Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 905
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря Ви, момичета за мненията за Ел Натуралиста! Hug

# 676
  • sofia
Момичета, в четвъртък вечерта пуснах едни обувки от Амазон, но още не са шипнати и вече взех да се притеснявам. Срокът за шипинг е до утре, нали нямам основание за притеснение?

# 677
 Hug Благодаря на мацката, която показа обувките на Рокспот и...благодарско на колежките, които ме навиха да ги поръчам, на мен малко ми трябва  Joy
https://www.javari.fr/dp/B001UV43S8  Heart Eyes Heart Eyes аз съм пристрастна към марката, а уж твърдя, че на марки не робувам, но няма как да не признае човек, че има такива, които си заслужават поклонничеството  Flutter
Класика! С тази дума бих ги свързала...по-скоро съм от типа хора, които се обличат по-спортно и удобно, но пък си заслужава човек да има в "гардероба" едни такива  Flutter  На пробване са перфектни и удобни, токът е нисък, но пък и на тънък висок аз не мога да ходя  Blush .. на дължина си отговарят, мен са ми идея дълги 41 номер бяха, а аз нося 40, но имам едни "лепенки", които се слагат отзад на петата, ще ги ползвам за уплътнение тях.

Рапорт даден  Mr. Green

# 678
Fous De La Mer , a пише ли Dispatching soon?

# 679
  • Бургас
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007QRP0NW/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Дали стават за широк крак?

А на тези пише: 12 УК и 30 ЕУ - а би трябвало да са 31 ЕУ и дали стават за 7 год. - т.е мнооого над коленете ми изглеждат???
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052QQD1C/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Благодаря ако някой се включи с мнение  Praynig че ще поръчвам за първи път ...
и тези 20% отстъпка при нов акаунт - само за общо 5 артикула ли важат?

# 680
BORI, да, важи само за 5 артикула. Ако са повече, избира 5-те най-евтини.

# 681
Рокспот  са умалени с един номер ли?

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 13:10 от dalil

# 682
  • София
А на тези пише: 12 УК и 30 ЕУ - а би трябвало да са 31 ЕУ и дали стават за 7 год. - т.е мнооого над коленете ми изглеждат???
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052QQD1C/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Благодаря ако някой се включи с мнение  Praynig че ще поръчвам за първи път ...
и тези 20% отстъпка при нов акаунт - само за общо 5 артикула ли важат?

BORI, имах тези, но 37-ми номер - за мен .. високи са, да  Peace. Моите бяха в друг цвят, отговарят на номер, но те съветвам да не ги взимаш ... тежки, неудобни ...
Иначе да - 12-ката е 31 номер със стелка 19 см.  Peace

# 683
Ани,Рокпорта на тази цена ли бяха или по-добра?

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 20:38 от sasi6

# 684
  • Бургас
BORI, да, важи само за 5 артикула. Ако са повече, избира 5-те най-евтини.

Hug Hug Hug

BORI, имах тези, но 37-ми номер - за мен .. високи са, да  Peace. Моите бяха в друг цвят, отговарят на номер, но те съветвам да не ги взимаш ... тежки, неудобни ...
Иначе да - 12-ката е 31 номер със стелка 19 см.  Peace

Оххх БЛАГОДАРЯ много.... спаси ме от неразумна покупка.... Hug Hug Hug

# 685
  • София
С виза на Пощенска не ме пуска да платя във френския,......

Снощи направих поръчка с такава карта,нямам проблем.

# 686
  • Варна
Аз поръчах тези от френското.

# 687
да попитам в оригиналния кашон ли трябва да им връщам обувките или мога да ги сложа в друг по малък?
Просто опаковай обувките в тяхната си кутия в голям лист едноцветна хартия ( от книжарницата)  и готово. Кашони не ти трябват.

# 688
да попитам в оригиналния кашон ли трябва да им връщам обувките или мога да ги сложа в друг по малък?
Просто опаковай обувките в тяхната си кутия в голям лист едноцветна хартия ( от книжарницата)  и готово. Кашони не ти трябват.
[/quot
много благодаря

# 689
вчера пуснах тези бяха на 44 Е  а днес са на почти 40  смятам да изчакам до  понеделник и да си искам разликата  ако не ги дигнат ест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт