Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 746
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 855

На мен повече бугатито ми харесват като фасон (заради каучуковия ток). Но до сега не съм носила бугати, само тамарис. Те пък са супер качество  Peace

# 856
# 857
  • София
благодаря, отнесох тамариса Peace

# 858
  • Пловдив
http://www.javari.de/Buffalo%2020478-900%20126285%20Fashion%20St … RL=%2Fmythings%2F

мисля ,че някой си ги беше поръчал ,може ли малко инфо за тях  Praynig  и по точно обиколка горе в прасеца   Thinking
Amazon.de. Надолу има дадена обиколката на прасеца за съответните номера.

# 859
  • Сливен
сигурно е коментирано,извинявам се ако се повтарям.дамския камел уголемен ли идваше и по специално  http://www.javari.de/brand/camel-active/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26 … 11%26pageCode%3Dd
напомням си питането  Praynig

# 860
  • Някъде там...
Моля за малко помощ. Skechers отговарят ли си на номера. С търсачката ми излязоха различни мнения - от "отговарят си" до "уголемени". Става въпрос за мъжки зимни обувки за стъпало 27 см.

Същата чуденка имам за мъжки Каппа...  newsm78

# 861
Богатито са много удобни  нося ги с удоволствие. ,но и Тамариса ми харесва. Peace

На мен повече бугатито ми харесват като фасон (заради каучуковия ток). Но до сега не съм носила бугати, само тамарис. Те пък са супер качество  Peace

# 862
  • София
Момичета, моля който е носил Clarks да даде съвет за размера. По принцип нося 40 размер от БГ номерация и си чудя кой номер от английската номерация да си взема - може би 7. Погледнах и в сайта на Clarks за всеки случай, но там пише, че 7 е 41 и отговаря на 25,4 см дължина на крака. Моят пък е 26,5 см, та съм в голяма чуденка.  Thinking
Имам тези, UK6 е 39,5, това е точния ми номер и си отговарят. Ако си точно 40, UK6 може да ти е малко според мен, но 7 трябва да е добре.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 18:34 от desespere

# 863
Еспри отговарят ли си на номерата?
http://www.javari.de/ESPRIT-Manuela-J10465-Fashion-Stiefel/dp/B0 … aterial=669028031|679425031

zvanche, да, и аз после се загледах в подметката и установих, че не са обувки. )))) пък и с това мъхесто вътре. )))))

Аз бях  поръчала преди време едни балеринки и бяха умалени.  Rolling Eyes Не знам дали важи за всичките им обувки обаче.
Аз съм на мнение че си отговарят. Имам 3-4 чифта, и винаги си поръчвам моя номер.

# 864
Моля за малко помощ. Skechers отговарят ли си на номера. С търсачката ми излязоха различни мнения - от "отговарят си" до "уголемени". Става въпрос за мъжки зимни обувки за стъпало 27 см.
Уголемени са с 1 номер.

При Clarks сякаш номерата при различните модели не съвпадат... Аз съм със стъпало 40,5(26 см) и от марката имам 7 - леко големи, 7 - по мярка, и 7 1/2 - по мярка, 7 - малки - все затворени обувки и едни сандали 7 - също малки.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 19:12 от Бижy

# 865
Момичета, моля който е носил Clarks да даде съвет за размера. По принцип нося 40 размер от БГ номерация и си чудя кой номер от английската номерация да си взема - може би 7. Погледнах и в сайта на Clarks за всеки случай, но там пише, че 7 е 41 и отговаря на 25,4 см дължина на крака. Моят пък е 26,5 см, та съм в голяма чуденка.  Thinking
С дължина на крака 26,5см няма как да си 40н. Моят крак е толкова и съм твърдо 41, та даже и отгоре в зависимост от марката и модела. Колкото до Клакс...миналия месец мерих в един магазин в Лондон и 7 и 1/2 ми беше добре!

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 19:05 от Ронка

# 866
  • Някъде там...
Аз също нося 40 номер бг и кракът ми е 25,5 см. Обикновено поръчвам 7ца и са ми добре.  Peace Френското 40 обаче ми е прекалено точно ако обувката е по-тясна се оказа... 41 пък леко ми хлопа. Няма угодия.  Laughing

Бижу, благодаря. За жалост няма 42 номер и няма да поръчвам явно Скечерс. Жалко, страхотни са.

А Капа умалени ли са като Пума?

# 867

Аз го имам Бугатито Simple Smile много удобна бота. Има мекичко вътре и е с 1см (по описание) по-нисък тока от ботите на Тамарис  Peace

# 868
  • sofia
Момичета, търся си   wedge trainers (маратонки на платформа) в бяло или сиво, ест. кожа и добре намалени. Нещо все шарени намирам с по няколко цвята и много нашивки и детайли. А аз търся по-изчистени.
Моля, ако някой е срещал подобни, да пише! Praynig Hug

# 869
  • София
Момичета, търся си   wedge trainers (маратонки на платформа) в бяло или сиво, ест. кожа и добре намалени. Нещо все шарени намирам с по няколко цвята и много нашивки и детайли. А аз търся по-изчистени.
Моля, ако някой е срещал подобни, да пише! Praynig Hug
http://www.javari.de/Apple%20Eden%20Pastilha%203218%20Stiefelett … RL=%2Fmythings%2F

Общи условия

Активация на акаунт