Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 23 ~

• 57 569
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • в подножието на планината

Тупи,  bouquet ех, този 56 епизод и бясната Фериха... Heart Eyes

Киара,  bouquet суперррр... Party

# 616
Снимката е много яка и наистина на серията не си личи.Имам въпрос.
Скрит текст:
 Във 2 сезон мерцедеса който Емир кара неговия ли е или не.Тъй като гледах репортаж в Турция полицаи го спират и му правят проверка за алкохол и колата беше същата само номера бяха скрили.  

# 617
Рождения ден на Емир  Joy ако някой не е разбрал... харесвам го този момент  hahaha
Скрит текст:

Галя,
Скрит текст:
колата е на Емир.  Peace

# 618
# 619
Аз като ми дойде нещо на ум и нямам мирясване, та ходих да издирвам тоз колаж... Joy Joy Joy

Видимо е израстването, съзряването на всеки и естествената промяна във визията от там. Shocked  Peace

Снежи, привет и на теб за тази вечер! Hug

БТВ, пак ни изненадаха...по един епизод другата седмица Crossing Arms /сигурно ли е?/ ей, големи калпазани в таз телевизия... Mr. Green

# 620
ОХХХХ малеее дай те ми го насам лошо момче добро момче няма проблем ще го укротя.

# 621
  • Toronto
Снимки зад кадър:

Особено последната ми е мното сладка Heart Eyes

# 622
Ще ви поздравя и ше се върна да прочета...много,много сте писали а не искам да изпускам...връщате ме във Фемирската наслада и всеки пост е ценен за мене !Благодаря ви милички!!!
 txtloves
Прочетах само 1 страница от снощи и искам да поздравя Яни-Лина за прекрасния й пост...абсолютно...ако се целуваха и натискаха на всяка крачка Фемир,сега нямаше да сме тук и да изписваме една тема за 2 дни... Hug
Неви,
Скрит текст:
Гледай хулиганите...мн.хубава любов има,но на друго ниво...през 70те години и то в Турция....

Докато...13 нови отговора... #Crazy

# 623
По 2 серии са явно че някъде са обърка ли а и рекламата за понеделник е за 2.

# 624
Скрит текст:
Скъпа, звъни се на вратата. Изчакай, да видя. Изчакай, една минута...

Татарова,
Скрит текст:
аз го гледам Хулиганът. Много ми харесва.  Peace
[/b][/b]

# 625
Интересни снимки

# 626
Хазал много се смее зад кадър.

# 627
# 628
  • в подножието на планината
Татарова, Hug

Марги, Hug по БТВ рекламират ОС от 21.00 часа, докато в програмата пише от 20.00ч. по два епизода и не знам кое е вярното... newsm78

# 629

hahaha hahaha Оле на какво са я качили...милия Чаги наистина той висок , тя дребна...съсипа се да се навежда

Да накараме Емир да поревнува Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт