Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 903
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 660
# 661
имам два чифта Elnaturalista 38 номер.Точно си отговарят, но внаги има изключения. Като купувах едните, пробвах и друг модел, но ми подпираха пръстите отпред.

# 662
  • ...на безопасно
Нощеска им писах на франсята за бъгавия им сайт, дето не ми даде да си сменя картата, а те се правят на хамави, че картата ми е изтекла и затова. Е, да де, аз нали за това искам да я сменя, ама сайта не дава - излиза ми съобщение, че имаТ проблем и да пробвам след няколко минути. ooooh!

# 663
  • София
Момичета, може ли да ми помогнете - за 11.5 см бебешко краче UK 4 ли се купува? Да се възползва и племенничката малко от фродовден, докато не е свършил  Joy

# 664
Още веднъж да помоля за помощ  Blush
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XFT4UK/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE Впечатления за това, дали ще са сухи и топли?!
Или все пак да рискувам и да поръчам http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004WI73HO/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE 7Ук и да рискувам да са половин номер уголемени. Голямо главоблъскане  ooooh!

# 665
Не е много по темата - но ето това пазя в коша, за около 20 мин. http://www.brandalley.fr/fiche-Produit/Rayon-994294

# 666
# 667
Мацки, чантите ви Urbancode, поръчани в четвъртък, диспачнаха ли ви ги вече?

# 668
Мацки, чантите ви Urbancode, поръчани в четвъртък, диспачнаха ли ви ги вече?
Моята,да.Снощи късно,с Йодел.

# 669
  • Sofia
И моИтЕ  Embarassed

# 670
Нощеска им писах на франсята за бъгавия им сайт, дето не ми даде да си сменя картата, а те се правят на хамави, че картата ми е изтекла и затова. Е, да де, аз нали за това искам да я сменя, ама сайта не дава - излиза ми съобщение, че имаТ проблем и да пробвам след няколко минути. ooooh!

същото и на мен ми казаха ... и ме упътиха как да си сменя картата ама не става ... мисля че  се претоварва сайта и за това така става ... аз поръчах на ново нещата

# 671
Получих  La Bagagerie-то- среден род й отива  hahaha По-малка е, отколкото си я представях, а аз се опасявах да не е голяма  Laughing  По-тъмна е, отколкото на снимката, направо си е бежова за мен. Но това не я прави по-малко хубава. Пипната е до последното детайлче. Не съм и очаквала друго от La Bagagerie  Simple Smile
Трябваше две да поръчам- сега може да ми я конфискуват  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 12:11 от Фенси

# 672
 Lady Vengeance, Ани, а с кодче ли ги взехте?

# 673
да попитам в оригиналния кашон ли трябва да им връщам обувките или мога да ги сложа в друг по малък?

# 674
Момичета, може ли да ми помогнете - за 11.5 см бебешко краче UK 4 ли се купува? Да се възползва и племенничката малко от фродовден, докато не е свършил  Joy

UK 4 се взима за 12, 12 и малко см краче. Прецени си за кога ще й трябват Simple Smile

Някой питаш за El Naturalista. И моят един чифт си отговарят. На приятелка - също.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт