ББ Кремове 3

• 76 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
kopche , може ли да споделиш какъв точно му е цветът на този крем?
Reiny
За 50 фактор, това съм си харесала:

# 586
  • София
По описание се води за суха кожа и е натурален бежов цвят.
Ето повече за него.

М/у другото не се заблуждавайте, че по високият фактор ще ви защитава повече лицето.
Разликата в процентно изражение защита е едва 3%, спрямо крем с 15 ф-р защита.
А се натоварва кожата повече с химия. Всъшност е писано много по този въпрос, но вие си преценявате. Wink Само казвам.
Едно ББ с 20-30 фактор, нанесено плътно е напълно достатъчно.

# 587
  • София
Виждам, че Тамар е споменала, но и аз да си кажа - за хора със светла и суха кожа от сърце препоръчвам охлювения Скин79. Много добра покривност, по-течен и овлажняващ от розовия Скин, разнася се приказно лесно и оставя кожата буквално като порцелан. Пробвала съм всички кремове на Скин79 без изключение и този за мен и моята кожа е най-добрият. Цялото лице и шия покривам с половин помпичка. Позволява и наслояване до 100%-ово покритие с 2/3 доза. Ако изпомпам цяла помпичка сигурно ще мога да се омажа до кръста  Joy

Ей сега ще направя снимка с него и без него на лицето Simple Smile

Edit: Добавям снимка "Преди" и "След" от много близък план.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 18:19 от Графиня дьо Адри́

# 588
  • София
Melany99, за този има мнения, че изсушава кожата, а моята е суха. Дано пасне на твоята.  Peace

kopche, според моите данни /и тези на дерматолога ми/  тези 2-3% разлика са  между кремове с фактори 30 и 50, не 15 и 50. Но така или иначе високият фактор не предпазва много повече, а по-дълго време, т.е. няма да е необходимо да се мажа на всеки час, когато съм някъде навън.

Адри, изглежда чудесно този Скин, благодаря за снимките. Искаше ми се да пробвам нещо от различен бранд - ей така, от любопитство, но след така сериозните доводи, които си привела, съм почти навита да е този.  Laughing

Междувременно порових и намерих още 10 вида с висок фактор.  Crazy Довечера ще поровя за ревюта.

# 589
  • някъде
Адри,може ли линк?

# 590
# 591
  • До хладилника, който обичам
Ау, изглежда възхитително суоча. А за не-толкова-светла-кожа - кой Скин препоръчваш? Тъй като ме гледаш Mr. Green

# 592
  • София
Всички скинове са за мумии и анемички като мене Laughing За смугли красавици няма Sad

# 593
Ох, Адри, терористка такава.
Имам мостра, утре ще си я намажа въпреки че ни съм бяла, ни със суха кожа.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 21:36 от Бианkа

# 594
  • някъде
Тенкс,Адри!Аз съм също бяла,с тънка капризна кожа.Дано да ми стои както на теб Hug

# 595
  • До хладилника, който обичам
Ох, Адри, терористка такава.
Имам мостра, утре ще си я намажа въпреки че ни съм бяла, ни със суха кожа.
Кажи после, да знаем дали сме отмъстени.

# 596
Reiny, ти сега ме разби значи. newsm78
Моята кожа клони към суха, а и климатът при мен е сух и имам нужда от повече овлажняване.
Освен да опитам този синият, който също е с 50 -ти фактор.
Не знам обаче, дали няма да ми бъде тъмен.
Оф, големи питанки.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 597
  • София
Адрѝ, в шок съм Shocked Прелест, прелест Heart Eyes
Ние, не съвсем порцелановите какво да правим, хм? Laughing
Не, сериозно, искам нещо леко и малко по-тъмно. Препоръки?
Пуснах  един слъцезащитен, този
Ще го видим...

# 598
  • София
Reiny, ти сега ме разби значи. newsm78
Моята кожа клони към суха, а и климатът при мен е сух и имам нужда от повече овлажняване.
Освен да опитам този синият, който също е с 50 -ти фактор.
Не знам обаче, дали няма да ми бъде тъмен.
Оф, големи питанки.  #Crazy #Crazy #Crazy

Кой син имаш предвид?
Недей да го отхвърляш толкова лесно този Etude house, порови из ревютата и виж ти с какво впечатление ще останеш - отзивите са доста противоречиви, както впрочем за всеки продукт.   

# 599
  • София
kopche, според моите данни /и тези на дерматолога ми/  тези 2-3% разлика са  между кремове с фактори 30 и 50, не 15 и 50. Но така или иначе високият фактор не предпазва много повече, а по-дълго време, т.е. няма да е необходимо да се мажа на всеки час, когато съм някъде навън.
Сега на тема слънцезащита и слънцезащитен фактор мога и докторска степен да защитя, понеже от 2004г. следя тази тема и почти няма неизчетен източник по темата. В кръга на шегата, разбира се.
Това беше темата, с която започнах да участвам в този форум 2003г. Това бяха темите, в които тогава основно пишех и участвах, заради проблем с петната по лицето. Само, който е виждал моя снимка преди и след може да разбере за какво говоря Tired. От там темата за слънцезащитата ми е станала... да кажем, мания.  Sunglasses

Ще цитирам дословно избран текст от мен:
... an SPF 15 product blocks about 94% of UVB rays; an SPF 30 product blocks 97% of UVB rays; and an SPF 45 product blocks about 98% of rays.

"After that, it just gets silly," he says.

Sunscreens with higher SPF ratings block slightly more UVB rays, but none offers 100% protection.

Общи условия

Активация на акаунт