Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 604
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 15
  • Там, където ме обичат
А какво е : •Manmade lining ?

# 16
Цоп и аз тук! Мерси, Джулс!   bouquet
Прехвърлям си и въпросчето за тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005BPA5A4/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE . Има ли някой мнение за тях? И какво точно е Leather Suede ?
Ботушът е от естествен велур, за широк прасец, дъщеря ми има 42 номер, много са хубави.

# 17
  • софия
Аз се регистрирах преди 1ч и още не ми е пратило код  Sad
А странното е, че се опитах да поръчам едни ботуши и не ми начисли доставка до България... Възможно ли е това?
Трябва да се регистрираш за съобщения от тук и кодът е за amazon, а не за джавари.
Кое му е чудното на безплатната доставка?

# 18
  • София
Изкуствен материал вътре.

# 19
 Hug Джулс, тук темите вървят като на поточна линия, благодаря ти за поредната!  Hug
Благодарности на всички и за споделените линкове и мнения.

Я кажете по колко Амазонски акаунта имате, че аз съм се оляла яко...пробвах се да направя пореден и да пусна от него (с една и съща карта), но пак ми отказаха поръчката, защото съм имала вече акаунт в Амазон и не може да се възползвам от 20% код повече от един път  Blush ...ми да ги пускат на едно вс неща, за да к(ги купя, то докато ги открия едно по едно и ще свършат  ooooh!
...за капак не ми се рови къде съм забутала празните карти, че поне да ги ползвам тях, оживяха ми онези Хьогели, които така и май няма да пусна.  Crazy

# 20
  • София
Точно от там се регистрирах.
ами - не бях чувала за безплатна доставка от Амазон. Може и да съм в грешка разбира се. Embarassed

# 21
Айде тичешком и аз тука, че чакам някои неща, а междувременно може да забърша още нещо  Laughing

slonche, условията на доставка в Амазон се определят от продавачите, Амазон е нещо като посредник (поне аз така си го обяснявам)   Thinking

# 22
  • София-Лагера
Цоп и аз тук! Мерси, Джулс!   bouquet
Прехвърлям си и въпросчето за тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005BPA5A4/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE . Има ли някой мнение за тях? И какво точно е Leather Suede ?
Велур

# 23
  • София
А да кажете нещо за тази марка Froddo? http://www.amazon.co.uk/Froddo-316060-Lilac-Waterproof-Youth/dp/ … ie=UTF8&psc=1
Дали си отговарят, като качество как са?

# 24
Не ми се ще да ви изпускам, че такива добри офертички показвате... може да се намери някой чифт и за мен  Mr. Green.
На дребното миналата година от един такъв запис в темата, съм накупувала 4 чифта обувки, които ще й стават догодина по това време сигурно  Embarassed.
За тези Josef Siebel много се чудя, не знам точно какво ме спира  Thinking

# 25
  • софия
Амазон има безплатна доставка (до английски адрес). В темата за амазон е обсъждано. Peace

# 26
Къде без мен Grinning
Чакам за всеки по чифт от амазона -4 броя Joy Благодаря на всички за страхотните линкчета  bouquet, ей голяма тръпка е това ровене и намиране на намалени обувки.
Чета ви аз и търся топли ботушки с грайфери, да стават за широк прасец може и да са с връзки отпред Wink

# 27
Извинете ме за глупавия въпрос, аз не съм поръчвала до сега от Амазон и не ми е много ясно - къде е кода тук? http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=1597067031&tag=bg … 0&tag=bgma-20

Натискаш бутона Sign-up, изпращат мейл и в него е кода.

Dzuls,    bouquet
Но аз го направих и ми пратиха мейл със следния текст:
Thank you for subscribing to Amazon UK’s Fashion Emails. Soon you will start receiving information about the latest fashion trends, our newest big-name brand arrivals and our best deals and offers on our fashion collections.

To ensure that you continue to receive emails from Amazon.co.uk to your inbox, add the sender of this email to your address book or safe senders list.

We noticed you already received the Amazon Clothing Email promotion recently; however we have amazing deals going on all the time, so you can still shop and save.
Къде греша? newsm78

# 28
нещо което да ми грабне окото  не бях виждала скоро  Joy
Geox  намалени с 80 Е

# 29
Извинете ме за глупавия въпрос, аз не съм поръчвала до сега от Амазон и не ми е много ясно - къде е кода тук? http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=1597067031&tag=bg … 0&tag=bgma-20

Натискаш бутона Sign-up, изпращат мейл и в него е кода.

Dzuls,    bouquet
Но аз го направих и ми пратиха мейл със следния текст:
Thank you for subscribing to Amazon UK’s Fashion Emails. Soon you will start receiving information about the latest fashion trends, our newest big-name brand arrivals and our best deals and offers on our fashion collections.

To ensure that you continue to receive emails from Amazon.co.uk to your inbox, add the sender of this email to your address book or safe senders list.

We noticed you already received the Amazon Clothing Email promotion recently; however we have amazing deals going on all the time, so you can still shop and save.
Къде греша? newsm78
Понякога писмото с кода отива с СПАМ кошницата, погледни там.

Общи условия

Активация на акаунт