Отговори
# 615
sealover,пробвай промивки на носа с преварена вода и сол,аз ги правя със спринцовка на мен ми помага,а и е без пари Mr. Green на мен от руския тест ми излиза че ще е момче,а моето чувство е точно обратно ..скоро ще се разбере Grinning

# 616
  • София
Подкрепям предложението за промивки с физиологичен разтвор (Стеримар, Тонимер или каквото и да е там друго).
sealover, ти пробва ли с компота от малини?

Биозин Мама мога да препоръчам на всички с две ръце.  Миналия път за първите 2 месеца се разболях 3 пъти, след като започнах да го пия - нито веднъж.  Не мога да гарантирам, че е заради него, но като се има предвид, че имаше епидемия от свински грип тогава...  Сега пак пия, моля се да ми помогне да не се разболея, че с малката сме постоянно покрай деца, макар и да не ходи на ясла.

# 617
Момичета, аз нещо не мога да разбера този руски метод. Кой месец се гледа с процентите  Thinking

# 618
И на мен ми излиза девойка  Heart Eyes
А и всички приятелки залагат за момиче. Аз пък имам сякаш усещане за момче  Thinking
Между другото на мен ми се яде почти само сладки неща и то от тези дето чак лошо да ти стане от сладост - баклави, торти и т.н да не казвам да не ви се преяжда  Crazy

# 619
здравейте,искам да попитам има ли някоя бъдеща мама от тук ,която да е с - резус фактор?док.не ми каза нищо по въпроса ,дали е лошо или не единственото нещо което направи е да види колко кръв отива към него.цял ден чета в нета за това и много съм уплашена и притеснена  Cry Cry Cry

# 620
Здравейте и от мен мами   bouquet
аз днес съм със значително по-леко гадене , което е постоянно но , поне не повръщам  Mr. Green
Връщам се да ви чета , че от сутриннта доста работа имах и не съм влизала  Hug Hug Hug Hug Hug

# 621
Според този сайт ако е заченато на 24ти има шанс да е момиче, а на 25 да е момче. Ние го правихме на 24 срещу 25, сега момиче ли ще е или момче  newsm78

За каката същата работа - пак около деня на зачеването се сменя, но от момче на момиче - сигурно за това ми е момиченце, което играе само с коли  Mr. Green Кукли не признава, има една момчешка блузка с маккуин и не мога да я сваля да я изпера, а като я сложим за пране застава до сушилника и гледа "как съхне"  hahaha

# 622
Здравейте и от мен, първо да се отчета и после ще чета назад за да видя какво сте писали.
Днес бяхме на преглед, бебко е пораснал, вече сме малко повече от 30 мм, отговаря си точно на седмиците. Grinning Много се движеше и мърдаше крачета и ръчички, лекарката доста време го дебна за да може да го измери. От кистата на яйчника нямаше и следа, изчезнала е от самосебе си за 2 седмици.
Определено само хубави новини днес.  Grinning
Записах си час за ФМ за 22.02 в МЦ Марковс, след нея веднага отивам и до Майчин дом за БХС.
Някой има ли впечатления от ФМ в МЦ Марковс и док.Георгиев?
Пожелавам все хубави новини на всички и много усмихнат и успешен ден!

# 623
dddidka, аз съм с Rh- докторката каза, че по-натам с кръвните изследвания ще ми пусне и тест за антитела. Знаеш ли таткото дали е + или -? Нашият май е -, но не сме съвсем сигурни и аз искам да го накарам за всеки случай да си пусне кръв да видим.

# 624
happy_day,много хубаво че кистата ти е изчезнала,супер.аз съм на 15,02 на преглед за моята,та да видим,така се надявам да изчезнезарадвах се като прочетох поста ти Simple Smile

# 625
Момичета, аз нещо не мога да разбера този руски метод. Кой месец се гледа с процентите  Thinking

Въвеждаш годината на зачеване, вашите рождени дати(на майката и бащата) и след това гледаш надолу месеца, в който е заченато. На мен ми се пада 63% момче, но аз честно казано имам чувството, че ще е момиче, или поне така ми се иска  Laughing важното е да е живо и здраво, измислили сме имена и за момиче и за момче, така че сме подготвени и за двата варианта.
Sealover, оправяй се бързо, че това си е чисто мъчение с тази Т и този грип.

# 626
dddidka, спри да четеш глупости из нета и се успокой, мила.  Hug Не е толкова страшно. Ако има разлика м-у твоя Rh и този на бебето, просто след раждането ще ви прелеят кръв и всичко ще е ОК.

# 627
  • Варна
Памперс,честити  сърчица   Heart Eyes

На мен в сайта ми излиза ,че ще е  момче,но каквото и  да е ,нямам  претенции.

Момичета,много се пазете,че тия грипове са навсякъде Sad .Аз задължително  слагам маска Peace .Доста хора ме гледат странно,но предпочитам да знам,че съм направила всичко ,което е зависело от мен,за да се предпазя.Сийловърче,по-специално за теб ми става жално като те чета,дано се оправиш скоро  Sad  Hug

И сега набързо да се отчета-днес  си видях бебока.Расте и всичко е ок.Говорих с доктора относно постоянното  гадене и повръщане  и ми изписа Деган.Каза да го пия един месец  3 пъти по едно,но сякаш ми се иска да си остана само на ФК на този етап,а за другото да стискам зъби .Някой от вас пие ли го този въпросния Деган ?

# 628
таткото вчера си пусна кръвни и резултата ще е ясен в сряда,но мислим че е +рх. мен ме притеснява това че на мен нищо не ми каза док. много странно и не мислех ,че е проблем до днес когато се разрових в нета.а и ми каза че няма да ми пуска кръвни сега ,а ще ни мери само гушката.тук всичко е много различно май.много ме е страх  Praynig поне и той да е - ,за да няма проблеми. четох че не се получават много проблеми при първа бременност, дано е така  Praynig

# 629
Здравейте Simple Smile На мен от сайта ми излиза момче, ама се надявам да греши Simple Smile Абе, каквото дойде, да е живичко и здравичко само, това е най-важно! Леле, усещам се, че говоря като бабите, ама...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт