с потвърдена бременност, чухме сърчицето, док каза, че всичко е наред като една нормална ранна бременност.
Но имам болки от време на време, на схема съм но- шпа 3 *2 и пак имам дискомфорт. Sad
Тази сутрин отново чухме малкото сърчице  Two Hearts Много съм щастлива, че всичко е наред за сега.
milenkaa_  много неприятно, че се е получило така, но с много почивка трябва да се закрепи бебето  Praynig
По въпроса за БХС-то аз много се чудиш дали да го правя, но мисля да платя пакет в болницата в която ще ме следят и в него е включено изследването така, че ще го правя.
За ранната ФМ незнам дали ще успея да си запиша час при Марков.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 14:32 от Pukanka_

# 602
Добро утро на всички! Аз предните нощи спах по 3 часа и сега до 10 сутринта,много гот обаче ММ на работа и леглото моее Mr. Green
Честито на чулите сърчица  bouquet
За киселините ,не знам май няма друг лек освен раждане hahaha  Аз поне каквото и да правя оправия няма,а доктора дига рамене ,ми бременна си #Cussing out
Аз мисля ,че поне едното ще е момиченце  и по метода на махалото излизат момичета, а бъдещия татко е в ужас от този вариант Joy
Лек ден на всички , clean clean prostor newsm79  мен голямо чистене ме чака
Пуканка добре дошла  bouquet Честито сърчице!

# 603
Съжалявам, че през пост съм аз, ама имам малко време, докато се прибере ММ Embarassed

Някой беше пуснал в началото този метод за познаване на пола.  Дайте да видим дали при всички досега е вярно Mr. Green
При мен познава за първото дете.  Сега пак показва по-голяма вероятност за момиче.

здравейте дами,по този метод с предишната бременост ми показа момче и позна,сега ми показва момиче-ще видим Simple Smile

# 604
Добро утро ! Аз май влизам тия дни само да се оплквам , но това ми е дережето в момента. Снощи пак се вдигна температурата и хайде пак парацетамол. А и ми се появи същата кашлица от преди две седмици и пак ще почвам Стодал . От кашлицата много започва да ме боли ниско долу и пия също Но-шпа. Абе лудница  Crazy На никой не пожелавам да се разболява от това чудо защото е много гадно. Пазете се като излизате , даже като ходите на прегледи ако са в големи поликлиники слагайте си маски на лицето и избягвайте да пипате много дръжките на вратите там. Знам , че звучи малко налудничаво , но ще си спестите този кошмар. Аз дори мисля да оставя малката у дома за известно време за да не ми носи от детската разни други вирусчета .
Успешен ден на всички  Hug

# 605
sealover, бързо да оздравяваш!  Hug

new leaf, консултирай се с лекар. В това състояние най-вероятно ще ти наложи диета. Имай предвид, че стомаха ти и другите системи в организма в момента работят различно. Весело изкарване на почивката!

Аз попаднах на този сайт и бързам да ви го споделя. Има много полезни статии и консултации с лекари. Та с това се занимавам от сутринта.

Според този тест за пола ми се пада 52% момче  Laughing С две думи - нищо не ми показва. Преди време ми бяха правили теста с махалото и първото тогава излезе момиче. Но познавам и 3 жени, на които тестът не позна пола на бебето им. Ние имаме избрано име и за момче и за момиче, така че каквото и да е - чакаме го с нетърпение.  Heart Eyes

Amelly, ще ми дадеш ли координати на астроложката ти? От много години имам мерак да си направя хороскоп.

# 606
Пумпал, честита двойна радост.  Hug
Честито и на другите чули или видяли сърчицето на малкото човече.

В по- предните страници видях, че коментирате БХС. И аз много се колебая дали сега, след ФМ да го направя или на следващата ФМ, която ще е към 18 г.с.  newsm78 Ако сега всичко при прегледа е наред не знам дали има смисъл да се прави  newsm78 Ще питам и доктора, който ще прави ФМ.

# 607
sealover, за кашлицата моята лекарка ми изписа Мукосолван сироп и Биозин мама, да ги редувам през 6 часа. Стодал-ът е хубав, но е по-слабичък, а и на него пишеше, че не го препоръчват на бременни ooooh! Аз пия само Мукосолван, но доста се подобри положението.
Виж, с АГ-то да ти предпише подходящо лечение - явно личната лекарка се ограничава до парацетамола.

# 608
Съжалявам, че през пост съм аз, ама имам малко време, докато се прибере ММ Embarassed

Някой беше пуснал в началото този метод за познаване на пола.  Дайте да видим дали при всички досега е вярно Mr. Green
При мен познава за първото дете.  Сега пак показва по-голяма вероятност за момиче.

При мен познава за бъдещия батко, сега по-голяма вероятност за момиче. Такова ми е и усещането на мен.

# 609
  • До морето :)
Sealover, защо не си пуснеш кръв и урина. Не искам да те плаша, но една позната, в начална бременност, беше така, Т, Т и накрая песъчинки в бъбреците и сега е в болницата. И една слушалка да ти ударят, да не е слязло надолу в дробовете. Бързо оздравяване.

Къде изчезнаха Клара и Hut? Адреналинка също не пише.

# 610
sealover, за кашлицата моята лекарка ми изписа Мукосолван сироп и Биозин мама, да ги редувам през 6 часа. Стодал-ът е хубав, но е по-слабичък, а и на него пишеше, че не го препоръчват на бременни ooooh! Аз пия само Мукосолван, но доста се подобри положението.
Виж, с АГ-то да ти предпише подходящо лечение - явно личната лекарка се ограничава до парацетамола.
Тази сутрин , пратих мъжът ми да ми вземе Стодал-а . Аз го пих в 4 г.с и тогава много ми помогна и всичко се изчисти. Но тогава имах само кашлица и хрема . А навсякъде четох че може при бременност  Thinking Абе ще се побъркам вече какво може и какво не. А ти имаш ли хрема , и ако да как се справяш ? Четох , че всички капки са противопоказни . И то гадното е , че просто носа ми е напълно запушен .

# 611
здравейте,от доста време не съм писала, и то няма с какво да се похваля.  Crossing Arms Живея в Испания и тук се ходи на три месеца на ехограф(много тапо) #Cussing out , та на мен ми се пада да съм  на ехограф  в края на третия месец,сиреч в началото на март...  Praynig много ми е мачно,че не съм си в България и не съм си видяла бебчето все още  Cry ...
В този ред на мисли,от доста време се инересувам за най-безопасното ми прибиране в БГ,и съм много уплашена...Имате ли някаква информация,от личен опит,до кои месец мога да патувам и с какво превозно срвдство... Peace

# 612
Sealover, защо не си пуснеш кръв и урина. Не искам да те плаша, но една позната, в начална бременност, беше така, Т, Т и накрая песъчинки в бъбреците и сега е в болницата. И една слушалка да ти ударят, да не е слязло надолу в дробовете. Бързо оздравяване.

Къде изчезнаха Клара и Hut? Адреналинка също не пише.
Предполагам , че е добра идея като цяло , но личната нищо не искаше да ми пуска. Преслуша гърдите -нищо и това беше целият преглед. Но аз предполагам , че си е грип защото малката ме зарази , а не започна от нищото. Ако довечера пак започне да се вдига температурата ще оида в спешен кабинет. Сега е около 37.5  Sad

# 613

При мен познава за бъдещия батко, сега по-голяма вероятност за момиче. Такова ми е и усещането на мен.

При мен с проекто каката го дава младеж, а сега девойка  Laughing

# 614
sealover, за хремата и гърлото помага Кармолис на капки. Капеш в гореща вода и вдишваш.
Друго за носа - стеримар(моркса вода) или разтваряш малко сол във вода и си капеш в носа. Може да нагрееш моркса сол в микровълновата/котлона и да я изсипеш в кърпа. Тази кърпа я поставяш в-у челото - така се успокояват синузите и се отпушва носа.

Общи условия

Активация на акаунт