Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече

• 27 798
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Нанина, успех на прегледа. Да направите най-хубавото клипче.

Rosiel, дано бързо да спират контракциите. Почивай си и не мисли за преждевременно раждане. Бебчо ще изчака до деветия месец. Praynig Опитай се да бъдеш спокойна, поне доколото е възможно.  Hug

Didoliniq, мерси, че сподели инфото за тази марка козметика, аз тъкмо се чудех дали да не я ползвам. Ще се ориентирам към нещо друго.

*Belle*, желая ти прекрасна вечер!

# 466
  • Пловдив
За праха за пране - предишния път ползвах Сано Максима Бебе, но нещо не ми допадна, иначе на миризма е супер. После минах на Тео Бебе и доскоро перях на дъщеря ми само с него. Той се води 2 в 1 и дрехите ставаха много приятни на допир. Сега ще започна с Персил Сензитив. омекотител няма да ползвам.
Мон..., еретични, еретични, колко да са еретични  Grinning. Няколко глътки вино все ни се полагат.  Simple Smile
Нанина, успех на прегледа и да се отчетеш после   Simple Smile.
rosiel, дано скоро се успокоят контракциите. Praynig Почивай и мисли позитивно.  Hug

# 467
Здравейте,момичета не съм се разписвала скоро,но си ви чета.При мен няма нищо ново-обичайните болежки и неразположения.Аз започнах с покупките-малко дрешки,пеленки,чаршафчета.Харесах си количка и кошара-ще минем да ги поръчаме в магазина тези дни.За козметиката и аз се чудя какво да използвам,разглеждах различни видове,но на нищо не се спрях.Ще мисля,има време.
За празника-аз си нямам днес мъж,отиде сутринта за 24-часов наряд и ще си бъда сама.Утре ще се почерпим.
Надявам се да сте добре заедно с бебетата ни  bouquet

# 468
  • Бургас
Нанина, и аз следобед съм на преглед, че исках да питам няколко неща, а на последната ФМ миналата седмица, моята си криеше лицето с ръчичка и почти нищо не видях Mr. Green
Но нищо де, това да е проблемът. Simple Smile

Монд, при мен са много еретични, защото на мен само една чаша не ми стига, като пия, почва и много да ми се пуши, оттам пък ми се отваря апетит и за храна, и за други работи  и става мазало ... Joy Затова при мен е пълно въздържание от всичко и толкова Mr. Green Ама мислите ми се въртят де и то не само днес  Whistling през по-голямата част от времето обаче успешно ги гоня Mr. Green

розиел, дано ти мине скоро и всичко е ок  Hug Praynig

Белл, мерси  Hug хубава вечер на вас !

# 469
Здравейте,мили4ки ,и от мен  Hug Heart Eyes
4естит Св .ВАлентин на вси4ки !И аз ви пожелавам да сте мног оби4ани мами и съпруги ! Hug

chf, Hug А ти в кой град си?
Анум,радвам се 4е сте добре ! Hug
Нанинка,Мон,да се от4етет днес след прегледите  Hug 4акаме хубави новини  Peace
Росиел,лежи си и по4ивай,дано отминат болките  Praynig
Бел,приятна ве4ер и на вас ! Hug
В4ера в детската градина на дъщеря ми са приготвили малки подаръ4ета за мамите и татковците по слу4ай днешният празник Hug Бяха опаковани и надписани с молба да си ги отворим днес Wink Тази сутрин ги разопаковахме и бяха много мили4ки подаръ4ета-за мен малка картонена кутийка  за бижута с много брукат и весели цветове   Heart Eyes ,а за тати зай4е -магнит,изработено от  гипс или нещо подобно  Hug Толкова мило ни стана на двамата с ММ  Heart Eyes Каквито и подаръци да си разменим двамата с него,няма по-хубав подарък от този на детето ти  Hug
Пожелавам весел и усмихнат ден на вси4ки!Както е писала Бел,които имат зелена светлина,да се и оби4ат днес  Laughing

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 11:54 от anni2002

# 470
Mon, ще чакаме да се отчетеш тогава.Аз просто искам добре да я огледат душучката и да кажат всичко дали е наред с органи, гръбнак и тн.Доки каза този път за всеки случай една кола 30мин преди прегледа и дано да може, че не знам защо но каза че трябвало да има вода около главичката , за да се види.Иначе колата е за да се разшава и да не се крие срамежливо от тях, че като идем и се обръща с гръб и край няма преместване Simple Smile
 Ани, това е страхотно, много мило  Heart Eyes Heart Eyes
Ние не празнуваме такива неща, ММ не използва комплименти и не смята, че трябва да е романтичен.Щом е с мен и ще имаме бебе, това значело, че ме обича.Аз шък съм супер романтична и на моменти ми докривява, ама в крайна сметка важното е, че ме обича Simple Smile

# 471
одеве щях да пиша за бебешката  козметика - аз използвах Судокрем ,Doublebase за суха кожа (понякога имаше нужда от него),леля ми беше пратила Бюбхен от Германия (тук го няма ),Метаниум (за силно подси4ане на дупето) и Бепантен понякога ..В на4алото не позлвахме никакво шампоанче,по-късно Джонсън .Много хора не го харесват,но с малката нямахме никакви проблеми  Peace
фередита (Moonlight) ,лек полет и тук,мила  Hug ве4е ще пишеш от Бг земя Wink

# 472
Ето ме и мен- пак нямаме късмет, докторът , който трябваше да прави прегледа го нямаше .Явно няма да е тази седмица, в понеделник пак ще идем дано този път и бебка да е  настроение и докторът да е там Simple Smile

# 473
Нанина, вие големи премеждия с тая ФМ. Дано вече в понеделник вече да се види всичко и да е наред.  Hug При кой доктор ходиш на ФМ?

# 474
Ми той работи заедно с моя , мисля, че се казва Велевски, ама ще излъжа.Иначе се казва център Европа и там работят моят лекар-Николай Иванов, Патишанов и Велевски, в Гранда се намира.Големи са ни премеждията верно, абе здраве да е .Важното е бебка да е добре Simple Smile

# 475
  • София

Ето ме и мен  Hug

Буена, направо ужасна новина, просто нямам думи.. наистина ли не е имало абсолютно никакви отклонения от нормата?  Tired

anni2002, Мон..., ама как така не трябва пастет... лелееееееее мен ми се яде много и не знам вече колко съм изяла, поне ще намаля консумацията  Twisted Evil

Мон.. идиално мислиш да ги разсееш, а чашка винце няма да е проблем  Mr. Green

siska_ta, дано се оправят бъбречетата и да не те тормозят, много е неприятно така  Praynig

Анум, ихаааааааа 8ми месец, ма кога отече това време беееееееееее  Mr. Green

rosiel, лежи си спокойно.. ама защо да е нормално при теб... контракциите хич не са нормални  newsm78

нанинка, много гадно така... да с енастроиш за преглед и да няма.. нищо, дано поне като отидеш след това всичко е наред

Днес бях да пускам изследвания, още не са излезли микробиология и стерилна урина, но от другите съм повече от доволна  Mr. Green Хемоглобина се е качил с 1 и е 114 , което за 7ми месец е супер (не разбирам желязо, жск и б12... ма ако някой знаеЖСК е 67 (27,8- 65) ; желязо 11,49 (8,5-32,2) , б12 198,7 (141-489), това ЖСК отново е извън референтни  Rolling Eyes) ТСХ е паднало на 0.88, Цитомегаловируса е отрицателен  bowuu Ако са се разкарали и тъпите гъбички ще съм на 7мото небе  Mr. Green

# 476
Нанина, много е тъпо така, ама пък значи хубавото клипче ще стане в понеделник.

Rainy, ти си отличничка направо. Браво за хубавите резултати, все така да е.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 16:41 от Dawn

# 477
Е няма нищо, важното е , че бебка е добре и си подритва от одеве Simple Smile Ще я видим в понеделник как ще е  Hug Hug
Рейни, браво за реултатите Simple Smile

# 478
Честит празник момичета и весело прекарване на вечерта! 1dating

# 479
привет и от мен Simple Smile
и който празнува днес, да му е весело  Heart Eyes
и да има повече обич!

колко теми сте подхванали, не мога да изчета...
аз се позагубих, че снощи гадна работа - майка ми
Скрит текст:
си пукнала две ребра, брат ми я водил по пирогов.. събота е на контролен и дано няма усложнения,  Praynig днес по някое време ми казаха...
днес малката закръгля 2г5м http://www.youtube.com/watch?v=rvHmse_JvKs

chf, за играчки съм съгласна в началото, че не са толкова нужни освен да изрежеш личица различни черно-бяло и да ги закачиш над леглото или количката да се заглежда, след това някои които да иска да достигне с ръчички и тн.
за козметиката само да ти кажа, че препоръчват първата година да е една и съща, ако има реакция да се знае от какво е, аз ползвах на бюбхен, след 1г и бочко.
на първо време ти трябва само -
-душ-гел за коса и тяло първо този с невена и лайка, като първия месец някъде къпах малката само с вода,
-олио за след къпане
- крем за след смяна на пелени ако се зачерви.
малката не се е подсичала, след това като тръгна на ясла малко, и мажехме с вазелин в един правен крем и този на бочко.
- прах за пране ползвах на тео бебе, има и течен, омекотител няма нужда,
след това течен сапун, сапун, гел за съдове пак на бочко и сега ползваме.
избери марка и карай с нея почти до година  Peace

anni, ако ти се яде нещо, по-добре хапни малко отколкото и ти и бебо да го мислите  Mr. Green

rainy, пий повече вода,
пък и дано и за другите всичко е наред и се оправят нещата  Hug
siskata, дано не е сериозно сега!

Общи условия

Активация на акаунт